• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanacağım..

evlilikte iletişimsizlik çok kötü birşey eğer eşini ikna edebiliyorsan terapiste yada bir psikiyatra beraber gidin hemen boşanmayı düşünme bence bu sorunları aşabilirsiniz:31:

7 sene sevgiliymişsiniz eğer ki büyük bir iletişim sorununuz varsa bunu farketmemeniz mümkün değil.

Sadece şunu anlamadım 7 seneden sonra evlenince çok farklı bir insan mı çıktı karşınıza, ya da evlenince mi gerçek yüzünü çıkardı açığa bunun olacağını sanmıyorum çünkü 7 sene içinde illa ki bir yerde açık verirdi.

Ya da uzaktan mı devam etti ilişkiniz tam tanıyamadınız birbirinizi.

Yanlış anlamayın ama 7 senede insan tabiri caizse o kişinin ciğerini bilir artık.

7 sene sevgiliymişsiniz eğer ki büyük bir iletişim sorununuz varsa bunu farketmemeniz mümkün değil.

Sadece şunu anlamadım 7 seneden sonra evlenince çok farklı bir insan mı çıktı karşınıza, ya da evlenince mi gerçek yüzünü çıkardı açığa bunun olacağını sanmıyorum çünkü 7 sene içinde illa ki bir yerde açık verirdi.

Ya da uzaktan mı devam etti ilişkiniz tam tanıyamadınız birbirinizi.

Yanlış anlamayın ama 7 senede insan tabiri caizse o kişinin ciğerini bilir artık.

Evet bende onun ciğerini biliyorum. Kıskançlığını biliyordum ama kaybetme korkusu vardır diye düşünüyordum ki keza bu kadar deli kıskançlıkları yoktu zaten konumda belirttim evlendikten 15 gün sonra çok değişti değişimleri gün geçtikçe arttı bana karşı bile küfürlü konuşmaya başladı.

Son düzenleme:
Arkd.benimde basıma aynı seyler geldi ama ben 1sene nisanliydim ve Hamburg'a evlendim adam 90derece demişti burda bende yaza tr gelişem ve ayrılıcam başka çarem yok küfür hakaret herkez beni sevip beğenirsen bizimki kıyafetimden tut her yaptıgım konuştuğumu beğenmeyin yerliyi gitmen icin herseyi yapıtım niye beni boşamıyorum diyo tr gidince bana kağıtları gönder bosicam diyorum hayır sen beni bırak önce diyo deli mı ne??

bir müddet girememiştim siteye..
boşanmaya karar verdik. Dava açıldı hafta içi tek celsede bitecek.. Günümüzü ve saatimizi aldık.Artık hakkımızda en hayırlısı olsun...

Back
X