Sanırım çıldıracağım:(

Bencede bu saplantili neymis biz yan ysna gelmisizya aklindan hic cikmamis bi konusuyo sanirsin beni yatakta biriyle yakalamis tobeee o hale gelmis pskopat
Vallahi seni evden çıkarmazdı bu deli dua et görmüşsün yüzünü de bitmis

Sadaka ver kurtulduğun için

‘Yanlış’ bir şey ne demek ya?
Hem cinslerim böyle konuşunca çıldırıyorum. Kendisi her şeyi yaşamış hele ki ona ne senin ne yaptığından? Ahlak bekçisi mi kesilmiş aşağılık herif?! Bi şey yaşamak yanlış bi şey yapmak değil, hata değil! İstemiş yapmışsındır. Kimseye düşmez. Hele ki kendisi de sütten çıkmış ak kaşık değil.
Allahım her haltı yiyip bakire kız arayanları duvardan duvara vurmak istiyorum

Bende istiyorum tabiki canim yasamadim kimseyle birsey ama yasayadabilirdim sanane adam okadar zoruma gttiki anlatamam canim ya

Duymuş olması değil sizden duymuş olması önemli değil mi ? Ilerde bir şey olsa ozaman insanları dediğine göre size davransin böyle mi yani bence de kurtulmuşsun kendini kanıtlamaya ihtiyacın yok gecmisim geçmişte kaldığını bilmeyen biri kendi de kendini bildiği halde

sen niye kafayı yiyorsun ki.
çocuk resmen tiksinç, iki yüzlü cücük beyinli.
bir tercihi olan insan ona uygun davranmalı.

En cok üzüldüğüm kendimi suc islemismde sanki mahkemeye cikmisim savunma yapiyorum okadar kötü oldumki size anlatamam ya

sen niye kafayı yiyorsun ki.
çocuk resmen tiksinç, iki yüzlü cücük beyinli.
bir tercihi olan insan ona uygun davranmalı.
Yani canim cok etkilendim bana böyle yapmasi cok acimasizdi beni yargiladi resmen bende mal gibi savunma verdim adama bunumu haketmistim ben ya

Yani canim cok etkilendim bana böyle yapmasi cok acimasizdi beni yargiladi resmen bende mal gibi savunma verdim adama bunumu haketmistim ben ya

etkilenme üzülme böyle insanlar her zaman var.
seninle değil kendilerinin hayata bakışlarıyla problemleri var.
ve evet keşke kendini açıklamasaydın.
ama şanslısın yol almadan kurtulmuşsun.

Allah Allah.. Ben yaşadım ama senin yaşamanı kaldıramam. Oldu canım.

Ya gerçekten anlamıyorum söyle adamların peşinden hala ne diye üzülüyorsunuz ?
E hadi uğurlar olsun o zaman diyip gönderin şunları yahu..

etkilenme üzülme böyle insanlar her zaman var.
seninle değil kendilerinin hayata bakışlarıyla problemleri var.
ve evet keşke kendini açıklamasaydın.
ama şanslısın yol almadan kurtulmuşsun.
Aynen tek kârim o canm kisa sürmesi su var ama benim isyerime arada gidip gelmek zorunda ozaman napcaksam suratını görmek istemiyorum

Kendim için üzülüyorum çünkü geldim 30 yasimailk defa yasimi sorun etmeyen biri cikmisti ama baska seyi sorun etti

Şükret yahu ne kafayı yiyorsun? "Sevgilimle her haltı yiyeyim ama karım bakire olsun" kafasında sığlar sığı, kadını kendi malı gibi görüp kafasına göre "defolu" ilan eden yobaz bir tipin arkasından üzüleceğine ilişkiye başlamadık iyi ki diye sevin derim. Tabi ki de kimse kimsenin hayatında ilk olamaz belli bir yaştan sonra, konuştuğun görüştüğün insanlar olacak. Birlikte olmuş da olabilirsin, bu kimseyi ilgilendirmez sen onun 1.el malı değilsin. Salla gitsin.

Böyle diyen adamların hepsi insanı bir güzel kullanırlar ‘her türlü’ ondan sonrada hadi yoluna ben kaldıramıyorum geçmişini derler. Hiç kafayı yeme yoluna bak.

Ne güzel konustunuz ya saolun ama beyfendi bunu trajediye baglamis ben cildiracam yapamam diyo sanirsin napmisim

Ne güzel konustunuz ya saolun ama beyfendi bunu trajediye baglamis ben cildiracam yapamam diyo sanirsin napmisim

Sana kendini suçlu hissettirerek üzerinde hakimiyet kurma çabasından başka bir şey değil. Yani güya sen ah vah edeceksin, nolur beni affet cnmmm ben bundan sonra seninimmm diyeceksin de "rica minnet" seni kabul edecek. Ettikten sonra da seni tamamen baskı altına alıp her dediğini yaptıracak. Ciddiye alıp kendini üzme. Birlikte olsanız aldatırdı da bu seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…