- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Uu beybi
Bibloda biblo yaniii te allahım .
peki eşiniz dini inançları dolayısıyla mı kimseyle olmamış otuzuna kadar yoksa kimseyi bulamamış mı? yani kadınlarla iletişimi normalde nasıl? ve siz annesinin bulduğu evlenmelik kız mısnız? yani görücü usulü mü evlendiniz? aklıma bide erken antropoz ihtimali geliyor ama otuz yaş da çok erken gibi.
ailesi dinine çok düşkün insanlar...ve herşeyden önce çok düzgün insanlar ...
ama köyde yaşamışlar işte...biraz dar görüşlüler...
o cocukluğundan beri rahatlığına düşkün ....
kimseyle ilişki kurmamak onun tercihiydi dediğine göre...ama sanırım yetiştirme tarzından da biraz öyle ...
isteyerek kendi evlendi zaten ailesi burda değil...
sen falıma bakarken onun için hep iyi şeyler söylerdin ..
sana da durumu anlatamıyordum kii...daha doğrusu konu açamyı çok düşündüm ...
ama...ne bilim ....
bizim evde bir tane biblo vardı büyük ...
1 tane at üstünde bir adam ...adamda da yarı çıplak bir kadını çekiyor..hoş bir biblo saat ...
annemden onu istedim getirdi ...koydum salona...
hadi melis dedim ....eğer bu adam bu bibloya bakarsa o 'bilindik' bakışla ...
bu adam bil ki akıllanmaz ...
eve geldi sen bibloya kaçamak kaçamak bak ...duşa girdi çıktı saçını kurutyr gözler orda ...
biliyorum çünkü biblo ağşada yanında duruyor ,önünde bile değil....gözler paso orda...
aynı şeyi yarı çıplak bir kadının kitap kapağında yaşadım da....
kısacası yanılmadım...
bastırılmış duygu olmayıversin insanda...
yani ben sapık derken hakaret maksatlı demedim aslında böyle adamlar var, çok güzel eşi var ya da bir kadınla birlikte olma ihtmali var ama adam otobüsteki kadını taciz etmeyi tercih ediyor. sizinki de böyle bişey mi acaba tacizden (bakmak da bir çeşit tacizdir) zevk alıyor? ayrıca bu meme düşkünlüğü konusunda freud amca anneye yönlendiriyor:) gerçekten annesiyle ilişkisinde bir anormallik var mı? anne oğlunu kocası yerine koymuş mu mesela? bir örnek veriyim; bi kadınla tanışmıştım, eşi terketmiş bunu ve 6 yaşındaki oğluyla yatıyodu. o benim herşeyim artık babasının yerine o var falan diyordu.ya da 5 yaşına kadar oğlunu emzirmiş anneler var. böyle saçma şeyler var mı eşinle annesi arasında? ya da küçükken cinsel anlamlı bişeylere şahit olmuş mu?
merhaba
su yorumunuza kadar gercekten abarttiginizi dusunuyordun
Cunku yari ciplak insanlara ister istemez bende bakiyorum kotu niyetli degil tabi...
Bazen cok ama cok guzel bi bayan gorunce bakiyorum ne kadar guzelmis masallah diyorum
yada cok yakisikli birisini goruncede ayni seyi dusunurum tabi bakarimdan kastim yiyecek gibi degil
ama sizinki asmis Yuh diyorum kusura bakma canim
hadi canliyi anladikta biblo ne arkadas
cok ozur dilerim birsey sormak istiyorum esiniz cinsellikte nasildir yani normalmi yoksa surekle isteyen adammi
ona dün geceki biblo olayını yüzüne vurmadım ...ilk defa sustumm
çünkü ben bile utandım ..söyleyemedim ...
cinselliğe gelince oldukça fazlaydı...
ama dikkat etmedim kim istiyor diye ...çünkü spontane şekilde gelişirdi...
ama sınırım cinsellik konusunda ben daha istekliydim
ya da cilveliydim diyeyim...
Bence eşinizi psikoloğa gitmeye ikna etmelisiniz ...eşiniz normalde iyi bir insan demişsiniz ,evlilikler kolay kurulmuyorlar sizde biliyorsunuz ...bence eşiniz ne olursa olsun en azından bunu haketmiş ,ilerde içiniz rahat olur ,evliliğimi kurtarmak için elimden geleni yaptım dersiniz ...
Gerçekten boşanmak çözümü değılki ,eşinizi karşınıza alıp konuşun ,net olun ...ne istediğinizi ,ne hissettiğinizi söyleyin
Yukarıdaki yorumlarda güldürdünüz beni inanınbelliki sizde kendinize barışıksınız ..
