- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
odul gecesiydi o gecede odul alicakti zaten yaptigi islerden dolayi basarisindan dolayi ona odul vericeklermis plaket gibi birsey bende esim onun yaninda olayim destek olayim istedim herzaman ki gibi ama istemedi yani gelmede demedi ama farkli sekilde dile getirdi ima etti....
makina muhendisi
bilemiyorum meslek sahibi olduktan sonra sanirim yanina yakistiramiyor artik beni
ne diye tanitirim diye dusunuyordur evde cocuk bakan lise mezunu esim diyemez herhalde oyle gorunuyor
yorum yapan herkese cok tesekkur ederim
farkli acilardanda bakmaya calistim yazdiklarinizla ama yine aklima yatmayan yerler kapanmadi
yani her ne ortam olursa olsun onca emege sevgimize birlikteligimize zor gunlerimize karsi o gecede birlikte durmaliydik diyor kalbim cok mu birsey istiyorum
bir arkadas yazmis katiliyorum canim sykiliyor tek basima oturuyorum yazmis
ee tamam iste bana kim ne diyebilirdiki tek basima otururdum ama orada olurdum gonlum kalmazdi
ha esimde demisti seninle ilgilenemem yanliz kalirsin orada diye cunku isleri olurmus
bende olsun demistim yani surekli bahaneler atti ortaya hem gel hem gelme demek ne demek bende anlayamadim
kafam karisik umarim daha fazla degismez tek dilegim bu simdilik
Hande, daha fazla değişmemesi sizin elinizde.
Kalmayın olduğunuz yerde. Yılla önce ertelediğiniz isteğinizi mutlaka yapın.
Eşiniz yüksek lisans yapmak istiyorsa yapsın, bunu kendi sırtınıza bindirerek yaptırmayın.
Sonuçta iki kişi okuyarakta evlilik devam edebilir.
Eğer ileriki zamanlar için endişeliyseniz geç kalmamak adına kendinizde büyük değişimler yapmalısınız.
ödül gecesinde bi kerecik te olsa yanında olmak için başörtünüzü çıkarabilirdiniz.ayrıca önyargılı davranıyorsunuz.eşiniz sizden utanmıyordur sizin belki de hoşunuza gitmicek bir ortamdır.eminim eşiniz bunları söylerken en önemli gününde sizinde yanınızda olmanızı isterdi diye düşünüyorum.ayrıca çalıştığı ortamdaki insanları da düşünmeniz lazım.belki de eşinizin hoşlanmadığı dedikodu yapan insanlar olabilir.belki de herkes çok rahat giyinecekler ödül gecesi adı üstünde gece.
hiç kalbinizi kötüye yormayın.inanın benim bile yeri geldiğinde katıldığım kokteyllerde ,gecelerde ,partiler de katılmasaydım dediğim zamanlar oluyor hatta çoğuna neredeyse katılmıyorum bile.nedeni dedikodu , çok şık ve cüretkar giyinen bayanlar ve kafamın uyuşmadığı insanlar.birde katılsanız ortak paylaşabileceğiniz ne olabilir?var mı ailece görüştüğünüz arkadaşları?partide yalnız kalmayıp sohbet edebileceğiniz?
bence eşinizin en önemli gününde bi kerecikte olsa yanında olmanız.ben bi önceki sene eşimin rütbe törenine katılamadım ve çok üzgünüm.kim bilir Allah bana ne kadar ömür biçti ve bi dahakine kendi ellerimle takacak mıyım yada yanında olacak mıyım?
Ne münasebet başörtüsünü neden çıkarsın ki törene katılacak diye?
Neden kimliğini, kişiliğini, hayata bakış açısını değiştirecekmiş ki?
Çok incitici, küçük düşürücü bir öneri olarak değerlendiriyorum bu yorumu.
ödül gecesinde bi kerecik te olsa yanında olmak için başörtünüzü çıkarabilirdiniz.ayrıca önyargılı davranıyorsunuz.eşiniz sizden utanmıyordur sizin belki de hoşunuza gitmicek bir ortamdır.eminim eşiniz bunları söylerken en önemli gününde sizinde yanınızda olmanızı isterdi diye düşünüyorum.ayrıca çalıştığı ortamdaki insanları da düşünmeniz lazım.belki de eşinizin hoşlanmadığı dedikodu yapan insanlar olabilir.belki de herkes çok rahat giyinecekler ödül gecesi adı üstünde gece.
hiç kalbinizi kötüye yormayın.inanın benim bile yeri geldiğinde katıldığım kokteyllerde ,gecelerde ,partiler de katılmasaydım dediğim zamanlar oluyor hatta çoğuna neredeyse katılmıyorum bile.nedeni dedikodu , çok şık ve cüretkar giyinen bayanlar ve kafamın uyuşmadığı insanlar.birde katılsanız ortak paylaşabileceğiniz ne olabilir?var mı ailece görüştüğünüz arkadaşları?partide yalnız kalmayıp sohbet edebileceğiniz?
bence eşinizin en önemli gününde bi kerecikte olsa yanında olmanız.ben bi önceki sene eşimin rütbe törenine katılamadım ve çok üzgünüm.kim bilir Allah bana ne kadar ömür biçti ve bi dahakine kendi ellerimle takacak mıyım yada yanında olacak mıyım?
bir zamanlar eşimle bir iş yemeğine gitmiştik.kapalı olmam sorun olmuş ve bazı sıkıntılar oldu işle alakalı.daha sonraki yemeklere eşim de gitmedi.çok gerekliyse oğlumu gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?