Sanırım çıldıracağım:(

Masallah size ne güzel yüreği temiz adamlara denk gelmişsiniz malesef öyleymiş
Böyle adamlar var yani. Siz bu denyolari takıp üzülmeyin. Hele kendinizi ispat etmeye hiç çalışmayın ne ugrasacaksiniz. Sevmediği de belli kendinizden ödün vermeyin hiç. Siz siz olduğunuz için değerlisiniz yanınızda bir erkeğin olmasına gerek yok. Yaşadıklarımız bizi biz yapar. Utanmaya gerek yok.

Halis muhlis kazmaymis bu resmen. Hep böyle kendilerini gösterip elin kızının günahını almasalar keşke.

Canim benim cok saol iyki kk var ya siz varsiniz korkum ney biliyomusunuz benim karsima kim ciksa herkes engel olmaya calisiyo hep böylemi olcak ondan korkuyorum

Halis muhlis kazmaymis bu resmen. Hep böyle kendilerini gösterip elin kızının günahını almasalar keşke.
Evet yaa neyse geçti gitti
İnsan kısa süreli üzüntü yaşıyo
Ama kimse için oturup aylarca ağlayamam
Bi sürü erkek var dünyada :)))
Ağlamadım da çok zaten şimdi evli mutlu huzurluyum

Doğru diyosunuz canım cok çok saolun

Canim benim cok saol iyki kk var ya siz varsiniz korkum ney biliyomusunuz benim karsima kim ciksa herkes engel olmaya calisiyo hep böylemi olcak ondan korkuyorum
Tabiki de böyle olmayacak kuzum, karşına "o" çıkınca bi bakacaksin ki boşa başkalarıyla zaman kaybetmissin. Ama pişman olmayacaksin seni ona hazırladıkları için. Yalnızca kadere inan, sana yazılmış olana inan. Eninde sonunda o geliyor merak etme

Kendileri Gezer tozar, koleksiyon yapar...

Ama her zaman sevgililerinin
el değmemiş, olmasını isterler

Evet yaa neyse geçti gitti
İnsan kısa süreli üzüntü yaşıyo
Ama kimse için oturup aylarca ağlayamam
Bi sürü erkek var dünyada :)))
Ağlamadım da çok zaten şimdi evli mutlu huzurluyum
İşte bize böylesi lazim. Elin g.tü b.klu herifinin ardından ne diye kendimizi harap edelim ki.

Insallah canim benim allah razi olsun ne güzel konusuyosunuz cok iy geldiniz bana

Şaka mı bu ya elini tuttun diye görünce mı hatırlayacakmış onun yattiklarini siz görünce aklınıza gelmeyecek mi peki ohhhh ne âlâ ben erkegim yaparim her halti sen kadinsin yapamazsın hic biseyi yaparsan istemem dittir olsun gitsin terbiyesiz ahlaksız sabah sabah çok sinir oldum

Kendisi her halti yapmis anlatti bide gecmis gecmistir dedim oda ilk öyle dedi sonra vay efendim kaldiramazmis o kadar kötü oldumki ya kendimi suçluyorum acaba naptimki diye sadece her yerden sildim birsey yapamadim
Siz kendinizi biliyorsunuz boşverin. Öyle bir hödük ile ömür geçmezmiş zaten, kurtulmanız iyi olmuş.

Aynen öyleymiş canim bende kuzum bende dünden beri bende acayip sinirliyim anlatamam ortada birsey olsa derim evet ya dokundu adama ama yok yahu sen yatip kalktığın kızı gorucektim hergun ben nasil kabul ettim

Aynen öyleymiş canim bende kuzum bende dünden beri bende acayip sinirliyim anlatamam ortada birsey olsa derim evet ya dokundu adama ama yok yahu sen yatip kalktığın kızı gorucektim hergun ben nasil kabul ettim
Ama bisey söyleyeyim mi böylesi saplantili oluyor manyak oluyor evlensen bu adamla hergünü zehir eder sana emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…