- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Çalışması gerektiğini hatırlattıgım için paraya önem veren insan oldum. Çok tembel yaklaşık 5 6 aydır evde oturuyo. Sabrımı buraya kadar zorlayabildim. İçimi dökünce senle daha olamam boşanalım dedi. İyi dedim. Evliliği ne sanıyo bunlarProblem neydi tam olarak?
hep inandım düzelir diye
Vallahi ne kolay boşanıyorlar ya. Hayır yat yat insanın kıçı başı ağrır bunlar da çok tuhaf heÇalışması gerektiğini hatırlattıgım için paraya önem veren insan oldum. Çok tembel yaklaşık 5 6 aydır evde oturuyo. Sabrımı buraya kadar zorlayabildim. İçimi dökünce senle daha olamam boşanalım dedi. İyi dedim. Evliliği ne sanıyo bunlar
e nasıl geçiriyorsunuzÇalışması gerektiğini hatırlattıgım için paraya önem veren insan oldum. Çok tembel yaklaşık 5 6 aydır evde oturuyo. Sabrımı buraya kadar zorlayabildim. İçimi dökünce senle daha olamam boşanalım dedi. İyi dedim. Evliliği ne sanıyo bunlar
Eşiniz bu durumda evlenmeden de evde oturuyordu, bilerek evlenmişsiniz sonu da pek sürpriz olmamıştır.Çalışması gerektiğini hatırlattıgım için paraya önem veren insan oldum. Çok tembel yaklaşık 5 6 aydır evde oturuyo. Sabrımı buraya kadar zorlayabildim. İçimi dökünce senle daha olamam boşanalım dedi. İyi dedim. Evliliği ne sanıyo bunlar
evlenmeden bi süre önce işi vardı.Evlilik hazırlıklarından dolayı işinden ayrıldı.sonra devam eder çalışmaya diye düşündüm ama öyle olmadı. Evet bile bile lades dedim sevgim agır bastı. Hata bende zaten kabul ediyorum. Boşanmak kolay onda bişey yok da,hevesin kırılıyo. İçinde o çıt sesini duyuyosun. Neyse ben atlatırım güçlüyüm,kızgınlıgım da geçecek illa ki. Sadece örnek olmak istedim.Eşiniz bu durumda evlenmeden de evde oturuyordu, bilerek evlenmişsiniz sonu da pek sürpriz olmamıştır.
ben çalışıyom kazanıyom diye bana güvendiler sanırım. Düşünün kü bu adam 10 yılda üni bitirmiş ve mezun olduktan sonra aynı sınava 6 kere girip başarısız olmuş biriydi. Herkes çok uyardı ben inanmak istedim düzeletebileceğine. Biz kadınlarda vardır ya hep eksiğin üstünü kapatma,sökük parçaları yamama. Ben de öyle yaptım. Sonra baktım iyice bana güvenir oldular. Bi rahatsızlık yok halinden. Sallamış gidiyo iş denk gelecek de istedigi gibi çalışacak.e nasıl geçiriyorsunuz
yok yaaaa . adamlık namına ne yapıyormuş kendisi hani sana paragöz bilmem ne ima yapıyor ya o ne yapıyormuş eve bi katkısı bulunmayan o , g.tunu yayıp keyif eden oben çalışıyom kazanıyom diye bana güvendiler sanırım. Düşünün kü bu adam 10 yılda üni bitirmiş ve mezun olduktan sonra aynı sınava 6 kere girip başarısız olmuş biriydi. Herkes çok uyardı ben inanmak istedim düzeletebileceğine. Biz kadınlarda vardır ya hep eksiğin üstünü kapatma,sökük parçaları yamama. Ben de öyle yaptım. Sonra baktım iyice bana güvenir oldular. Bi rahatsızlık yok halinden. Sallamış gidiyo iş denk gelecek de istedigi gibi çalışacak.
saldım yoluna gitsin :)yok yaaaa . adamlık namına ne yapıyormuş kendisi hani sana paragöz bilmem ne ima yapıyor ya o ne yapıyormuş eve bi katkısı bulunmayan o , g.tunu yayıp keyif eden o
oldu gözlerim doldu.Sen hiç ezdirme kendini madem bosanacakmis asıl ben seni istemiyorum bu evde ne b.ka yarıyorsun de
ben çalışıyom kazanıyom diye bana güvendiler sanırım. Düşünün kü bu adam 10 yılda üni bitirmiş ve mezun olduktan sonra aynı sınava 6 kere girip başarısız olmuş biriydi. Herkes çok uyardı ben inanmak istedim düzeletebileceğine. Biz kadınlarda vardır ya hep eksiğin üstünü kapatma,sökük parçaları yamama. Ben de öyle yaptım. Sonra baktım iyice bana güvenir oldular. Bi rahatsızlık yok halinden. Sallamış gidiyo iş denk gelecek de istedigi gibi çalışacak.
Aynen gıcık oldum adama ne hali varsa görsünsaldım yoluna gitsin :)
evlenmeden bi süre önce işi vardı.Evlilik hazırlıklarından dolayı işinden ayrıldı.sonra devam eder çalışmaya diye düşündüm ama öyle olmadı. Evet bile bile lades dedim sevgim agır bastı. Hata bende zaten kabul ediyorum. Boşanmak kolay onda bişey yok da,hevesin kırılıyo. İçinde o çıt sesini duyuyosun. Neyse ben atlatırım güçlüyüm,kızgınlıgım da geçecek illa ki. Sadece örnek olmak istedim.
bizler çok duygusal varlıklarız ve maalesef doğamızı bize karşı çok iyi kullanıyorlar. çok zayıfız bu konuda.
Biz kadınlarda vardır ya hep eksiğin üstünü kapatma,sökük parçaları yamama. Ben de öyle yaptım.
her kadın bi şeylere tahammül eder anlamında söylemedim dostum. Biz doğamız gereği yapıcıyızdır. Bardağın dolu tarafına odaklanmaya daha müsaitiz. Çünkü kendimize güveniyoruz. Erkeklerin çocuksu tavırları uzun sürüyo kolay kolay olgunlaşamıyorlar. İşleri yoluna koyacagımıza inancımız yüksek gereksiz seviyede. Bir çoğunda böyledir sen istisna olabilirsin belkikendinizde gördüğünüz eksileri tüm kadınlara mâl ederek yüreğinizi bir nebze de olsa rahatlatmaya çalışıyorsunuz anlaşılan.
çok pişmansınız, olaylara nasıl bu kadar müsamaha gösterdiğinize inanamıyorsunuz,
çünkü değmediğini gördünüz.
şayet değseydi burada herkese akıl verecektiniz bakın böyle yaptım, inandım, başardım siz kadınlar da yapabilirsiniz sabırlı olun vs diye.
sakince oturun ve düşünün yaşanılanları, neden böyle olduğunu, neyi yanlış yaptığınızı.
O zaman tüm kadınların aynı olmadığını göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?