Sanirim boşanacağım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyecegimi demistim, seninkilerden sonra da diyecek hicbi sey kalmamis, agzina saglik..
Ve ben de seni seviyorum

Iolmuyorsa zorlamayacaksınız uzatmanın anlamı yok ipler kopmuş gibi artık herşeyi bir kenara koyuyurum "çık git seni istemiyorum" diyen bir adamla asla evlii kalmazdım. Yine de iyi düşünmek gerek son karar sizin

Saygisizca konusan o sahisa cevap verip negatifligini uzerime salmasini istemiyorum. Daha once baska birinin konusundada kendisi bu sekilde soylemlerde bulunmus gerekli sikayetleri yapip kendisini 3 gun istirahate yollamistik. Bence gene istirahat etmeli epey bi sinirleri bozuk. Ben kendi olayimi onun kadar abartmadim garip. Lutfennn negatif insanlar benden uzak dursun.yazmayin buraya.

Merhaba

Konuyu yeni gördüm ne aşamadasınız?
Merhaba bugun beni aradi napiyorsun cocuk nasil vs diye bende kendi evime gitmistim bebegimin vitaminleri orda kalmis eve geldim vs dedim dikkatli git neyle gideceksin geri flan dedi gayet soguk bi konusmaydi ama nihayetinde ilk arayan o oldu.

Davayı siz açmayın bekleyin gelip özür dileyeceğini düşünüyorum ben ozaman şartlarınızı sunar evliliğinize son bir şans veririsiniz tabi tahammülümüz kaldıysa.

Merhaba bugun beni aradi napiyorsun cocuk nasil vs diye bende kendi evime gitmistim bebegimin vitaminleri orda kalmis eve geldim vs dedim dikkatli git neyle gideceksin geri flan dedi gayet soguk bi konusmaydi ama nihayetinde ilk arayan o oldu.

Ciddiyetinizi görünce, kendisi de ciddiyeti anlayacaktır. Bir süre boş yere trip atrığımızı zannedebiliyor bu erkekler.

Öncelikle zor Bi durum Allah kolaylık versin 2 bck sene aslında kısa Bi zamn değil eminimki güzel anlarınızda olmustur ve alısmak için iyi Bi süre smdi sinirlisiniz ve aklına hep kötü tarafları geliyor tabiki normal olarak ama siniriniz gecince belki özlersiniz o yuzden su an sessiz kalıp kendinizi dinleyin derim cunkü patlama yasamıssınız eğer şiddet aldatma yok ise bira uzak kaldıktan sonra kararınızı verin bide bu süreçte karsı taraf d ne yapacak oda önemli tabiki eger oda gidip dava açıp Bi atak yapmazsa kendni dinliyor demektir

Eşiniz babanıza ayrıca babacım sizin rızanız yoktu ilk ama kızınızı defalarca istedikten sonra şükür evlendik şimdi de ben elimdeki en iyi kozu : “babanın evin git” cümlesini rahat rahat söylüyorum dedi mi? Kocanızın size insan olarak saygı duymuyor. Sizin ezilmeyi kabul edip fedakarlık yapmanızdan ziyade kocanızın haddini bilip insan olması gerekiyor.

Evet kizlar ameliyatimi olmadan onceki gun esim geldi beni aldi evimize geldik sonra konustuk hatalarimizi ve durmamiz gereken yerleri konustuk. Ertesi gun zaten ameliyata girdim refakatcimdi enteresan derece melek gibiydi sonrasindada ara ara atışsak da ciddi sorunumuz olmadi. Umarim dersini almistir. Bakalim ne olacak...

Ben kimseye kendimi emanet görmüyorum
Kendi kendime emanetim
O yüzden anlayamadım ? Sorun ?

Kesinlikle katılıyorum! Herkes bir bireydir. Kimse de kimseye emanet değildir. İşimize gelmeyen hadislere hemen yalan bu deyip işimize gelenleri de çok güzel kabul ediveriyoruz. Bu da kadını güçsüzleştirmek adına arap zihniyetinin uydurduğu hadislerden bazılarından diye düşünüyorum.

eee boşuna dememişler karıyla kocanın arasına girilmez diye D sevindm adınıza mutluluklar

Yalniz kendini kimseye emanet olarak gormeyenler sonra esim benle ilgilenmiyor diye agliyor bu ne yaman celiski

Biraz ayrı kalın
Araya özlem girince
Hallolur
Ama hemen aileleri dahil etmeyin lütfen

Cok tesekkur ederim konu 3 hafta onceniin konusu simdi evimdeyim aşmaya basladik sorunlari yeni yeni. Yorumunuz icin tesekkur ederim :)
Okudum konunuzu sizin adınıza çok sevindim lütfen ikiniz de daha sakin olun. Bunlar boşanılacak durumlar değil. Ben de 5 ay önce boşandım eğer ki çok ciddi sorunlar yoksa kimseye boşanmayı asla tavsiye etmiyorum. Kimse de demesin ki kime göre neye göre ciddi konular. Ciddi konular bellidir aldatma aşağılama kumar başka kadınlar gibi durumlar. Gerekirse aile danışmanına gidin elinizden ne geliyorsa yapın bundan sonrası için. Allah mutluluğunuzu daim etsin ve size tavsiyem boşanma kelimesini artık lügatınızdan çıkarın kardeşim

Coook tesekkur ederim dikkate alacagim soylediklerinizi Allah razi olsun. Sizin icin de uzuldum umarim atlatmisinizdir biseyleri.. Rabbim yardimciniz olsun

Evlilikler ne kadar cabuk yipraniyor bitme noktasına geliyor..
2,5 yıl ya daha aynı ev içinde birbirine bile alismadan boşanma konusu açılıyor.
Ne kadar çok tahammülsüz olduk.
Israrla sizi isteyen o değil gibi ne çabuk unutuldu sevgi..
Ben üzülüyorum ve korkuyorum şahsen bu örnekleri okudukça..
Allah yardımcınız olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…