Sanırım Boşanıyorum...

mavigece75

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
485
3
118
İstanbul
Sorunlar var dedim düzeltiyim dedim eşimde çok çaba harcadı ama sanırım olmuyor...daha önceki konumu okuyanlar bilir yaşadıklarımı...boşanmak zor geliyor ama böylede sürdüremeyeceğim belli oldu..akşama konuşacağız..sanırım bitti..the end...şimdi aileme söyle o krizi yaşa...off kalmadı gücüm..

Hakkınızda hayırlısı olsun

tatsızlaşmadan biter o zaman herşey..

saygıyla bitsin dahada yıkmasın giderken..

Allah yardımcın olsun

herkesin çaba harcamasına rağmen nasıl olmuyor? hadi bi taraf çabalar öbür taraf sallamaz, o zaman anlarım...

Ne umutlarla başladınız kimbilir... Daha önceki konularınızı okumadım ama bir ilişki iki tarafıda sürekli mutsuz ediyor, yaralıyorsa sürdürmenin manası yok. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

verdiğin emekler yaşanmışlıklar birsürü şey bir çırpıda kaldırıp atmak zor bişey olsa gerek

Allah yardımcın olsun ama biraz daha denesen belki olurdu

canım allah yardımcın olsun.oturun duzgun duzgun konusun.kaybetme sevıyorsan.konusarak halledersınız gıbıme gelıyor.oncekı sorunlarınızı bılmıyorum ama....severken ayrılmak cok zor olsa gerek.allah kımseye yasatmasın.hakkında hayırlısı olsun...

önceki konunu okudum.aşılamayacak bir sorununuz yok gibi gözüküyor.neden zamana bırakmıyosunuz.herşeyi hemen düzeltemezsiniz ki.şans verin birbirinize bitirmeyin.

Arkadaşlar sağolun...uğraştım ama olmuyo ben bunu kaldıramıyorum oda benim halime artık katlanamıyor...ne bilim işte bugün karar verdik..daha bir şey yapmadık..ailelerin dünyadan haberi yok..

hayırlısı olsun
kimse istemez elbette bunu ama
boşanmak dünyanın sonu değil sonuçta
yürümüyorsa çok yıpranmanın anlamı yok

Hakkınızda hayırlısı olsun...
Yürümeyen bir evliliği yürütmeninde anlamı yok zaten..
Keşke böyle olmasaydı bir yuva ne zorluklarla kuruluyor ama olmayınca da olmuyor işte...

bir yuva bozulduğunda yeryüzündeki tüm melekler ağlarmış..
ama şu da bi gerçekki denmeye rağmen artık mutluluktan çok acı çekiyorsanız bir yerde sorun war demektir..demek ki olmuyor hakkında hayırlısı canım

önceki konunu okumadım ama ailelerde birşeyler yapacaktır bir süre görüştürmesinler sizi belki anlarsınız hele seviyorsanız birbirinizi fazla uzun sürmiycektir nekadarlık evlisiniz ALLAH yardımcınız olsun :Saruboceq:

nedir bu kadar halledelemeyen sorun biraz aciklar misin? ikiniz de ugrastiniz ama olmadi nedir o kadar derin mevzu? esinin baskasindan cocugu mu ortaya cikti? aldatti mi , af mi edemiyorsun? ne biliyim boyle kotu senaryolar aklima geldi sen oyle deyince

ah canım.allah yardımcın olsun.kendınce cok haklısın.omur boyu unutamayıp bu sorunla yasamak daha kotu olurdu herhalde.allah hakkında hayırlısını versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…