Anca sex ve yemek düşününReca edeceğim, boğa burçları olarak o kadar da şey değiliz.
Konudaki adam da düşünecek de... İşte rossey'de iş yok.Anca sex ve yemek düşünün
konudaki adam da gece gündüz düşünüyor zatenKonudaki adam da düşünecek de... İşte rossey'de iş yok.
Yine kendi degerini, benliyini, gururunu b*k eden bir kiz vakasi. Agzina geleni saymiş size ve siz destan yaziyorsunuz. Genelde kötü konuşmam ama bazi insanlar çoğu şeyi hakeder ya. Evet 4 ay zaman harcamişsiniz yuzunuze tukurse affedinki o koskoca 4 ay, verdiginiz çabalar ziyan olmasin. Biraz gurur bir azacik. Bir damlacikbilenler zaten bilir bilmeyenler için bundan 4 ay kadar önce sosyal medyadan tanıştığım henüz yüzyüze görmediğim bir adamla bir küs bir barışık devam eden iletişimimiz vardı.
zaten buraya yeri geldi konular açtım ama şuan gerçekten aylarca süren bu çaba mı desem bu inat mı desem bu aradaki çekim mi desem bilmiyorum ama bu sefer sanırım bittiama benden bağımsız olarak bitti. evet biliyorum benim de kafamda bir sürü olumsuzluklar vardı ama yine de benden bağımsız olarak bitmesi onun bana hiçbir şekilde cevap vermiyor oluşu şuan tabiki benim için üzücü
olayın detayına gelirsek, zaten son iki gündür falan geç yazıyordu. ben de gel diye ısrar ediyorum ve aramızdaki bazı uyuşmazlıklar yüzünden böyle davranıyor olabilir diye düşündüm.
ama dün akşam attığım mesajlara 20 dk falan sonra cevap veriyor ki normalde hemen yazar yani onun da benim de telefon elimizdedir hep. ben de başkasıyla mı konuşuyorsun diye yazdım. üzerine de aradım. ne mesajıma cevap verdi görmesine rağmen ne de aramama. tabi bu böyle yarım saat devam etti. mesaj atıyorum görüyor ama tlf u açmıyor. ben de sen başka yerden biriyle konuşuyorsun o yüzden bana cevap vermiyorsun. midemi bulandırıyorsun , iğrençsin falan dedimve bu kelimeleri ilk defa söylüyorum çünkü çok sinirlendim. o da yarım saat sonra lütfedip cevap verdi. telefonda ben ona bağırıyorum o bana. benimle düzgün konuş dedi. sana milyon kere söyledim kimseyle konuşmuyorum. sen hastasın, takıntılısın vs o da ağzına geleni söyledi. artık istemiyorum seninle uğraşamam dedi
evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu. çünkü aylardır tanıyorum onu.
en kötüsü de dün gece ben istemiyorum bitirdim, bana yazma cevap vermeyeceğim dedi ve dün geceden beri benim yazdıklarıma cevap vermiyorhayır iki eli kanda olsa ne kadar kavga edersek edelim cevap verirdi. ve sanırım gerçekten başka biri var yoksa cevap vermeden duramazdı. demekki sadece boşluktan yazıyormuş.
NOT: kızlar en son 19:30 da mesaj attım mesajı görmüş ama cevap vermedi. eğer cevap verirse gelişmelerle birlikte yazıcam. gerçekten çok üzgünüminşallah cevap verir. ve bir daha da biriyle konuşuyorsun muhabbeti yapmayacağım bu adama
yeni edit: kızlar tam şimdi 20:20 de yine bir destan yazdım. bakalım cevap vercek mi : (
Bide sanal bebek gibi yanyana gelmek yok aslaAylardır taniyorum onu dedigi 4 ay
Onu kafaya takmayi gecti artik konu sahibi kaniksadi durumuBide sanal bebek gibi yanyana gelmek yok asla
Canım geçmiş olsun sen çoktaaan bu çocuğa aşık olmuşsun… ama çocuğun gönlü aklı gözü nerede bilinmez, sadece şuna emin ol aklı ve gönlü sende olsaydı böyle şeyler yapmazdı o yüzden güçlü dur gururunu takın birazbilenler zaten bilir bilmeyenler için bundan 4 ay kadar önce sosyal medyadan tanıştığım henüz yüzyüze görmediğim bir adamla bir küs bir barışık devam eden iletişimimiz vardı.