Benim anneannem hep ;'iki tarafta deli olunca olmaz kızım , eşlerden birinin aklı yerinde olmalı der'şimdi burdada akıllı taraf sizsiniz ,biraz çabalayın ,belkide çözülemeyecek problem değildir yav ,
canim benim bir yakinim var o da yeni bosandi 13 yillik evlilik bitti
Neden biliyormusun onun eside ilk evlendigi gunden belli kac kez aldatmaya calismis arkasin haberi yok ama esinin gozu surekli disarda en sonunda aldatildigini duyuyo ve dava aciliyo o sirada diger kadinlar soyluyolr bosan gitsin diyo o adamdan sana hayir gelmez banada cok yaklasti falan diyo ve bunu birkAc kadin ve aldatilan arkadasimin yakin akraba ve arkaslari soyluyo
arkadasim esinin surekli kadinlara baktigini biliyordu ama
en yakin akraba yada arkadasiyla aldatmaya calistigini bilmiyordu
duyunca sok oldu su an kocasi icin sapik diyo isnini vermiyo
cinsellige gelince arkadasin esi cok istrksizmis
arkadas diyo ki calisiyo yoruluyo ondan saniyordum
Hep ben isterdim yapmazdi diyo
simdi sen boyle adamdan beklermisin ben beklemem
ama ummadigin tas kalkar yarar bas
Sorun eşinizin evlenmeden önce yaşayamadıkları bence.
30 yaşına kadar hiç cinsel ilişki yaşamadıysa ve yaşadıktan sonra yani o tadı aldıktan sonra evlilik öncesi yaşayamadığı şeyler düşüncelerini etkilemiş ve onlar gün yüzüne çıkmış olabilir.
Biblo ve kitap kapağındaki kadınlara bakması düşüncelerini harekete geçiriyor büyük ihtimalle.
Ben erkek arkadaşımın 2,5 yıldır başka bir kadına bakışını yakalamadım mesela ve bazı zamanlar özellikle dikkat ederdim.
Erkek arkadaşım benle tanışana kadar cinselliği çok çok fazla boyutta yaşamış biri.
Buna hevesini aldı ve kenddini yıllarca tatmin etmiş gözüyle bakabilir miyiz bilmiyorum tabi.
Boşanmak en doğru karar bu durumda.
Yalnız ben şunu da düşündüm, sizi gerçekten sevseydi ya da gerçekten değer vermiş olsaydı gözünüzün önünde bu şekilde defalarca davranmazdı.
Size olan sevgisinide sorgulayın derim.
Bende kiskancim hamilekik ve logusalik donemlerinde dahada abarttim..ama beni kiskirticak sryler konusuldu aile arasinda..uxun mesele benimkisi..herneyse..bence sizin ona surwkli takip altina almis gibi davranmanizda dogru degil..benim esimde bi kere tutturdu bi adma bakmisim oysa ortada duran cansiz mankene baktim uzerindeki kiyafete..kiskandi baktin falan dedi..allahtan canlisina bakmamisim:))))ben takilmam oyle seylere bazen ben derim ne hos kadin diye...esime..yada o der su adam i cok begenirim nasil ama dimi diye..giz bu bakar..etkilenirde onemli olan aldatmamak..bakti gibi seyler bana sacma geliyor..baksin:)nolucak bende bakarim anlar noldugunu bigun kafede oturuyoruz ksrsimizda bir grup var..kiz esimin tam karsisinda..bakti dedim icimden kesin beraherligi oldugu bir kizdir diye..sonra dayanamadim sordum dedim taniyormuydun diye dedi hayir bakip durdun dedim..dedi gozum bucnereye bakim ona ozellikle bakmadim tam karsimda ha agac ha o dedi..ama cik tahrik edici baksa bende derim git onla evlen diye..yada intikam:))ama bosanmak cok sacma..bence sizin dusuncelerinizde saglikli degil.biblo kitap falan. Baksin ben olsam bende bakarim burnuma cok fazla kiskanclik kokusu geldi..abarmissiniz..evlilik bu yuzden yikilmaz hakim bile dalga gecer bence:)ama eger aldattiysa elinize ksnit vardir oyle bi sapik olduguna. Giz bu yaaa bu kadsr takmayin..erkekleri potansiyel sapik olarak gormekten vszgecmeliyiz..guzel bir vucuda herkes bakar..bir bibloyada bakarsin bakmak icin vardir zsten duvarda ister ciplak kadin ister cicek resmi..ama sizin pisikolojiniz bozulmus..daha cok incelemeye baslamissiniz.dogru vulmadim..vir dost tavsiyesi asla ayrilmayin acikca konusun.mhatta bazi seyleri gormezden gelin..unutmayin burda herkes herkese bakmistir cogumyzda evliyiz..eminim benim esimde bakiyordur..bi kereresindede havuzdayiz zayif citi oiti bir kiz onumuze uzandi tangali gekde bakma esim oyle kizlari begenir.cunku bende oyleyim:)sinirkendim tabiki icten ice..kiza vak dedim tanga giymis turke benziyor diye bilmem heni ilgilendirmez dedi..yani noldu bakti evemi getirdi benimle sanki..bis ver yaa vakar bakar bikar..:)
saygı duyarım kesinlike...kendi düşünceleriniz...
ama anlatamam o bakışları size ....ve konu kıskançlığı geçeli aylar oldu ...başka bir şey bu artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?