Malesef yok ama az cok demeyip bi sekilde bi ise girebilirm diye dusunuyorum bilmiyorum ki... cocoguma bi sekilde bakarim diye umut ediyorumYani olmuyorsa, sevmiyorsanız birbirinizi ayrılmanız mantıklı bir hareket olacak.3 diplomanız var da tanıdığınız falan var mı? Biliyorsunuz artık diplomalar pek işe yaramıyor.
Karasız gibisin, tam olarak boşanmak istediğinde bir adım atmanı öneririm zira travması yakıcı oluyorMerhaba kizlar. Evleneli yaklasik 2.5 sene oldu. Severek evlenmistik hatta babam istemedi kac kere gelip gittiler babam vermek zorunda kaldi.
Evlendigimiz gunden beri en ufak tartismada bagiriyor ve çık git babanin evine gibi laflar ediyordu beni tahrik ediyordu devamli huzursuz negatif memnuniyetsiz, o ne diyorsa onu kabul etmek zorundaymisim gibi davranislar artik canima tak etti. Bugun gene gereksiz bi mevzudan bana bagirmaya basladi bende sanirim cinnet getirdim ve bende ona avazim ciktigi kadar bagirmaya basladim. Ben sana Allahin emanetiyim sen bana bagiramazsin bana kimse bagirmaz diye ciglik atmaya basladim sanirim yillarin icine atmasi o sirada benden cikti. Çık git seni istemiyorum gibi bi laf soyledi ve bende ben neden gidiyormusum bosanmak isteyen sensin s.... git dedim. Asla agzindan argo bi laf bile cikmayan ben sanirim artik ipleri koparmaya o an karar verdim. Gitti babami aradi bizim evimize bi gelin evlilikle ilgili sorunlarimiz var diye.ben de gittim annesini aradim artik tahammul edemiyorum oglunuza diye. Her neyse babam geldi. Hersey her sorun ortaliga döküldu bugune kadar aileme asla bisey aksettirmemistim. Kufur ettigim icin her ne kdar babam şok olsa da bisey diyemedi. Sonra (17 aylik oglum var) oglunu al hadi sende bi kac esya al biraz uzak durun birbirinizden diyerek beni baba evine getirdi babam. Olay daha sabah yasandi hala etkisindeyim ama eve gelince dusundum ki 3 ayri diplomam var bi sekilde is bulup cocuguma bakarim kimseye kendimi ezirmemek istiyorum artik. Bu adamla tanismadan once kendine guvenen ozguveni tavan her ortamda kendini ifade eden biriylen beni pasif biri haline getirdi. Sali gunu de safra ameliyatim var ve onceden konsuurken o refakatcim olacakti annemde ogluma bakacakti. Simdi napcam bilmiyorum napmaliyim bilmiyorum, evet kafam cok karisik ve evet bi bebegim var onun icin en dogrusunu yapmak istiyorum... bin tane seyi bi anda anlatmaya calistim umarim sizi sıkmadım... bana nolur biraz yol gosterin...
Esleriniz size Allahin emanetidir diyor ya Allahin resulu o hadisi soyledim yaniAllahın emaneti ne demek o kısmı anlayamadım
Bence hemen boşanmaya karar vermeyin derim. Sorunun kaynağına hiç indinizmi neden böyle diye ?Merhaba kizlar. Evleneli yaklasik 2.5 sene oldu. Severek evlenmistik hatta babam istemedi kac kere gelip gittiler babam vermek zorunda kaldi.
