sanırım dert:(

Bir de elbet beklerim muhabbetin de bana fazla geldi açıkcası. Ne demek onun keyfini beklemek. Bu hayat onun olduğu kadar senin de ve diyosun ki çocuğumu erken yaşta doğurmak isterim ki ben de böyle düşünüyorum o yüzden erken bir evlilik istediğini söyleyebilirsin. Fikrini bilmesi lazım. Hatta net olursan o sana uymak zorunda kalıcaktır baskı maskı demek yerine. Benim fikrim bu

Ona karşı net olmam ikimiz içinde daha iyi olacak haklısın.

sevgilinin yaşı küçük.
erkekler genelde o yaşlarda bağlanmak istemiyorlar sanırım :44:

Ona karşı net olmam ikimiz içinde daha iyi olacak haklısın.

Ya kusura bakmada bu ne ya.. Görücü geldi diye kıyameti kopartıyor sonra 4 sene müsade istiyor... Başka?? Yüksek lisans evliykende yapılır çoluk çocuk oluncada yapılır.. Ben anneyken yaptım, onda o kadar yükte olmıycak , neden kaçıyor.. Valla kusura bakmasında senin ailende onun gönlü olsun diye bekleyemez sana ya gelsin istesin tada adtık onu unut derlerse , haklılar yani... Önemli olan ne yaş ne çocuk, önemli olan iş.. Evi geçindirebilmesi gerek.. Hem ben kendini baskı altında gibi hissetmiş şafını hiç sevmedim..lütfen yanlış anlama yaşanmış bir olayı söylemek istiyorum. Arkadaşım nişanlandı. Okuldu lisanstı derken 5 sene geçti.. Heryerde gelin kızımız diye tanıttılar.. Adam öğretmen çıktı o ay ayrıldılar 2 ay sonra adam evlendi.. Demekki kızı yanında hep, hadi olmazsa diye tutmuş.. Oluncada bir hemşireyle evlendi

Sizinle konusmusstuk geçen konunuzdanda aynisi basima gelmişti diye.bu 2.ci görücü olunca sevgilim korkmaya basladi askere gitmeden istetcrm seni diye.e.arkadasinun boyle düşünmesi sasirtti beni acikcasi insan srvdiginr bian önce kavuşmak istemezmi?ya seni deniyor acaba beklermi diye agiz yokluyo yada oyaliyo güzelim:(

سبحان

4sene ne demek ya en güzel yollar beklemeklemi gecucek?hrmde askerlik gibi önemli bir engel yokken...

سبحان

Kızlar yine ben ve belki saçma bulacağınız bir konu ile karşınızdayım :( yaşım 24 erkek arkadasımın yası da 24 bunu belirteyim önce.
geçenlerde görücü gelme meselesinden çok büyük bir tartışmamız oldu bana bitti dedi sonra yine arayıp özür dileyen de o oldu. o gece epey konustuk beni cok sevdiğini söyledi. evlilik konusunu bana ilk açan oydu askerden geldi düzenli bi hayat istiyorum dedi ailemle tanıstı. neyse o gece bana yükseklisans yapacağını ama bu evlilik konusunda önceliklerinin yeri değiştiğini kendini baskıdaymıs gibi hisettiğini söyledi. hayır ben hiç bir şekilde evlenelim hadi diye baskı yapmadım konusunu bile açmadım. evet bana beni cok sevdiğini ama evliliği 3 4 yıl sonra düşündüğünü söyledi. ben de doğal olarak anlayıs gösterdim o senin kararın ve elbet beklerim dedim. kesinlikle sevgisinden şüphem olana kadar beklerim o konuda sıkıntım yok. nişanı da 1 yıl içinde yaparız dedi tamam dedim.herşeye tamam demişsin sorunun ne derseniz. çok düşündüm 4 yıl dile kolay ki babam şididen ne zaman gelecekler diye sormaya başladı. hadi bunu bırakalım bir kenara, 4 yıl sonra 28 yaşında olacağım o zaman evlensek aşkımla doya doya yıllarımız gecsin istiyorum ve ilk 2 yıl cocuk dusunmem 31 yaşında anne olsam bu cocuk ılerde bana nine der.
biz uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz ve haftaya cumartesi yanına gideceğim onunla öyle bi konusmam lazım ki bu evlilik konusunu daha erken bir yıla indirgeyim. yanlış anlamayın evlilik delisi diilim sadece karsımda sevdiğim biri var ve onunla hakaten evlenmeyi cok istiyorum.
evett sizden isteyeceğim yardım bu konusmayı nasıl yapayım ne deyim, onu nasıl ikna edebilirim sizce bana fikir verin lütfen...

erkenden evlenip ne yapacaksınız ki.
bırakın yapsın adam yüksek lisansını,daha rahat bi hayatınız olsun, çocuklarınızı o zama düşünürsünüz. hem nine falan demez nesil gençleşiyor..
böyle düşünmeyin lütfen

Ben de 27 yasinda evlendim. Su an 28im. Seneye dusunuyorum cocugu. Hic de nine gibi hissetmiyorum kendimi. Gorenler ogrenci zannediyor. Ayrica erkek arkadasin evlenmek istemiyor. Oyaliyor galiba. Gercekten seven beklemez , evlenir.

