Böyle adamlar var yani. Siz bu denyolari takıp üzülmeyin. Hele kendinizi ispat etmeye hiç çalışmayın ne ugrasacaksiniz. Sevmediği de belli kendinizden ödün vermeyin hiç. Siz siz olduğunuz için değerlisiniz yanınızda bir erkeğin olmasına gerek yok. Yaşadıklarımız bizi biz yapar. Utanmaya gerek yok.Masallah size ne güzel yüreği temiz adamlara denk gelmişsiniz malesef öyleymiş
Halis muhlis kazmaymis bu resmen. Hep böyle kendilerini gösterip elin kızının günahını almasalar keşke.Benim de başıma gelmişti
Tam benlik biriydi yakışıklı , gezmeyi tozmayı seven bayılmıştım
Bi gün bana nişanlınla bişeyler olmadı dimi dedi
El tutma falan olmuştur dimi dedi
Evet dedim
Allahtan iki üç kere buluşmuştuk da ilerlemeden yüzünü gösterdi
Bi baktım akşam bana Mesajlar atıyo
Sen memursun ben tamirci falan (tamirci dediği büyük bilinen bi şirkette çalışıyordu) maddi durumları da gayet iyiydi . Lise mezunuydu onu da bahane yaptı.halbuki beni fotoda gördüğünde bile tam aradığım kişi işte bu falan demiş bana anlatmıştı .e nooldu o tiple fizikle hâlâ evlenemedi. Havada kapılacak bi tip aslında .
Resmen geçmişime takılıp bahane yaptı
Sora da yıllar sonra evliyken ben faceden msj attı
Eeee hani namus önemliydi
Sen evli birine mesaj atıyorsun dimi
Öylesine yazmış da
Canim benim cok saol iyki kk var ya siz varsiniz korkum ney biliyomusunuz benim karsima kim ciksa herkes engel olmaya calisiyo hep böylemi olcak ondan korkuyorumŞimdi burda söyleyemediğim ama s... ile başlayıp git kelimesi ile biten söz obegi var canım. Eğer bir daha karşına çıkarsa ona bunu söyle.
Kimse seni böyle üzemez bir daha da izin verme. Ayrıca başkasıyla birlikte de olmuş olabilirdin yani bu senin kararın. Istemeyen küçük oğluna almasın çok da tın yani. Kime ne senin geçmişinden. Kimseye kendini yargilatma. Bu edepsizden de kurtulduğuna sevin Allah bi bahaneyle uzaklastirmis senden. Bu sana kan kustururdu ilerde. Belki sen ayrılmak istesen iftira bile atardı kansız herif. Boşver önüne bak kuzum ya
Evet yaa neyse geçti gittiHalis muhlis kazmaymis bu resmen. Hep böyle kendilerini gösterip elin kızının günahını almasalar keşke.
Doğru diyosunuz canım cok çok saolunBöyle adamlar var yani. Siz bu denyolari takıp üzülmeyin. Hele kendinizi ispat etmeye hiç çalışmayın ne ugrasacaksiniz. Sevmediği de belli kendinizden ödün vermeyin hiç. Siz siz olduğunuz için değerlisiniz yanınızda bir erkeğin olmasına gerek yok. Yaşadıklarımız bizi biz yapar. Utanmaya gerek yok.
Tabiki de böyle olmayacak kuzum, karşına "o" çıkınca bi bakacaksin ki boşa başkalarıyla zaman kaybetmissin. Ama pişman olmayacaksin seni ona hazırladıkları için. Yalnızca kadere inan, sana yazılmış olana inan. Eninde sonunda o geliyor merak etmeCanim benim cok saol iyki kk var ya siz varsiniz korkum ney biliyomusunuz benim karsima kim ciksa herkes engel olmaya calisiyo hep böylemi olcak ondan korkuyorum
Negüzel masallah sizeEvet yaa neyse geçti gitti
İnsan kısa süreli üzüntü yaşıyo
Ama kimse için oturup aylarca ağlayamam
Bi sürü erkek var dünyada :)))
Ağlamadım da çok zaten şimdi evli mutlu huzurluyum
İşte bize böylesi lazim. Elin g.tü b.klu herifinin ardından ne diye kendimizi harap edelim ki.Evet yaa neyse geçti gitti
İnsan kısa süreli üzüntü yaşıyo
Ama kimse için oturup aylarca ağlayamam
Bi sürü erkek var dünyada :)))
Ağlamadım da çok zaten şimdi evli mutlu huzurluyum
Insallah canim benim allah razi olsun ne güzel konusuyosunuz cok iy geldiniz banaTabiki de böyle olmayacak kuzum, karşına "o" çıkınca bi bakacaksin ki boşa başkalarıyla zaman kaybetmissin. Ama pişman olmayacaksin seni ona hazırladıkları için. Yalnızca kadere inan, sana yazılmış olana inan. Eninde sonunda o geliyor merak etme
Malesef canmKendileri Gezer tozar, koleksiyon yapar...
Ama her zaman sevgililerinin
el değmemiş, olmasını isterler
Aynenİşte bize böylesi lazim. Elin g.tü b.klu herifinin ardından ne diye kendimizi harap edelim ki.
Aynenİşte bize böylesi lazim. Elin g.tü b.klu herifinin ardından ne diye kendimizi harap edelim ki.
Çocuk mu baska birseymi her neyse artim acayip kızdırdı beniÇocukla çocuk olma. Salla gitsin.Erkek her haltı yiyecek, sen biriyle görüştün diye kaldıramam diyecek.
Siz kendinizi biliyorsunuz boşverin. Öyle bir hödük ile ömür geçmezmiş zaten, kurtulmanız iyi olmuş.Kendisi her halti yapmis anlatti bide gecmis gecmistir dedim oda ilk öyle dedi sonra vay efendim kaldiramazmis o kadar kötü oldumki ya kendimi suçluyorum acaba naptimki diyesadece her yerden sildim birsey yapamadim
Aynen öyleymiş canim bende kuzum bende dünden beri bende acayip sinirliyim anlatamam ortada birsey olsa derim evet ya dokundu adama ama yok yahu sen yatip kalktığın kızı gorucektim hergun ben nasil kabul ettimŞaka mı bu ya elini tuttun diye görünce mı hatırlayacakmış onun yattiklarini siz görünce aklınıza gelmeyecek mi peki ohhhh ne âlâ ben erkegim yaparim her halti sen kadinsin yapamazsın hic biseyi yaparsan istemem dittir olsun gitsin terbiyesiz ahlaksız sabah sabah çok sinir oldum
Ama bisey söyleyeyim mi böylesi saplantili oluyor manyak oluyor evlensen bu adamla hergünü zehir eder sana emin olAynen öyleymiş canim bende kuzum bende dünden beri bende acayip sinirliyim anlatamam ortada birsey olsa derim evet ya dokundu adama ama yok yahu sen yatip kalktığın kızı gorucektim hergun ben nasil kabul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?