selam kızlar yardımmm .... sanırım deprosyana girdimmm... çalışmamam rağmen çok sıkılıyorumm hiç bir şey tat vermiyor.. sürekli şikayet halindeyimm. sanırım etrafımdakilerde benden olumsuz etkileniyor.. bana akıl verin kendimi nasıl tekrar toparlayabilirim .. canlı neşeli halime dönmek istiyorum..
aaah canım pişmiş tavugun başına gelmemiştir benmm şu 2 senedir başıma gelen ama ben daha sapasağlam duruyorsam sen haline şükret boool bol hareketli müzik dinle..komik vidyolar izle seni kızdıran moralini bozan herkesden kurtul kes görüşmeni seni mutlu eden sıkıntı değilde mutluluklardan bahseden insanlarla görüş tek çaren şimdilik bu benm gibi ilaç boyutuna geçmek istemiyosan fazla büyütme DEPRESYONDAYIIIIIM diye
seni mutsuz eden bişey varki bu durumdasın canım.önce onun sebebini bul.ne biliyim annen,baban,eşin yada sevgilin,arkadaşın üzüyor olabilir yada iş yerinde mutsuzsundur vs..sebebini bulursan çözümü ona göre daha kolay olabilir.bende öyleydim geçen hafta sevgilimi dövdüm rahatladım
evet sana katılıyorumm insan depresyondayım dedikçe dibe batıyor.her kadın gibi gidelim saçımızı boyaltalım belki kafamızdaki sorunların rengide boyanır
onu bende denedim kumanda işe yaradı valla
biraz yüksekderecede oldugum için kazıtmaya kadar gitmişti benmki..düşün artıkama şuan havalarda uçuyorum o ayyyrı
bende fön çeke çeke saçlarımı çıtır çıtır kırmıştım:44: düzeltinceye kadar ne çektim valla yeni kendine geldi saçlarım.Allah bozmasın hep uç inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?