Kendisi her halti yapmis anlatti bide gecmis gecmistir dedim oda ilk öyle dedi sonra vay efendim kaldiramazmis o kadar kötü oldumki ya kendimi suçluyorum acaba naptimki diyeHa kendisi her naneyi yiyecek, ama eline erkek eli deymemiş kız isteyecek. Tövbe tövbe, bir güzel terbiyesini veremediniz mi? Ben olsam sokağa çıkacak yüz bırakmazdım. Allah kurtarmış, önünüze bakın.
Ya okadar kötü oldumki anlatamam sanırsın neyapmisim açıklamasını yapamayacağım birsey yapmadim benAmannn neye takılıyorsun bırak ruh hastası.
Yaşadın yaşamadın kime ne ???? Ona ne???
Ay ne saçma bi insanmış allah aşkına üzülmeyinSanirim çıldıracağım kızlar yeni konu açmıştım hic beklemedigim biri bana açılmıştı ve ben çok yeni olmasına rağmen beni pek aramıyor demistim meğer altında baska sebep varmış bana dün dediki ben gesmisimde herseyi yasadim ama sen birsey yasadiysan ben kaldıramam baskasindan benim gecmis ilişkilerimi duymuş bana dediği şu sadece bu iş bitti ben bunu kaldiramam ay şok oldum kızlar ben gecmisimde ne yapmışım anlamadım ki bi genc kizim elbet gorustuklerim oldu ama öyle birisiyle yanlis birsey yapmadim kendide biliyor yapmadığımi ama yinede görüşmüşm ve o insanlari görünce aklina ben gelirmisim dedi ve gitti ben cok tuhaf oldum hicbir anlam veremedim ya kafayı yiyorum dunden beri bana birsey diyin lütfen
Sanki kendimi bi suç islemisim gibi hissettirdi ben cok kötüyüm yaBaş belası olacakmış size az kalsın. Sevinmeniz lazım kurtulduğunuz için. Devam etseniz sürekli sizi bir yerden vurmaya çalışacaktı. Neymiş bin ilişkisi ilmimis kiz istiyirim. Oldu paşam az soluklan. Kendi ilişki yaşamasa hani bir nebze bu neyin havası. Bu düşüncedeki adamlar çok tehlikeli. Sevinin kurtuldugunuza daha da muhatap olmayın.
Yani ben onla yasanmisligim yok onun şahsına üzülme değil ama sanki ne yaptim ben bana kötü seyler yapmisimki gibi laflar söyledi ve cekti gitti şok oldumAy ne saçma bi insanmış allah aşkına üzülmeyin
Ben o zaman ölemSanki kendimi bi suç islemisim gibi hissettirdi ben cok kötüyüm ya
Benim de başıma gelmiştiYani ben onla yasanmisligim yok onun şahsına üzülme değil ama sanki ne yaptim ben bana kötü seyler yapmisimki gibi laflar söyledi ve cekti gitti şok oldum
Masallah size ne güzel yüreği temiz adamlara denk gelmişsiniz malesef öyleymişBen o zaman ölemtakmayın hiç. Benim eşimden önce ilişkilerim oldu. Yanlış bir şey yapmadım kendimce ama oldu yani. Eşimin de tabiri caizse eline kız eli değmemiş kaba tabirle. Bana bir kez olsun lafını etmedi. Bir kere sordu anlattım kapandı konu. Bu mantıkla esimin suratıma bile bakmamasi lazım daha neler yani. Siz sıkmayın canınızı densizin tekiymis.
Ay canm ya valla yüzümü güldürdün ben naptim biliyomusunuz kendimi ona yapmadigimi ispat etmeye calistim resmen ne salağım oda bana ben istemiyorum dedi sanki beni suçlu durumuna düşürdüAynen şöyle demen gerekiyordu "hadi güzelim naşşş, yürrrrrüüü yürü de ense traşını görelim"
Edepsize bak sen. Sana ne ulan benim gecmisimden taş kafa ya, bak çok sinirlendim
aa size niye mesaj atiyomus allahallaBenim de başıma gelmişti
Tam benlik biriydi yakışıklı , gezmeyi tozmayı seven bayılmıştım
Bi gün bana nişanlınla bişeyler olmadı dimi dedi
El tutma falan olmuştur dimi dedi
Evet dedim
Allahtan iki üç kere buluşmuştuk da ilerlemeden yüzünü gösterdi
Bi baktım akşam bana Mesajlar atıyo
Sen memursun ben tamirci falan (tamirci dediği büyük bilinen bi şirkette çalışıyordu) maddi durumları da gayet iyiydi . Lise mezunuydu onu da bahane yaptı.halbuki beni fotoda gördüğünde bile tam aradığım kişi işte bu falan demiş bana anlatmıştı .e nooldu o tiple fizikle hâlâ evlenemedi. Havada kapılacak bi tip aslında .
Resmen geçmişime takılıp bahane yaptı
Sora da yıllar sonra evliyken ben faceden msj attı
Eeee hani namus önemliydi
Sen evli birine mesaj atıyorsun dimi
Öylesine yazmış da
Şimdi burda söyleyemediğim ama s... ile başlayıp git kelimesi ile biten söz obegi var canım. Eğer bir daha karşına çıkarsa ona bunu söyle.Ay canm ya valla yüzümü güldürdün ben naptim biliyomusunuz kendimi ona yapmadigimi ispat etmeye calistim resmen ne salağım oda bana ben istemiyorum dedi sanki beni suçlu durumuna düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?