O kadar haklisiniz ki... en korktugum seydi biseyleri cabuk tuketmek. Aslinda ben agzima o gune kadar hic bosanmayi acmamstim o israrla bosanalim gibi seyler soyleyince tamam o zaman dedim. Maalesf kimseye guven yok hele ki eşe. Simdi bazi sinavlara hazirlaniyorum meslegimi yapip kendimi garantiye almak adina. Guvenim cok kirildi maalesefEvlilikler ne kadar cabuk yipraniyor bitme noktasına geliyor..
2,5 yıl ya daha aynı ev içinde birbirine bile alismadan boşanma konusu açılıyor.
Ne kadar çok tahammülsüz olduk.
Israrla sizi isteyen o değil gibi ne çabuk unutuldu sevgi..
Ben üzülüyorum ve korkuyorum şahsen bu örnekleri okudukça..
Allah yardımcınız olsun..
O kadar haklisiniz ki... en korktugum seydi biseyleri cabuk tuketmek. Aslinda ben agzima o gune kadar hic bosanmayi acmamstim o israrla bosanalim gibi seyler soyleyince tamam o zaman dedim. Maalesf kimseye guven yok hele ki eşe. Simdi bazi sinavlara hazirlaniyorum meslegimi yapip kendimi garantiye almak adina. Guvenim cok kirildi maalesef
Ayy cok guzel konusmus ya ne kadar dogru. Sabretmeyi bilsek tahammulu ogrensek aslinda hersey o kadar cabuk cozulecek ki. Ins zamanla duzene gireriz cunku 18 aylik bebegim var asla mutsuz evlilik icinde mutsuz bi birey olarak buyumesini istemiyorumAblamın evliliğine vesile olan bi hoca demişti ki..bunu hep aklımda tutarım. .Bende 4 aylık evliyim.
" şeytan yeni evli çift ile uğraşmayı çok sever..2 sene o ev içinde barinir eşleri birbirine kirdirir, başarılı olduğunu gördükçe iyice yerleşir daha büyük konulara sebep olur..ne zamanki çiftler sorunlarını çözer küsmez o zaman evden uzaklaşır.."
Evlilik sabır işi ve maalesef burada en büyük sabır biz kadınlara düşüyor.
Lütfen dikkate al kardeşim bana da dua et. İnşallah yavaş yavaş atlatıyorum. Sen de sabret şükret emin ol herşey çok iyiye gidecek. Biraz naif ol. Allah sığın sabret karşılığını göreceksin inşallahCoook tesekkur ederim dikkate alacagim soylediklerinizi Allah razi olsun. Sizin icin de uzuldum umarim atlatmisinizdir biseyleri.. Rabbim yardimciniz olsun
Oncelikle gecmis olsun. Kapali yapilacaksa operasyon basit bir islem. Sonrasi acili olacak. Karin kasi kesiliyor. Refakatcisiz de halledebilirsiniz. Hemsire hanimdan yardim istersiniz cok zorlanirsaniz. Benim annem refakatcimdi. Pek te birsey yapmadi acikcasi. Diger konuda bile isteye ezen adamdan ayrilmak en mantiklisi. Guclu durun. Dunyanin sonu degil. Avukata verin davayi. Haklarinizi alin,yolunuza bakin. Insan olmayanla zaman kaybetmeyin. Uzulmeyin. Her serde bir hayir vardir.Merhaba kizlar. Evleneli yaklasik 2.5 sene oldu. Severek evlenmistik hatta babam istemedi kac kere gelip gittiler babam vermek zorunda kaldi.