Evlendigimiz gunden beri en ufak tartismada bagiriyor ve çık git babanin evine gibi laflar ediyordu beni tahrik ediyordu devamli huzursuz negatif memnuniyetsiz, o ne diyorsa onu kabul etmek zorundaymisim gibi davranislar artik canima tak etti. Bugun gene gereksiz bi mevzudan bana bagirmaya basladi bende sanirim cinnet getirdim ve bende ona avazim ciktigi kadar bagirmaya basladim. Ben sana Allahin emanetiyim sen bana bagiramazsin bana kimse bagirmaz diye ciglik atmaya basladim sanirim yillarin icine atmasi o sirada benden cikti. Çık git seni istemiyorum gibi bi laf soyledi ve bende ben neden gidiyormusum bosanmak isteyen sensin s.... git dedim. Asla agzindan argo bi laf bile cikmayan ben sanirim artik ipleri koparmaya o an karar verdim. Gitti babami aradi bizim evimize bi gelin evlilikle ilgili sorunlarimiz var diye.ben de gittim annesini aradim artik tahammul edemiyorum oglunuza diye. Her neyse babam geldi. Hersey her sorun ortaliga döküldu bugune kadar aileme asla bisey aksettirmemistim. Kufur ettigim icin her ne kdar babam şok olsa da bisey diyemedi. Sonra (17 aylik oglum var) oglunu al hadi sende bi kac esya al biraz uzak durun birbirinizden diyerek beni baba evine getirdi babam. Olay daha sabah yasandi hala etkisindeyim ama eve gelince dusundum ki 3 ayri diplomam var bi sekilde is bulup cocuguma bakarim kimseye kendimi ezirmemek istiyorum artik. Bu adamla tanismadan once kendine guvenen ozguveni tavan her ortamda kendini ifade eden biriylen beni pasif biri haline getirdi. Sali gunu de safra ameliyatim var ve onceden konsuurken o refakatcim olacakti annemde ogluma bakacakti. Simdi napcam bilmiyorum napmaliyim bilmiyorum, evet kafam cok karisik ve evet bi bebegim var onun icin en dogrusunu yapmak istiyorum... bin tane seyi bi anda anlatmaya calistim umarim sizi sıkmadım... bana nolur biraz yol gosterin...
Bakarsınız tabiki şevkinizi kıranlara aldırmayın. Her tartışmada kovulduğunuz evi , yuva bilmeniz mücadele etmeniz imkansız zaten. Babanızın evindeyken bir süre ayrı kalınca eşinizin aklı başına gelir belki ama gelmese de iş bulup az çok demeden bir şekilde paranızı kazanırsınız , çocuğunuzu da yetiştirirsiniz gül gibi.P
Malesef yok ama az cok demeyip bi sekilde bi ise girebilirm diye dusunuyorum bilmiyorum ki... cocoguma bi sekilde bakarim diye umut ediyorum
Cok iyi olur bekliyorum yazmaniziBen seninle ayni seyleri yasadim. Dilersen ozelden sana tum yasadiklarimi anlatirim, belki biraz yardimci olabilirim.
Aynen oyle kufur ettigim icin beni sucluyor sanmiyorum geri adim atacagini benimde atacak dermanim kalmadi. Bi sekilde hayatima devam edecegim 29 yasindayim bu arada. Umarim biseyler icin geç kalmadmBu babanın evine git lafına da gıcık kaptım artık.
Eşiniz gelip size yalvarırsa, boşanmamak icin ağlayıp sözler verirse evlilik terapisi isteyin. Birlikte gidin. Bi de o yolu deneyin çocuğunuz için.
Barışmak için çabalamazsa da boşanın . Zorla güzellik olmaz.
Şey var bir de babanı ara gelsin seni alsın.Bu babanın evine git lafına da gıcık kaptım artık.
Eşiniz gelip size yalvarırsa, boşanmamak icin ağlayıp sözler verirse evlilik terapisi isteyin. Birlikte gidin. Bi de o yolu deneyin çocuğunuz için.
Barışmak için çabalamazsa da boşanın . Zorla güzellik olmaz.
Her kavgadan sonra oturup gereksiz tartistogimizi konusup karsikli ozur diliyorduk ama cogunda hakli oldugum halde huzursuzluk cikmasin diye ozur dilerken buluyordum kendimi.Bence hemen boşanmaya karar vermeyin derim. Sorunun kaynağına hiç indinizmi neden böyle diye ?
Küfür etmeniz kötü olmuş. Onun kovması da kötü. Biraz sakinleşin ve destek alın. Terapi vb. Ani karar vermeyin. Hayırlısı olsun.Aynen oyle kufur ettigim icin beni sucluyor sanmiyorum geri adim atacagini benimde atacak dermanim kalmadi. Bi sekilde hayatima devam edecegim 29 yasindayim bu arada. Umarim biseyler icin geç kalmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?