yorumun için teşekkür ederim oyaladığını düşünmüyorum tabi bu benim düşüncem. bu nine kelimesini fazla alınganlık yapıyorsunuz ben onu gerçek anlamda diil biraz espiri anlamında söylemiştim. tabiki her görüşü saygıyla okuyorum ben burdaki insanların samimiyetine güvenerek ve görmüş geçirmiş kişilerin bana konusma konusunda yardımcı olabileceklerini düşündüğüm için konu açtım. :26:

sevgilinin yaşı küçük.
erkekler genelde o yaşlarda bağlanmak istemiyorlar sanırım :44:

kuzum akıl yaşta diil baştadır ve benim erkek arkadasımda yasından olgun biri, düşünceleri, hal ve hareketleri. Rabbim hayırlısını versin evlenmek isteyen kendinde o sorumluluğu gören nice erkek tanıyorum 20 yaşında evlenenler mutlu olanlar :(:(

Ya kusura bakmada bu ne ya.. Görücü geldi diye kıyameti kopartıyor sonra 4 sene müsade istiyor... Başka?? Yüksek lisans evliykende yapılır çoluk çocuk oluncada yapılır.. Ben anneyken yaptım, onda o kadar yükte olmıycak , neden kaçıyor.. Valla kusura bakmasında senin ailende onun gönlü olsun diye bekleyemez sana ya gelsin istesin tada adtık onu unut derlerse , haklılar yani... Önemli olan ne yaş ne çocuk, önemli olan iş.. Evi geçindirebilmesi gerek.. Hem ben kendini baskı altında gibi hissetmiş şafını hiç sevmedim..lütfen yanlış anlama yaşanmış bir olayı söylemek istiyorum. Arkadaşım nişanlandı. Okuldu lisanstı derken 5 sene geçti.. Heryerde gelin kızımız diye tanıttılar.. Adam öğretmen çıktı o ay ayrıldılar 2 ay sonra adam evlendi.. Demekki kızı yanında hep, hadi olmazsa diye tutmuş.. Oluncada bir hemşireyle evlendi

haklısın çünkü ben kendini baskı altında hisedecek bişey söylemiyorum. haftasonunu iple çekiyorum çünkü herşey o zaman belli olacak. evet ailem de 4 yıl bekleyemezler. şuan işi yok o yüzden 4 yıl müsade istediğini düşünmek istiyorum. temennim de işi bulunca olayı inşallah ciddiyete dökmek ister. yükseklisansı yine araya sıkıştırırsa o zaman bu bir bahane diyebilirim. arkadasına cok üzüldüm çok ağır bi durum. Rabbim karşısına gönlü güzel birini çıkarır inşallah.

Son düzenleme:
Sizinle konusmusstuk geçen konunuzdanda aynisi basima gelmişti diye.bu 2.ci görücü olunca sevgilim korkmaya basladi askere gitmeden istetcrm seni diye.e.arkadasinun boyle düşünmesi sasirtti beni acikcasi insan srvdiginr bian önce kavuşmak istemezmi?ya seni deniyor acaba beklermi diye agiz yokluyo yada oyaliyo güzelim:(

سبحان

1. söylediğin kulağa daha hoi geliyor 2.yi düşünmek bile istemiyorum. ben seviyorum ve ona bir an önce kavuşmak hep yanında olmak istiyorum. ben böyle düşünüyorsam onun önünde sadece iş engeli var onu hallettikten sonra o da öyle düşünmeli. görücü olayı ona çok ağır geldi ama hala icraat yok beyefendide. sabah sabah yine sinirlerim oynadı :25::1:

erkenden evlenip ne yapacaksınız ki.
bırakın yapsın adam yüksek lisansını,daha rahat bi hayatınız olsun, çocuklarınızı o zama düşünürsünüz. hem nine falan demez nesil gençleşiyor..
böyle düşünmeyin lütfen

şuan bir iş bulsa 3bin maaş alabilecek bir mesleği var ki bende calısıyorum ayda 4-5bin tl ile de gayet rahat bir hayatımız olabileceğini düşünüyorum. ki ikimizde çok lüks meraklıları diiliz. ve biz ayrı şehirlerdeyiz istediğim an yanımda diil, yanında diilim. seviyorum cok ve ben artık her sabaha onun yanında gözlerimi açmak istiyorum. yükseklisansını da yanımda yapsın. ben ondan bişey beklemiyorum sadece onu istiyorum.

1. söylediğin kulağa daha hoi geliyor 2.yi düşünmek bile istemiyorum. ben seviyorum ve ona bir an önce kavuşmak hep yanında olmak istiyorum. ben böyle düşünüyorsam onun önünde sadece iş engeli var onu hallettikten sonra o da öyle düşünmeli. görücü olayı ona çok ağır geldi ama hala icraat yok beyefendide. sabah sabah yine sinirlerim oynadı :25::1:

şuan bir iş bulsa 3bin maaş alabilecek bir mesleği var ki bende calısıyorum ayda 4-5bin tl ile de gayet rahat bir hayatımız olabileceğini düşünüyorum. ki ikimizde çok lüks meraklıları diiliz. ve biz ayrı şehirlerdeyiz istediğim an yanımda diil, yanında diilim. seviyorum cok ve ben artık her sabaha onun yanında gözlerimi açmak istiyorum. yükseklisansını da yanımda yapsın. ben ondan bişey beklemiyorum sadece onu istiyorum.

