Kızlar yine ben ve belki saçma bulacağınız bir konu ile karşınızdayım

yaşım 24 erkek arkadasımın yası da 24 bunu belirteyim önce.
geçenlerde görücü gelme meselesinden çok büyük bir tartışmamız oldu bana bitti dedi sonra yine arayıp özür dileyen de o oldu. o gece epey konustuk beni cok sevdiğini söyledi. evlilik konusunu bana ilk açan oydu askerden geldi düzenli bi hayat istiyorum dedi ailemle tanıstı. neyse o gece bana yükseklisans yapacağını ama bu evlilik konusunda önceliklerinin yeri değiştiğini kendini baskıdaymıs gibi hisettiğini söyledi. hayır ben hiç bir şekilde evlenelim hadi diye baskı yapmadım konusunu bile açmadım. evet bana beni cok sevdiğini ama evliliği 3 4 yıl sonra düşündüğünü söyledi. ben de doğal olarak anlayıs gösterdim o senin kararın ve elbet beklerim dedim. kesinlikle sevgisinden şüphem olana kadar beklerim o konuda sıkıntım yok. nişanı da 1 yıl içinde yaparız dedi tamam dedim.herşeye tamam demişsin sorunun ne derseniz. çok düşündüm 4 yıl dile kolay ki babam şididen ne zaman gelecekler diye sormaya başladı. hadi bunu bırakalım bir kenara, 4 yıl sonra 28 yaşında olacağım o zaman evlensek aşkımla doya doya yıllarımız gecsin istiyorum ve ilk 2 yıl cocuk dusunmem 31 yaşında anne olsam bu cocuk ılerde bana nine der.
biz uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz ve haftaya cumartesi yanına gideceğim onunla öyle bi konusmam lazım ki bu evlilik konusunu daha erken bir yıla indirgeyim. yanlış anlamayın evlilik delisi diilim sadece karsımda sevdiğim biri var ve onunla hakaten evlenmeyi cok istiyorum.
evett sizden isteyeceğim yardım bu konusmayı nasıl yapayım ne deyim, onu nasıl ikna edebilirim sizce bana fikir verin lütfen...