Sanirim boşanacağım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar haklisiniz ki... en korktugum seydi biseyleri cabuk tuketmek. Aslinda ben agzima o gune kadar hic bosanmayi acmamstim o israrla bosanalim gibi seyler soyleyince tamam o zaman dedim. Maalesf kimseye guven yok hele ki eşe. Simdi bazi sinavlara hazirlaniyorum meslegimi yapip kendimi garantiye almak adina. Guvenim cok kirildi maalesef

Ablamın evliliğine vesile olan bi hoca demişti ki..bunu hep aklımda tutarım. .Bende 4 aylık evliyim.

" şeytan yeni evli çift ile uğraşmayı çok sever..2 sene o ev içinde barinir eşleri birbirine kirdirir, başarılı olduğunu gördükçe iyice yerleşir daha büyük konulara sebep olur..ne zamanki çiftler sorunlarını çözer küsmez o zaman evden uzaklaşır.."

Evlilik sabır işi ve maalesef burada en büyük sabır biz kadınlara düşüyor.

Ayy cok guzel konusmus ya ne kadar dogru. Sabretmeyi bilsek tahammulu ogrensek aslinda hersey o kadar cabuk cozulecek ki. Ins zamanla duzene gireriz cunku 18 aylik bebegim var asla mutsuz evlilik icinde mutsuz bi birey olarak buyumesini istemiyorum

Coook tesekkur ederim dikkate alacagim soylediklerinizi Allah razi olsun. Sizin icin de uzuldum umarim atlatmisinizdir biseyleri.. Rabbim yardimciniz olsun
Lütfen dikkate al kardeşim bana da dua et. İnşallah yavaş yavaş atlatıyorum. Sen de sabret şükret emin ol herşey çok iyiye gidecek. Biraz naif ol. Allah sığın sabret karşılığını göreceksin inşallah

On Oncelikle gecmis olsun. Kapali yapilacaksa operasyon basit bir islem. Sonrasi acili olacak. Karin kasi kesiliyor. Refakatcisiz de halledebilirsiniz. Hemsire hanimdan yardim istersiniz cok zorlanirsaniz. Benim annem refakatcimdi. Pek te birsey yapmadi acikcasi. Diger konuda bile isteye ezen adamdan ayrilmak en mantiklisi. Guclu durun. Dunyanin sonu degil. Avukata verin davayi. Haklarinizi alin,yolunuza bakin. Insan olmayanla zaman kaybetmeyin. Uzulmeyin. Her serde bir hayir vardir.

Üff her sorunlu çifte aynı yorumu yapmak nedir yahu

Cinseliikle ne alıp veremediğiniz var anlamadıl gitti.siz gidin çatır çutur sevişin istediğiniz kişiyle sıkılana kadar madem.milyonlarca kadından sana ne

Allahın emaneti ne demek o kısmı anlayamadım

Bi bitmediniz ya...
Anlamamışmış..
Asıl bal gibi anladığın için çemkirme girizgahı yapmışsın.İnsanların inançlarını küçük düşürmeye çalışırsan asıl sen küçülürsün.bi sen akıllısın çünkü demi kimse karnındakileri hazımsızlıklarını anlamadı??? Burdan yürürürüm ben birkaç da şakşakcı gelir ohhh miss....

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi çok iyi anladım. Sanırım siz de erkek baskın bir ortamda büyümemişsiniz. Şimdiye kadar fikirlerinizi dile getirme şansı verilmiş hep size. Ama sanırım eşiniz erkek egemen bir ortamda büyümüş. Size ne yapmanız gerektiğini söylüyor. Siz de 3 diploma aşmışsınız, özgüveniniz yüksek. Bizim gibilere daha eşitlikçi erkekler lazım. Bu erkeklerle uğraşamayız biz. Ben de aynı durumdayım. Boşanmak istiyorum ama o süreci yaşamak istemiyorum. Bir anda her şey olsun rayına otursun istiyorum. Kar zarar hesabı yapmak lazım bu durumda. Boşanmanın getirdikleri ve götürdükleri. Ama eşim dahil olmak üzere böyle erkeklerden nefret ediyorum. Saygısız hödükler...

Acikcasi ben babami arayana kadar ne aileye aksettirmej isterdim nede evimden cikip gelmek ama madem babami aradi bende o zaman ne varsa icimde hepsini doktum. Sanirim yillardir bana yasattigi eziklik psikolojisini bu sekilde kırmaya calistim
Babanız onun yaşattıkları için sizi haklı buldu mu

Evlenmeden önce kaç tane erkeğin evi oluyor. Bu ülkede kadınlar da erkeklerle birlikte çalışıyor. Kaldı ki çalışmıyor olsun erkek parayı tek mi kazanmış oluyor evde karışı çocuk bakıp yemek yapıp işe giderken giyeceği gömleği ütüleyince. Bir adama evini karısı ve çocuğuna bırakıp gitmek yakışır. Koruma altında olması gereken kadın ve çocuklardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…