sanırım bitiyor:(

Annem düşünmüyor dedi zaten canım bunu ona da söyledim.

♡ sende sagol canım inşallah senin için hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belli ki kırılmış,sizin bunu anlatmanız da çok hoş olmamış,erkek arkadaşımın evine ileriye dönük tanıştırma niyetiyle bir kayınvalide adayı gelseydi ben de çok bozulurdum,üstüne gitmeyin daha sonra sakinleşince tatlıya bağlarsınız.

Son düzenleme:
Canım helal olsun kalp kıracak bişey demedin teşekkür ederim yorumların için :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Amin ALLAH(C.C) razı olsun inşaALLAH(C.C) canım

Siz görücü geleceğini önceden biliyor muydunuz?
Eğer biliyorsanız gelmeyin dememekle hata etmişsiniz. Kendinizi bir de sevgilinizin yerine koyun.

Eğer habersiz geldilerse bu sefer de misafir vardı deyip geçmeliydiniz.
Sevgiliye görücü geldi demek biraz tuhaf olmuş.

Aynisi dun basima geldi canim goruculer gelmek istedi ama annem uygun bi dille red etti keşke annen söz veripte cagirmasaymis.2kere söylemesine rağmen kabul etmedim..erkek arkadasinin davranisi gayet normal.

سبحان

Üstüne gitme bence.ben sevgilime anlatirim saklamam.bu 1.olmadigi için Nasil davrancami bilir.bunun için aramiz bozulmaz:)

سبحان

Tatlıya bağlandı çok şükür ve özür dileyen o oldu :) tepkisinin aşırı olduğunun farkında.

Ben işten geldim annem hasta yatıyordu sonra bende yattım hemen. Tam dalacakken kapı çaldı bi baktık bunlar. Yani ne annemin ne de benim haberimiz vardı. Sevgilime söyledim aslında söz nişan için acele etsin diye ama sonucu fena oldu tabi. Şimdi çok şükür bi sorunumuz yok.

Sevgilin bence tamamen haklı...

Istemedigin halde gorucu gelmesi biraz sacma degil mi? Madem sevgilim var diyemiyorsun gelen goruculer de israrli, kapiyi acmazsiniz yada o gun bir yere gidiverirsiniz. Sanki silah zoruyla koltuga oturtmuslar tehdit ederek ikram hazirlatip servis ettirmisler. Sevgiliniz sonuna kadar hakli. Sahsen ben de kaldiramazdim boyle birseyi.

CAnim bizde esimle sevgiliyken gorucu gelmisdi bana bende onlar salondayken bende mutfakda askimla konusuyodum telefonla iceride gorucu oldugunu anlatiyodum sakalasiyoduk telefonda

Canım ben de hiç bişey saklayamam sevgilimden. Kavgalarımız da hep böyle cıkar. Herkes erkeğe herşey söylenmez der ama ben söylemeden edemem. Bence sen doğrusunu yapmıssın. Saklamamıssın. Ama onun da anlayıslı olması gerekirdi. Bence hallolur. Seni bu kadar kıskanan biri nasıl biitirsin hemen. Bitmemelii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynıyım etrafımdaki herkes anlatma bişeyini nerden bikecek der ama ben dayanamam vicdan yaparım söylerim hemen. Bu tartışmada tatlıya baplandı çok şükür dün benden özür dileyen de o oldu. Söylemekle hata yapmış olabilirim belki ama aşırı tepki vermesi ve bitti demesine çok üzülmüştüm. Şimdi şükür Rabbime

Çok şükür canım çok sevindim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bence sakinleşmesini bekle üstüne gitme, erkekler bu durumlarda üstüne gidilmesini sevmez. Ailenle tanıştı ise annenden bir yardım istesen annen falan konuşsa. Onun kafasında soru işaretleri oluşmuştur onlar çözülürse ve sevginiz saygınız sağlamsa herşey düzelir sıkma canını hem bak bitti dememiş.

ya bu görücü saçmalığı hala bitmedi mi? anneniz bildiği halde nasıl çağırabiliyo görücüleri gelene git denmezmiş. git demeyin. o amaçla gelmeyin çay içmeye gelin diyiverin. erkek arkadaşınız haklı sonuna kadar ben olsam daha ağır konuşurdum.. ama şu da bi gerçek sizi seviyor ki aramış bitti dememiş. valla inanır mısınız size karşı soğuk olcam falan demesi hiç inandrıcı gelmedi. soğuk olcak adam aramaz belli ki çok seviyo sizi. bu tarzbi saçmalığa meyil vermemeliydinz

Hiii kıyamam. İnsan gerçekten sevdiğini kıskanır, senin sevgilindeki de haklı olarak o hesap olmuş.
Hem zaten madem aranızdaki durum tatlıya bağlanmış, bundan sonra aşkınızı mutlu mesut doya doya yaşamaya devam edin :)

Aranizin duzelmesine sevindim canim.sonuçta goruculerinde sucu yok.allah sevdiğine kavustursun canim

سبحان

senin hiç bi suçun yok bu konuda.ne münasebet sevgilim var diyceksin.aileler işin içindeyken küçük bi yerde sen bunu diyemezsinki .uygun bi dille reddedersin ki öylede yapmışsın.kıskanmış anlaşılan.neyseki tatlıya bağlanmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…