zaten buraya yeri geldi konular açtım ama şuan gerçekten aylarca süren bu çaba mı desem bu inat mı desem bu aradaki çekim mi desem bilmiyorum ama bu sefer sanırım bittiama benden bağımsız olarak bitti. evet biliyorum benim de kafamda bir sürü olumsuzluklar vardı ama yine de benden bağımsız olarak bitmesi onun bana hiçbir şekilde cevap vermiyor oluşu şuan tabiki benim için üzücü
olayın detayına gelirsek, zaten son iki gündür falan geç yazıyordu. ben de gel diye ısrar ediyorum ve aramızdaki bazı uyuşmazlıklar yüzünden böyle davranıyor olabilir diye düşündüm.
ama dün akşam attığım mesajlara 20 dk falan sonra cevap veriyor ki normalde hemen yazar yani onun da benim de telefon elimizdedir hep. ben de başkasıyla mı konuşuyorsun diye yazdım. üzerine de aradım. ne mesajıma cevap verdi görmesine rağmen ne de aramama. tabi bu böyle yarım saat devam etti. mesaj atıyorum görüyor ama tlf u açmıyor. ben de sen başka yerden biriyle konuşuyorsun o yüzden bana cevap vermiyorsun. midemi bulandırıyorsun , iğrençsin falan dedimve bu kelimeleri ilk defa söylüyorum çünkü çok sinirlendim. o da yarım saat sonra lütfedip cevap verdi. telefonda ben ona bağırıyorum o bana. benimle düzgün konuş dedi. sana milyon kere söyledim kimseyle konuşmuyorum. sen hastasın, takıntılısın vs o da ağzına geleni söyledi. artık istemiyorum seninle uğraşamam dedi
evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu. çünkü aylardır tanıyorum onu.
en kötüsü de dün gece ben istemiyorum bitirdim, bana yazma cevap vermeyeceğim dedi ve dün geceden beri benim yazdıklarıma cevap vermiyorhayır iki eli kanda olsa ne kadar kavga edersek edelim cevap verirdi. ve sanırım gerçekten başka biri var yoksa cevap vermeden duramazdı. demekki sadece boşluktan yazıyormuş.
NOT: kızlar en son 19:30 da mesaj attım mesajı görmüş ama cevap vermedi. eğer cevap verirse gelişmelerle birlikte yazıcam. gerçekten çok üzgünüminşallah cevap verir. ve bir daha da biriyle konuşuyorsun muhabbeti yapmayacağım bu adama
yeni edit: kızlar tam şimdi 20:20 de yine bir destan yazdım. bakalım cevap vercek mi : (
Tabi ki tartışmalar oldu ama birbirimizi daha görmeden etmeden bu raddeye gelmedik. 4 ay sonunda daha birbirimizi görmüştük biz. O zamana kadar kavga edicek bi şey bulamadık vallabilmiyorum siz o zaman hiç kavga etmeniz 4 yılda? eğer öyleyse öpüp başınıza koyun.
yani bu bizim ilişkimizin evliliğe gitmesi belki mucize olur ama şuan onun cevap vermemesi benim için sorun
Sürekli miden bulaniyosa gastroenteroloji bölümünü tavsiye ediyorum, benim de bulaniyo su an ama ben güzel içtimhayır zaten ona da dün gece midemi bulandırıyorsun dedim defalarca ama işte elimde ispat yok. ve asla biriyle konuşmadım diyor. ve ben gerçekten sonra dönüp kendimi suçluyorum
Psikopat katil kopekbalogi gibiNe okudum ben
Resmen adamın kabusu olmuşsun yapışıp kalmışsın.
yani evet bi anlamda öyle. asıl benim çabamla yürüyordu. ama beni seven ama benim sevmediğim bir adamla uğraşmak inan bana göre değil. yani benim ilgilendiğim ama benimle ilgilenmeye adamla uğraşmak bana daha cazip geliyor maalesef
Numarasını engelle ve sil. Psikiyatriden randevu al, kendine saygı göster, zamanla belki kendini sevmeyi bile öğrenirsin psikiyatrist sayesinde.
konudaki adam da gece gündüz düşünüyor zatenama sürekli engel yiyor.
evet boğalar cinselliğe çok düşkün olurmuş. bu da test edilip onaylandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?