Sanırım boşanmak istiyorum.

Dolmuşluk. Zamanında elindekini avcundakini ailesine sıvamasa ek iş yapmak zorunda kalmazdı şimdi. Zamanında olması gereken şeyler olmayınca kıymeti yok. Kurumuş çiçeğe su verince çiçek açar mı?

Bak onu bilmiyordum, ite kaka yürümez o zaman haklısın. Zaten ne konu sahibinin eşine ne de adamın ona faydası var gibi.

Aslında konu borçlar değil hanımlar nereden başladığını anlatmak için onu yazdım.
Konu evliyken YALNIZ HİSSETMEK.
Yani şöyle düşünün; adam eve geliyor doğru düzgün konuşmadan tv karşısına geçiyor çekirdeğini vs alıp. Her zaman böyle değil ama ruh hali o kadar dengesiz ki. Her geldiğinde gözünün içine bakıyorum acaba bugün nasıl ruh hali diye beni bunlar çok yoruyor
Bir şey diyeyim mi yorgunken ben ne konuşasım oluyor ne dinleyesim. Belki eşin de öyledir

Bir şey diyeyim mi yorgunken ben ne konuşasım oluyor ne dinleyesim. Belki eşin de öyledir

Konu sahibi de eşi de depresyonda bence. Biz de yorgunken şen şakrak muhabbet etmiyoruz zaten on sene oldu adamın halinden anlıyorum keyfi var mı yok mu ama ikisi de mutsuz olunca bazı şeyler daha da çekilmez oluyor demek ki.

Konu sahibi de eşi de depresyonda bence. Biz de yorgunken şen şakrak muhabbet etmiyoruz zaten on sene oldu adamın halinden anlıyorum keyfi var mı yok mu ama ikisi de mutsuz olunca bazı şeyler daha da çekilmez oluyor demek ki.
Evet ikimiz de depresyondayız 😞

Evet o da yorgun olunca öyle oluyor zaten. Normalde konuşkan hatta biraz fazla bile konuşabiliyor.
E ne bekliyorsunuz o zaman. Normal günde böyle değilse sorun etmemeniz, demek ki kocam yorgun diyebilmeniz lazım. Tekrarlıyorum esaslı bir destek almalısınız

Aslında konu borçlar değil hanımlar nereden başladığını anlatmak için onu yazdım.
Konu evliyken YALNIZ HİSSETMEK.
Yani şöyle düşünün; adam eve geliyor doğru düzgün konuşmadan tv karşısına geçiyor çekirdeğini vs alıp. Her zaman böyle değil ama ruh hali o kadar dengesiz ki. Her geldiğinde gözünün içine bakıyorum acaba bugün nasıl ruh hali diye beni bunlar çok yoruyor
Herkes para basmıyor ki herkes geçim sıkıntısı çekiyor. Herkesin borcu var. İki gülse muhabbet etse vergiye mi bağlayacak devlet? Güler yüzü bile borçla veriyorlar nasıl insanlar var ya. Bu kadar yorgun insan sevmem ben.

Herkes para basmıyor ki herkes geçim sıkıntısı çekiyor. Herkesin borcu var. İki gülse muhabbet etse vergiye mi bağlayacak devlet? Güler yüzü bile borçla veriyorlar nasıl insanlar var ya. Bu kadar yorgun insan sevmem ben.
Ben de sevmiyormuşum heralde işte yeni farkettim. Eğlenceliyken aşırı eğlenceli de bu ara hep düşük olduğu için de bana fazla batıyor olabilir

Herkese merhaba.
Eskiden beri burada olanlar benim de eski konularımı bilir.
Konu önce eşimin borçlarıyla başladı. Ailesi için bir sürü borç yapmıştı ve biz borçlu evlendik. Ödendi bitti ama o sürede bizim aramızda çok problem oldu.
Evlendik. Yeteri kadar ilgi göstermedi. Bazen evde yalnız gibi oluyorum var ama yok. Evlilikte yalnızlığı hissediyorum yani.
Çok uykucu ve ağır bir yapısı var. Bazen çok neşeli bazen çok yorgun vs.
Son dönemde bir de depresyon gibi bir şeye girdi iyice modu düştü artık.
Cinsellik çok sık yaşamıyoruz.
Ailesi ise sadece ayrılmamız gibi bir şeyden korkunca umursuyorlar. Onun dışında her şey olağan.
Maddi olarak da zorlanıyoruz. Zorlanmamak ve ben daha rahat geçineyim diye motokuryeliğe başladı , araba aldık onun taksitlerini ödüyoruz şuanda ama yine de ev vs hak getire alamayız yani.
Hiç mi iyi huyu yok derseniz aileme karşı aşırı sayılı her istediklerini yapar yardımcı olur.
Benim de her istediğimi yapmaya çalışır ama sanki yetmiyor.
Bu yalnızlık hissi benim peşimi bırakmıyor. Sizce doğru bir karar mı veriyorum ? Henüz kimsenin haberi yok.
Ben bunlar için eşimi bırakmazdim.Adam çabalıyor yetiyor yetmiyor başka mesele.Bence siz de eşinizin elinden tutun.Eksileri olmuş ama en azından çabası var görmezden gelmeyin

