- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
Ben niye bu kadar üzüldüm ki yaaBirinden ayrılacak isem böyle yüzünü görmek isterdim ki gram üzülmeden bitsin.
Her b.ku yiyeyim ama hiç birşey yaşamamış kadınla ciddi düşüneyim sendromu bu. Ortalama 5 Türk Erkeğinden 3ü bu sendroma sahip.
ayy su lafa bakk bosveer. peşinden koş diye bişeyler yapmaya calısmıs ama salla gıtsınben gesmisimde herseyi yasadim ama sen birsey yasadiysan ben kaldıramam
Tabikide koşmam aslaayy su lafa bakk bosveer. peşinden koş diye bişeyler yapmaya calısmıs ama salla gıtsın
Bilmiyorumki canm ya bi geçeydi şu süreçBenim konularımı oku güzelim bak kurtulduğun için şükür namazı kılacaksın :) Şanslıymışsın ki kaldıramam demiş gitmiş sen de kurtulmuşsun...
Geçer geçer merak etme zamana bırak sadece. Sen şoke olmuşsun ondan böyle hissediyorsun bence ama konularımı okursan nasıl birşeyden kurtulduğunu anlarsın. Sakın o dönerse yüzüne bakma baştan belli etmiş kendini. Böyle bir kafa yapısıyla yol alınmaz ancak yolda kalınır!...Bilmiyorumki canm ya bi geçeydi şu süreç
Insallah canm tamam bakarim.Bakmam artik beni cok kirdiGeçer geçer merak etme zamana bırak sadece. Sen şoke olmuşsun ondan böyle hissediyorsun bence ama konularımı okursan nasıl birşeyden kurtulduğunu anlarsın. Sakın o dönerse yüzüne bakma baştan belli etmiş kendini. Böyle bir kafa yapısıyla yol alınmaz ancak yolda kalınır!...
Haklı adam o erkek her moku yapar ama el değmemiş kız ister.. neden çünkü ERKEKSanirim çıldıracağım kızlar yeni konu açmıştım hic beklemedigim biri bana açılmıştı ve ben çok yeni olmasına rağmen beni pek aramıyor demistim meğer altında baska sebep varmış bana dün dediki ben gesmisimde herseyi yasadim ama sen birsey yasadiysan ben kaldıramam baskasindan benim gecmis ilişkilerimi duymuş bana dediği şu sadece bu iş bitti ben bunu kaldiramam ay şok oldum kızlar ben gecmisimde ne yapmışım anlamadım ki bi genc kizim elbet gorustuklerim oldu ama öyle birisiyle yanlis birsey yapmadim kendide biliyor yapmadığımi ama yinede görüşmüşm ve o insanlari görünce aklina ben gelirmisim dedi ve gitti ben cok tuhaf oldum hicbir anlam veremedim ya kafayı yiyorum dunden beri bana birsey diyin lütfen
Pislikler o kadar öfkeliyimki gecmiyor öfkem yaaHaklı adam o erkek her moku yapar ama el değmemiş kız ister.. neden çünkü ERKEK
Kalk 2 rekat şükür namazı kıl bence...Pislikler o kadar öfkeliyimki gecmiyor öfkem yaa
Bahane derken yeni birinimi bulmusturBahane etmiş resmen .
Kurtulmuşsun, sevinmelisin.
Çok sasirdim çünküCildiracak ne var ..?
Sevin bence
SEN ŞİMDİ ONA DA ÜZÜLÜRSÜN :) BIRAK CANIM YAABahane derken yeni birinimi bulmustur
Yok onu kastetmedim ama bu kadar saçma bir neden olamaz .Bahane etmiş resmen .
Kurtulmuşsun, sevinmelisin.
Belkide doğru diyosunuz birini buldu haklisiniz yok uzulcegim kadar üzüldüm kandirildim yine sanirimSEN ŞİMDİ ONA DA ÜZÜLÜRSÜN :) BIRAK CANIM YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?