sanırım bitiyor:(

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Evet kızlar sorunsuz gidiyordu herşey tabiki bugüne kadar. Görücü geldi bana o sıra sevgilim mesaj atmış görmedim.misafirler gidince yazdım misafir vardı görmedim diye. Kim geldi dedi söyledim böyle böyle diye söylemeseydim keşke. Kadına düşünmüyorum evliliği dedim kadın ısrarla bi görüş oğlumla dedi. Neyse bunu anlattım köpürdü ben senin ailenle tanıştım beni herkes biliyor söyleyemedin mi sevgilin olduğunu. Ya annen görüştüğü biri var diyemedi mi. Bizim buralarda maalesef sevgilim var desek adın çıkar. Ben de anlattım annemde bende istemediğimizi söyledik, direk görüştüğü var denmez burda dedim. İyice kızdı beni arama bitti dedi kapadı telefonu. Sonra yine aradı ya senin sevgilin var ne bu şimdi diye yine bi ton söyledi. Ben bu konudan ailenin beni istemediğini düşünüyorum dedi beni fazla dinlemedi yarın birgün annenle görüştüğümde soğuk olurum artık dedi. İlişkimiz bu saatten sonra pek sağlam olmaz dedi. Ya benim ne suçum var siz yorumlayın lütfen. Telefonu kapadı ama bitti demedi ardına da sus diye mesaj attı bende daha sonra konusacak mıyız yazdım, konuşcağız dedi ve 3 saattir yazmadı. Ben ne deyim nasıl davranayım şimdi.

hatanın çoğu sende canım kusura bakma sen niye sevgiline herşeyi anlatıyorsun onu biraz tanıdıysan onun nasıl tepki vereceğini bilirsin biraz da nispet yapar gibi olmuş bence görücü geldi demişsin tabi sana ve ailene kızar çokta haklı bence özür dile ailenlede konuş eger gerçekten seviyorsan sevgilini

kıskançlık krizine girmiş üstüne gitmeyin alttan alın

Ben hatalıyım bunu biliyorum ama bu kadar tepki vereceğini sanmıyordum neye özür dileyim ne deyim. Benim aklım durdu geeçekten. Ailem zaten tanıyor onu. Ne yzayım nasıl konısayım.

senin hatan : sevdiğine bunu söylemeyecektin...ne gereği vardı görücü diye bahsettin, komşular vardı deseydin geçseydin...sevgiliye görücü geldi denirmi allah aşkına....

sevgilinin hatası : tepki vermekte haklı, fakat bitti artık bundan sonra devam edersek de soğuk olurum vs dememeliydi...
böyle herşeyden sonr bitti derse, vay halinize...evlendikten sonra da ufacık birşey de ayrılalım der bu...

kıskançlık krizine girmiş üstüne gitmeyin alttan alın

Bi krize girdi ama kıskançlık mı bu? İlk defa bitti kelimesini ağzına aldı beni arama bida dedi. Ama gerçekten bitseydi bida aramazdı, yazmadı dimi

Bence bir süre bir şey söylemeyin... erkekler bu durumu anlamıyorlar, onlara göre sevgilim var demek çok basit. Benim de sevgilim olduğunu yakınlarım bilmesine rağmenher gördüğüme görüştüğüm biri var diyecek kadar ortaya düşemezdim... annem de neyse ki görücü sevmeyen biri olarak bertaraf etmeyi bildi. Soranlara direk düşünmüyor diyerek kestirip attı, hatta çok ısrarcı olana da oğlunuz neden kendisi bulamamış dediğini de duydum. Biraz sert çıkıyor ısrarcılara ama hayır dedikten sonra hala devam edenlere de böyle davranmak gerekiyor. Sonuçta pazardan mal alınmıyor ki ısrarla olsun bu işler. Bence annenizle konuşun ilişkinizin etkilendiğini söyleyin, erkek arkadaşınıza da başkalarının gelmesini istemiyorsa çiçeğini çikolatasını alıp kendinin gelmesini söyleyin

Hatan olduğunu düşünmüyorum. Senin ailenin onu tanıyor olabilir fakat arada söz gibi bir şey olmadan herkese sevgilisi var denir mi? Anlaması lazımdı.Her şeyi anlatman iyi olmuş şahsen bende sevgilime her şeyimi anlatırım hiç gizlim yoktur. Üzerine gitme , seni arar bence... Belki o da başka bir şeye sinirliydi bu duruma denk gelmiştir...