Bu nasıl bencillik? Adam siz geçinin diye bin tür insanla muhattap olup sıcakta günde 12 saat o kaskla, montla gezeceği ve gayet riskli bir işe başlamış siz mızmızlık yapıyorsunuz.

Katip’in dediği önceki konuları bilmiyorum ama eşinize karşı bencil gördüm sizi.
Haklı olabilirsiniz.
Eşiniz arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor mu peki?
Artık hergün değil. Arkadaşlarıyla bu kadar sık görüşmeye de bu psikolojik durumundan sonra başladı zaten.
Ben bunlar için eşimi bırakmazdim.Adam çabalıyor yetiyor yetmiyor başka mesele.Bence siz de eşinizin elinden tutun.Eksileri olmuş ama en azından çabası var görmezden gelmeyin
Çabalaması çok güzel de o yalnızlık hissim nasıl gidecek 😞
Acaba eşi evde tek gibi takılanlar var mı

Haklı olabilirsiniz.

Artık hergün değil. Arkadaşlarıyla bu kadar sık görüşmeye de bu psikolojik durumundan sonra başladı zaten.

Çabalaması çok güzel de o yalnızlık hissim nasıl gidecek 😞
Acaba eşi evde tek gibi takılanlar var mı
Galiba onu sevmiyorsunuz.

Borçla evlenen bir sürü insan var. Çok dert ediyorsanız altınlarınız duruyorsa verebilirsiniz. Hayat müşterektir.

Sizi mutlu etmeye çalışan çaba gösteren bir eşiniz var. Boşanmak için ani kararlar verip pişman olmayın sonra. Çözülemeyecek birşey yok bence...

Peki siz dört dörtlük müsünüz adam hem size hem ailenize gayet saygılı ve ilgili elinden geleni de yapıyor insanlardan daha ne bekleyebiliriz ki

Destek alma konusunda haklısınız.
Ben sadece evlendiğimden beri kendimi yalnız hissediyorum böyle evdeyken de evde değilmiş gibi olduğu için. Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Adam motokurye
Tum gun insanlarla muhattap oluyor hem beyni yoruluyordur hem bedeni
Eve gelince de sessizlik istiyordur dogal olarak
Maddi olarak azcik keyfi harcamalardan kacinarak adama "ben cok para degil kocamin ilgisini istiyorum, 8 9 saatlik bir ise gir canim" diyebilirsiniz
Birde koltukta oturup ilgi beklemek de tuhaf yani
Iki kahve yapip gunun nasil gecti canim demek
Dur azcik masaj yapayim yorulmussundur demek bile iliskiyi diri tutar

Adam motokurye
Tum gun insanlarla muhattap oluyor hem beyni yoruluyordur hem bedeni
Eve gelince de sessizlik istiyordur dogal olarak
Maddi olarak azcik keyfi harcamalardan kacinarak adama "ben cok para degil kocamin ilgisini istiyorum, 8 9 saatlik bir ise gir canim" diyebilirsiniz
Birde koltukta oturup ilgi beklemek de tuhaf yani
Iki kahve yapip gunun nasil gecti canim demek
Dur azcik masaj yapayim yorulmussundur demek bile iliskiyi diri tutar
Ben istemedim zaten kurye olmasını. Hem tehlikeli hem uzun saatler gerek yok ona göre harcarız dedim kendi bir şeylerimiz olmalı artık diye israr etti.

Madem ikiniz de depresyondasınız birbirinizi gayet iyi anlamanız gerekmez mi? Yani adamın modu düşükken bunu kafaya bile takmayacak bi ruh haliniz olması gerekmez mi ?

Back
X