Evlendigimiz gunden beri en ufak tartismada bagiriyor ve çık git babanin evine gibi laflar ediyordu beni tahrik ediyordu devamli huzursuz negatif memnuniyetsiz, o ne diyorsa onu kabul etmek zorundaymisim gibi davranislar artik canima tak etti. Bugun gene gereksiz bi mevzudan bana bagirmaya basladi bende sanirim cinnet getirdim ve bende ona avazim ciktigi kadar bagirmaya basladim. Ben sana Allahin emanetiyim sen bana bagiramazsin bana kimse bagirmaz diye ciglik atmaya basladim sanirim yillarin icine atmasi o sirada benden cikti. Çık git seni istemiyorum gibi bi laf soyledi ve bende ben neden gidiyormusum bosanmak isteyen sensin s.... git dedim. Asla agzindan argo bi laf bile cikmayan ben sanirim artik ipleri koparmaya o an karar verdim. Gitti babami aradi bizim evimize bi gelin evlilikle ilgili sorunlarimiz var diye.ben de gittim annesini aradim artik tahammul edemiyorum oglunuza diye. Her neyse babam geldi. Hersey her sorun ortaliga döküldu bugune kadar aileme asla bisey aksettirmemistim. Kufur ettigim icin her ne kdar babam şok olsa da bisey diyemedi. Sonra (17 aylik oglum var) oglunu al hadi sende bi kac esya al biraz uzak durun birbirinizden diyerek beni baba evine getirdi babam. Olay daha sabah yasandi hala etkisindeyim ama eve gelince dusundum ki 3 ayri diplomam var bi sekilde is bulup cocuguma bakarim kimseye kendimi ezirmemek istiyorum artik. Bu adamla tanismadan once kendine guvenen ozguveni tavan her ortamda kendini ifade eden biriylen beni pasif biri haline getirdi. Sali gunu de safra ameliyatim var ve onceden konsuurken o refakatcim olacakti annemde ogluma bakacakti. Simdi napcam bilmiyorum napmaliyim bilmiyorum, evet kafam cok karisik ve evet bi bebegim var onun icin en dogrusunu yapmak istiyorum... bin tane seyi bi anda anlatmaya calistim umarim sizi sıkmadım... bana nolur biraz yol gosterin...
Ben bu tarz seylerin her zaman evlilik öncesi cinsel ilişki yasanamaması ile alakalı oldugunu düşünüyorum
cünkğ bence insanlar ama özelllikle erkekler cinsellik yasamadan bir kadına hislerini netleştiremiyorlar .
cinselliğin ahlaki boyutlara göre yasandığı yerlerde ise sevgi ile asırı cinsel dürtü cok rahat karıstırılıyor . evleniyor , sevişiyor ve o butün güzel hisler bitiyor bu yüzden.
Allahın emaneti ne demek o kısmı anlayamadım
Babanız onun yaşattıkları için sizi haklı buldu muAcikcasi ben babami arayana kadar ne aileye aksettirmej isterdim nede evimden cikip gelmek ama madem babami aradi bende o zaman ne varsa icimde hepsini doktum. Sanirim yillardir bana yasattigi eziklik psikolojisini bu sekilde kırmaya calistim
Evlenmeden önce kaç tane erkeğin evi oluyor. Bu ülkede kadınlar da erkeklerle birlikte çalışıyor. Kaldı ki çalışmıyor olsun erkek parayı tek mi kazanmış oluyor evde karışı çocuk bakıp yemek yapıp işe giderken giyeceği gömleği ütüleyince. Bir adama evini karısı ve çocuğuna bırakıp gitmek yakışır. Koruma altında olması gereken kadın ve çocuklardırDaha once de yazdim ama yine yazayim. Hep neden kadin gidiyor ya da siz gitmeyin o gitsin tavsiyesi veriliyor ama bu ulkede ortalama standartlarda kac tane kadinin kendi evi oluyor evlenmeden once???
Olsa da kendi evinde mi oturuyor? Kiraysa kirasini kadin mi ödüyor?
Ev kadinin tapulu mali olsa kovulmazdi zaten. Boşanilacaksa bile bu evden kovmalar filan cok cirkin seyler insan gibi yollarini ayirabilir pekala ama durum bu.
Geçmiş olsun konu sahibi. Burada anlattigin son patlama olmus yani oncesi varmis. Dolayisiyla ilk kavgada boşanmayin diye yorum yapmak pek dogru olmaz. Cik saygisizlasilmiş hele ki işin icine aileler karismis. Duzelmesi zor gorunuyor ama siz bilirsiniz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?