Düşünemedim bunlar olağan şeyler diye söyledim. Ki habersiz çat kapı geldiler bunu ona da söyledim. Geri dönüşü yok mu bunun ?

özür dile işte ailenlede konuş seni seviyorsa gelsin istesinler seni.

Bana sürekli saklama bişey diyordu evet dürüst davrandım arar mı sence? Bu olayı nasıl unutturabilirim ki ona ben.

Kusura bakma ama adam haklı.. Bundan ailenin onu istemediğinide çıkartır, elimi sallasam ellisi dediğinide çıkartır.. O sana dese ya kusura bakma duymadım halamlar bir kız beğenmiş hayır dediysemde eve getirdiler onlar gidesiye cvp veremedim deseydi sen ne yapardın?? Keşke aile büyükleri geldi çay kahve derken tlfona bakamadım falan deseydin..sinirinin geçmesini bekle, benim içimde bişi olsa sana anlatmazdım falan de.. Hayırlısı olsun halkınızda

mantikli dusununce sana hap verdim. de hataliyim ozur dilerim de. sinirdne kestirip atmistir da hakkaten nispet yapar gibi bide gorucu geldi idye anlatma nasil gorucuye sevgilim var diyemiyorsan sevgilinede gorucu var dememelisin .cunku heryerdede bu abes kacar sizin orda sevgilisi var demek abesse

Annemin de suçu yok çat kapı geldiler annem istemiyor dedi zaten

Bana sürekli saklama bişey diyordu evet dürüst davrandım arar mı sence? Bu olayı nasıl unutturabilirim ki ona ben.

Arar bence tatlım , üzülme sen.. üzerine gitme bence kıskanmış belli... o da pişmandır bitti dediği için Unutturacak bir şey yok ortada dürüst davranmak hata değil... Görücü gelmiş hayır demişsin... Mesaj attığında duymamışsın ama olabilir sana güveni hiç mi yok yani... Hatan yok senin yani ben de olsam senin gibi davranır anlatırdım her şeyi... Arar bence bitmez böyle bir şeyden merak etme sadece kıskanmış dediğim gibi...

Son düzenleme:

Amin inşallah hayırlısı olur. İşte bir anda sorunca neden söyledimki gerçekten içimde kötü bişey yoktu ona anlatırken.

Tepkisi normal bence De ararsa alttan alırsınız telefona bakmamanız sanki görücü olayına hevesliymişsiniz gibi bir imaj yaratmıştır sevgilinize bir de erkekler nedense söylenmek istiyorlar adı çıkar olayını pek anlayamıyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin inşallah hayırlısı olur. İşte bir anda sorunca neden söyledimki gerçekten içimde kötü bişey yoktu ona anlatırken.

Yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla anlarsın sende her şeyin söylenmiyeceğini :))) içini ferah tut bitecek birşey yok ortada.. Tmm zoruna gitmiş sinirlenmiş ama geçer.. Haber verirsen sevinirim..

Kızlar aradı konuştuk yaptıklarını anlattı haber vereyim dedi :) iyi misin dedi sen arayınca iyi oldum dedim. Gece yine ararım uzun konusuruz dedi. Beni seviyor musun dedim evet dedi :) kapatırken öpüyorum dedi. Evet yumuşamış sanırım. Ama bu olayı da unutmycak biliyorum. Dua edin kızlar ihtiyacım var onu çok seviyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…