Bundan 4 sene önce sevgilim de 2.Üniv.okucani daha rahat isi olcani daha rahat gecincemizi söyleyip beni 4 yol beklermisin demişti.sinirlendim ama bekledim 4 yil geldi geçti ama bi o kadarda zor günler gecirdik.tabiki daha iyi bi mesleği oldu en azindan ben okucaktim senin yüzünden yapamadim diyemedi ama yaslarimiz küçüktü şuan 24 yaslarindayiz.şuan aynisini dese oyalamaktan başka bise yaptigini dusunmem.

سبحان

Bundan 4 sene önce sevgilim de 2.Üniv.okucani daha rahat isi olcani daha rahat gecincemizi söyleyip beni 4 yol beklermisin demişti.sinirlendim ama bekledim 4 yil geldi geçti ama bi o kadarda zor günler gecirdik.tabiki daha iyi bi mesleği oldu en azindan ben okucaktim senin yüzünden yapamadim diyemedi ama yaslarimiz küçüktü şuan 24 yaslarindayiz.şuan aynisini dese oyalamaktan başka bise yaptigini dusunmem.

سبحان

4 yılınızı vermişsiniz birbirinize. 4 yıl dile kolay bizde yıllardır birlikte olsak ve bana bunu dese oyaladığını düşünürdüm ama daha 10 ay bebeim ya. :(

4 yılınızı vermişsiniz birbirinize. 4 yıl dile kolay bizde yıllardır birlikte olsak ve bana bunu dese oyaladığını düşünürdüm ama daha 10 ay bebeim ya. :(

Demeden öncede 3yildir yine iliskimiz vardi.sizin daha çok yeni taniman için iyi firsat ama yas geçtikten sonrada olmuyoki:(bence doğru karar vermelisin.allah yardimcin olsun canim.

سبحان

Demeden öncede 3yildir yine iliskimiz vardi.sizin daha çok yeni taniman için iyi firsat ama yas geçtikten sonrada olmuyoki:(bence doğru karar vermelisin.allah yardimcin olsun canim.

سبحان

amin bitanem Rabbim yardımcımız olsun inşallah...

yaşlarınız küçük olsa bekle derim ama 4 yıl çok fazla bi süreç bana oyalıyor gibi geldi.

Kız kardeşimin de 8 yıllık bi ilişkisi var 27 yaşına geldi ikisi de çocuk hala şunu da yapayım daha iyi bi iş bulayım diye oyalayıp duruyor, aynen anlattığın gibi görücü gelince kızıor ama kendi de hiç bi adım atmıyor, kardeşim tekmeyi bastı en sonunda nereye kadar bekliycem daha dedi. Çocuğun tepkisi aynen şu "peki sen bilirsin"...

Bence düşüncelerini anlat ve o kadar süre beklemek istemediğini bi yol çizmek istediğini söyle. 8 yıl olacak o kadar beklersen ve iyice kısır bi ilişkiye dönecek

yaşlarınız küçük olsa bekle derim ama 4 yıl çok fazla bi süreç bana oyalıyor gibi geldi.

Kız kardeşimin de 8 yıllık bi ilişkisi var 27 yaşına geldi ikisi de çocuk hala şunu da yapayım daha iyi bi iş bulayım diye oyalayıp duruyor, aynen anlattığın gibi görücü gelince kızıor ama kendi de hiç bi adım atmıyor, kardeşim tekmeyi bastı en sonunda nereye kadar bekliycem daha dedi. Çocuğun tepkisi aynen şu "peki sen bilirsin"...

Bence düşüncelerini anlat ve o kadar süre beklemek istemediğini bi yol çizmek istediğini söyle. 8 yıl olacak o kadar beklersen ve iyice kısır bi ilişkiye dönecek

haklısın aklıma takılan herşeyi konusacağım. inşallah istediğim gibi bir konuşma olur gelişmeleri buraya yazacağım zaten. 8 yıl çok uzun bir süre Allah kardeşinizin yardımcısı olsun inşallah.

eh maaşlarda bir sıkıntı yok gibi görünüyor gayet rahat edebilirsiniz gelir kaynağınız olduğu sürece. bu arada yanlış anlamazsanız mesleğiniz nedir? bu aralar mesleklerle kafayı bozmuş haldeyim de, memurlar netten çıktığım yok..

eh maaşlarda bir sıkıntı yok gibi görünüyor gayet rahat edebilirsiniz gelir kaynağınız olduğu sürece. bu arada yanlış anlamazsanız mesleğiniz nedir? bu aralar mesleklerle kafayı bozmuş haldeyim de, memurlar netten çıktığım yok..

ben muhasebeciyim kuzum :) bende rahat edebileceğimizi düşünüyorum bakalım kısmet :)

Back
X