Sanirim bosaniyorum...umitsizim...

Alien14

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
12
4
16
51
2 yil once ikinci evliligimi yaptim. Su an 5 yasinda ikzlerim ve 8 aylik bir kizim var! Esimle 6 ay ayri yasadiktan sonra tekrar devam etmeye karar vermistik. Simdi ise yine ayrilmaya.. Cok uzgunum, sadece destege ihtiyacim var.

neden bu duruma geldiniz? aldatma filan mi var?

allah yardımcınız olsun, çocuklarınız için güçlü durmak zorundasınız.. boşanmak dünyanın sonu değil... bir kadın istediği zaman bir erkekten daha güçlü ve sağlam basabilir... inşallah hayırlısı olur..

neden böyle oldu sebep ne boşanmanızda 3.çocuğunuz da henüz çok küçükmüş

Bebeginiz 8 aylik olduguna gore yeni bir problem olmali. Ayrilma sebebiniz tam olarak nedir?

Çocuk yapmak, birini babaliga layık görmek, o kişinin çocuğunu taşımak... Bunlar çok ciddi kararlar sonra yalnız siz değil çocuklarınızın da eksik kalmasına maal olabilirsiniz. Tabi mutsuz huzursuz bir aile dağılmış bir aileden daha sakıncalıdır çocuk için. Hayırlısı olsun.

Cok tesekkurler. Dunyanin sonu degil ama esimi hala seviyorum, bu yuzden daha da zorlasiyor

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ne evlendim ne de çocuğum oldu

Annemi bilirim ama

Hep bizim sayemizde mutlu olduğunu söyler

Herhalde olması gereken çocuklarina sarilman

Bu arada bu sitede ilk defa mesaj/cevap yaziyorum. Bazilarini bikac kez yazmisim. Kusura bakmayin

8 aylik bebek..dogum sonrası 2 yil eşimle cok kawgamiz oluyordu kedi köpek gibiydik..son 1 yildir birazdaha düzeldi aramiz..inşallah sen ve eşinde birbirinizi tekrar çok sewersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…