Bulamaz elbetteYok onu kastetmedim ama bu kadar saçma bir neden olamaz .
Bulabilir mi acaba daha önce hiç erkek arkadaşı olmamış bir kız merak ediyorum .
Bosver kendi her halti yiyip el degmemis kiz isteyen adamdan hayir gelmezSanirim çıldıracağım kızlar yeni konu açmıştım hic beklemedigim biri bana açılmıştı ve ben çok yeni olmasına rağmen beni pek aramıyor demistim meğer altında baska sebep varmış bana dün dediki ben gesmisimde herseyi yasadim ama sen birsey yasadiysan ben kaldıramam baskasindan benim gecmis ilişkilerimi duymuş bana dediği şu sadece bu iş bitti ben bunu kaldiramam ay şok oldum kızlar ben gecmisimde ne yapmışım anlamadım ki bi genc kizim elbet gorustuklerim oldu ama öyle birisiyle yanlis birsey yapmadim kendide biliyor yapmadığımi ama yinede görüşmüşm ve o insanlari görünce aklina ben gelirmisim dedi ve gitti ben cok tuhaf oldum hicbir anlam veremedim ya kafayı yiyorum dunden beri bana birsey diyin lütfen
Nişanli mi :)Erkek arkadas nisanli cok normal ki bence bahane bulmus ayrilmak istemis
Nişanli mi :)
Aynen öyle kendi yatip kalktgni ger halti yaptığını gayet rahat dedi amaBahaneye bak çay demle. Özgüvensiz sığır. Kimle ne istersen yaşarsan ve bu kimsecikleri ilgilendirmez.
Canim kendi birak gezmeyi yatip kalkmis onlari bile dedi ama gecmis diye kurcalamadim bende ortada yaptığım birsey yok sanrsin onun yaptiklarini ben yapmisim gibi kaldiramamis da bitirme karari almis adama bakBöyle cahil cühela birinden kurtulduğuna şükret , senin yaşadığın seni ilgilendirir yanlış doğru kişiye göre değişir, sanki kendi kimseyle gezmemişmi , insan tiksinir böyle zihniyetli kişiden , lafını koy çekil kenara o düşünsün , sen gibi cahille zaten işim olamaz dersin
Belkide baskasini buldu aklima gelmedi degilDengesiz biri şanslısın ki başında göstermiş kendini Başkasını bulmuş takılma bu kadar bahane bulmuş aklınca kuş beyinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?