• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım boşanmak istiyorum.

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
910
1.039
313
Herkese merhaba.
Eskiden beri burada olanlar benim de eski konularımı bilir.
Konu önce eşimin borçlarıyla başladı. Ailesi için bir sürü borç yapmıştı ve biz borçlu evlendik. Ödendi bitti ama o sürede bizim aramızda çok problem oldu.
Evlendik. Yeteri kadar ilgi göstermedi. Bazen evde yalnız gibi oluyorum var ama yok. Evlilikte yalnızlığı hissediyorum yani.
Çok uykucu ve ağır bir yapısı var. Bazen çok neşeli bazen çok yorgun vs.
Son dönemde bir de depresyon gibi bir şeye girdi iyice modu düştü artık.
Cinsellik çok sık yaşamıyoruz.
Ailesi ise sadece ayrılmamız gibi bir şeyden korkunca umursuyorlar. Onun dışında her şey olağan.
Maddi olarak da zorlanıyoruz. Zorlanmamak ve ben daha rahat geçineyim diye motokuryeliğe başladı , araba aldık onun taksitlerini ödüyoruz şuanda ama yine de ev vs hak getire alamayız yani.
Hiç mi iyi huyu yok derseniz aileme karşı aşırı sayılı her istediklerini yapar yardımcı olur.
Benim de her istediğimi yapmaya çalışır ama sanki yetmiyor.
Bu yalnızlık hissi benim peşimi bırakmıyor. Sizce doğru bir karar mı veriyorum ? Henüz kimsenin haberi yok.

Evlilik tek kişilik yaşanmaz.

Eşinizle bu konuyu konuştuğunuzda ne diyor? Çözüm için uğraşıyor mu?

Bir uzmandan fikir almak istemez misiniz?
Bir süre uyum sağlamaya çalışıyor ama sonra yine aynı oluyor. Kendi aile yapısı da böyle herkes kendi kendine takılıyor gibi. Eşim de öyle ve kendi zihninin içinde yaşıyor

Herkes borçla evleniyor. Çocukluk çocuk yokken ödenir gider. Araçta almışsınız kısa sürede daha ne olsun.
Adam evliliğiniz için ek işte yapıyor.bence sen de bir iş edin hem kafan dağılır. Hem de katkın olur eve.

Daha önce psikolojik sorunlarla ilgili konu açmış mıydınız? Bence uzman desteği almadan böyle bir karar veemeyin.

Ben öğretmenim işim var Şuan izindeyim.
Ekstra değil meslek olarak motokuryeliğe geçti direk ama 12 saat çalışıyor tabi.
Evet psikolojik sorunlarla ilgili konu açmıştım.

Maddi olarak da zorlanıyoruz. Zorlanmamak ve ben daha rahat geçineyim diye motokuryeliğe başladı , araba aldık onun taksitlerini ödüyoruz şuanda ama yine de ev vs hak getire alamayız yani.

Bu nasıl bencillik? Adam siz geçinin diye bin tür insanla muhattap olup sıcakta günde 12 saat o kaskla, montla gezeceği ve gayet riskli bir işe başlamış siz mızmızlık yapıyorsunuz.

Katip’in dediği önceki konuları bilmiyorum ama eşinize karşı bencil gördüm sizi.

Dediniz. Çok merak ettim siz evli misiniz? Nasıl bir evliliğiniz var? Gerçekten meraktan soruyorum
Evliyim. Normal insan evliliğim var. Yineleyen depresyonum var. Evlendikten sonra bekarlıktaki kadar dayanılmaz boyutlara gelmedi. Çalışıyorum ve 2 çocuk büyütüyorum.

Baştan biliyorsaniz keşke evlenmeseydiniz.
Herkes borçla evleniyor.
Evimi 18 sene sonra aldım ben

Ben konularinizi okumustum sanirim
Depresyon deyince hatirladim
Ani ve hizli karar veriyor gibisiniz, pisman olabilme olasiliginiz yuksek geldi bana.

Bunun yanisira siz de iyi bir ruh halinde degilsiniz bence.
Boyle radikal kararlar almadan once imkaniniz varsa psikolojik yardim alin.

Bu nasıl bencillik? Adam siz geçinin diye bin tür insanla muhattap olup sıcakta günde 12 saat o kaskla, montla gezeceği ve gayet riskli bir işe başlamış siz mızmızlık yapıyorsunuz.

Katip’in dediği önceki konuları bilmiyorum ama eşinize karşı bencil gördüm sizi.
Dolmuşluk. Zamanında elindekini avcundakini ailesine sıvamasa ek iş yapmak zorunda kalmazdı şimdi. Zamanında olması gereken şeyler olmayınca kıymeti yok. Kurumuş çiçeğe su verince çiçek açar mı?

Aslında konu borçlar değil hanımlar nereden başladığını anlatmak için onu yazdım.
Konu evliyken YALNIZ HİSSETMEK.
Yani şöyle düşünün; adam eve geliyor doğru düzgün konuşmadan tv karşısına geçiyor çekirdeğini vs alıp. Her zaman böyle değil ama ruh hali o kadar dengesiz ki. Her geldiğinde gözünün içine bakıyorum acaba bugün nasıl ruh hali diye beni bunlar çok yoruyor

Back
X