- 23 Ağustos 2020
- 54
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kopusluhayat
-
Aldatilmissiniz ve içinizdeki sesi yönlendiren sizsiniz diyeceklerim bu kadar yolunuz açık olsunSelamm
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorumeşim beni takip ediyor her yerden fakat iletişime geçmiyor bana laf vurucu şeyler yazıyor ne yapmalıyım içimdeki ses boşanmanın iyi olmayacağını söylüyor
Bosanasiniz yoksa bosanmayin ozaman içinizdeki sesi dinleyinSelamm
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorumeşim beni takip ediyor her yerden fakat iletişime geçmiyor bana laf vurucu şeyler yazıyor ne yapmalıyım içimdeki ses boşanmanın iyi olmayacağını söylüyor
Daha öncede burdan bahsetmiştim aldatildim ailemin yanına eşyalarımı da alıp geldim avukat tuttum dava açıldı fakat boşanmak istemiyorum
Me yazıyor mesela nasıl aklını karıştırıyorSelamm
Siz o karaktersiz eşinizden ibaret değilsiniz. Onunla doğmadınız, onsuz da ölmezsiniz. Acilen iyi bir psikologa gidin. Aileniz ve çevresi ne derse desin. Milletin ağzı torba değil ki büzelim. Her zaman birileri konuşur yapacak bir şey yok. Hayatınızı millet ne der diye düşünerek mahvetmeyinKızlar bu benim 2. Evliligim her kafadan bir ses duyuyorum ailem küçük bir yerde yaşıyor. İyi olsa bundan gelmezdi vs.. duymadığım şey kalmadınapayım siz bi akıl verin öyleyse bilmiyorum anlatamıyorum sanırım içimde değişik şeyler var geldim geleli hastalık hastası oldum ayağım hastaneden çıkmıyor. Öyle garip bir his ki bu yaşadığım yediğim yemek içtiğim su takılı kalıyor. Aglayamiyorum birisi nasılsın dese boğazım düğümleniyor. İlk evliliğimde ayrılıkta bu kadar zorlanmadım 1 hafta içinde işe başlayıp hayatımı düzene sokabildim aklıma dahi gelmedi. Bunda öyle birşey ki eşyalarımı dahi düzenleyemiyorum elim gitmiyor sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım herşey ağır geliyor bilmiyorum nasıl anlatayım sizlerde bir kadın olarak ne hissettiğimi hissedebilirsiniz umarım bu yazdıklarımda
Kızlar bu benim 2. Evliligim her kafadan bir ses duyuyorum ailem küçük bir yerde yaşıyor. İyi olsa bundan gelmezdi vs.. duymadığım şey kalmadınapayım siz bi akıl verin öyleyse bilmiyorum anlatamıyorum sanırım içimde değişik şeyler var geldim geleli hastalık hastası oldum ayağım hastaneden çıkmıyor. Öyle garip bir his ki bu yaşadığım yediğim yemek içtiğim su takılı kalıyor. Aglayamiyorum birisi nasılsın dese boğazım düğümleniyor. İlk evliliğimde ayrılıkta bu kadar zorlanmadım 1 hafta içinde işe başlayıp hayatımı düzene sokabildim aklıma dahi gelmedi. Bunda öyle birşey ki eşyalarımı dahi düzenleyemiyorum elim gitmiyor sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım herşey ağır geliyor bilmiyorum nasıl anlatayım sizlerde bir kadın olarak ne hissettiğimi hissedebilirsiniz umarım bu yazdıklarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?