Bence sizin iletişim sorununuz var bu boşanmak için sebep midir? Kesinlikle, ancak çözülmeyecek bir şey midir? Hayır, öncelikle aile terapistine birlikte gitmenizi tavsiye ederim.
Canım tam olarak seni ve eşini tanımıyorum. Söylediğine göre aldatma, içki ve dayakta yok. Sana tavsiyem herkesin evlenmeye cesaret edemediği veya evliliğe özenip bir yuva kuramayanların olduğu bir hayatta yaşıyoruz. Evliliğinin kıymetini bilip, onu kurtarmanı tavsiye ederim. Eşinle görücü usulu de evlenmemişsiniz, seviyorsunuz birbirinizi. Evliliğin ilk yılları gerçekten çok zordur. Davranışlar beklentileri karşılamadığında hayal kırıklığı yapıyor. Ama bunyn bir sonraki aşaması birbirinize alışıp, ortak noktada buluşmak olacaktır. Ama bu inan hemen olmuyor, yıllar alıyor.
"Ömür boyu aşk-2" cemil tokpınarın yazdığı bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum. İnce bir kitap ve hiç sıkmıyor. Bunu okuyup ondan sonra karar vermeni isterim. Eşine de hediye edebilirsin bundan. Kirapta başka kitaplarda tavsiye edilmiş, istersen onlarada bakarsın sonra.
bence 7 yıl haram bir hayat yaşamışsınız.Bu haram nerede vuku bulucaktıki. yazık 7 yıl boyunca bir erkekle kalmayı vicdanen kabul edemiyorum.
bence 7 yıl haram bir hayat yaşamışsınız.Bu haram nerede vuku bulucaktıki. yazık 7 yıl boyunca bir erkekle kalmayı vicdanen kabul edemiyorum.
Ben de esimle 7 yil flortun ardindan evlendim
9 yil oldu evleneli...
Hayir gul gibi de gecinip gidiyoruz...
Size gore bizim haramimiz guzel vukuu bulmus da, siz de kendinizi ne sandiniz da fetva veriyorsunuz?
Haram olup olmadigini bir tek Allah bilir...
Kul hakkinin vebali de daha buyuktur
Konu sahibi arkadasim ben konuyu anlamadim.
Esin seni asagiliyor mu? hakaret mi ediyor?
Insan yerine mi koymuyor?
Eger bunlar varsa kendisini duzeltmesi icin konus baktin devam ediyor bosan
evet haram biçoğumuz yaptık yaşamak derken belki sadece flört bu kelimeyide hiç sevmem.
bir insanın başına bir musibet gelince bu şekilde söylenmez kardeşim.
uslubune telaffuz şekline dikkat edersen kınanmazsın.
bende diyorum günahlarım yüzümden başıma geldi bu evlilik imtihan olunuyorum. ama müslüman acı cektikçe günahlarıda dökülürmüş. iyi oldu belkide herkez yoluna bakar hayırlısı neyse o olsun
konu sahibi arkadaşım bu boşanma sebebi değil inan evlilik kolay değil, benim başıma gelenleri anlatsam haline şükredersin tabiki herkezin durumu farklı ama sen yinede boşanmayı dusunme.
Ben de esimle 7 yil flortun ardindan evlendim
9 yil oldu evleneli...
Hayir gul gibi de gecinip gidiyoruz...
Size gore bizim haramimiz guzel vukuu bulmus da, siz de kendinizi ne sandiniz da fetva veriyorsunuz?
Haram olup olmadigini bir tek Allah bilir...
Kul hakkinin vebali de daha buyuktur
Konu sahibi arkadasim ben konuyu anlamadim.
Esin seni asagiliyor mu? hakaret mi ediyor?
Insan yerine mi koymuyor?
Eger bunlar varsa kendisini duzeltmesi icin konus baktin devam ediyor bosan
Evlilikte; içki yok, kumar yok, aldatma yok... Sözlerinize katılmıyorum. Bunlar zaten olmaması gerekenler. Bizim de yok içkimiz kumarımız! Erkeğin içkisinin, kumarının olmaması bir nimet değildir, gerektir.
Evliliğin devamı için en önemli kavramlar; saygı, sevgi ve iletişimdir. İletişim yoksa hayat zindan olur. Ben böyle bir 7 sene geçirdim. 7 sene çabaladım, düzeltemedim. Boşandım, anca akıllandı! Ama iş işten geçti...
Hala fikrim aynı ikna edebiliyorsanız aile terapisti yoksa restinizi görmesi lazım, yoksa böyle kendinizi yer durursunuz.
Bir kitap önerisi de benden " AŞK YETMEZ" mutlaka okumalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?