- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Aramadı mı10 gün oldu ya
Çünkü aranızda jenerasyon farkı var. Ben de senin yaşında senin gibi değildim. Zannediyorum eşinle aynı yaştayım. Biz erken olgunlaşmak zorunda kalan bir nesildik. Ama dünyanın geçtiği dönemler farklılaştıkça ortaya çıkan nesil değişiyor ve sizin nesil böyle. Eşinizin sözünü genelde jenerasyon farkını göremeyen anneler babalar söyler.Ben senin yaşında böyle değildim, 15 yaşında kardeşlerimiz var onlar bile böyle değil diyor benim için. Yani yıllar geçse de benim böyle olacağımı düşünüyor. İlk zamanlar olgun davrandığım için sorun yokmuş.
Midem çıkacak şimdi yaE hadi ara o zaman
İşte herkes başka bir şey diyor çok gerildim hahahaArama sakin. Biraz kafasını dagitsin
Ne yazık kiAramadı mı
Evet ne yazık ki...Aileler mevzuyu bilmeseydi çık git evine derdim ama annelerin bilmesi ve eşin hiç aramaması kötü olmuş
Ama kardeşimin benden daha olgun olduğunu söylüyorÇünkü aranızda jenerasyon farkı var. Ben de senin yaşında senin gibi değildim. Zannediyorum eşinle aynı yaştayım. Biz erken olgunlaşmak zorunda kalan bir nesildik. Ama dünyanın geçtiği dönemler farklılaştıkça ortaya çıkan nesil değişiyor ve sizin nesil böyle. Eşinizin sözünü genelde jenerasyon farkını göremeyen anneler babalar söyler.
Onların özlemesi uzun sürüyorNe yazık ki
Yok özlemiştir ama bastırıyordur eminimOnların özlemesi uzun sürüyor
Aynı şeyin olduğuna bende eminim ama aramıyor benimki aramıycakta biliyorum ama seninki arar inşallah çünkü hala şansınız var en kötü ihtimal bayramda konuşursunuzOnların özlemesi uzun sürüyor
Hiç hoş bir karşılaştırma değil öncelikle. Ayrıca kardeşinle süreklilik arz eden bir ilişkisi yok ve tahammül uzun vadede azalan birşey. Çift terapisine gitmeniz evliliğiniz için en doğrusu olur. Bir de siz kendinizi böyle seviyor musunuz, onun için değiştiğinizde uzun vadede mutlu olabilir misiniz? Bu soruların cevabını da bulmanız lazım.Ama kardeşimin benden daha olgun olduğunu söylüyor
Terapiste muhtemelen para vermek istemez şu dönem evlilik harcamalarından. Ben de kendimi böyle sevmiyorum, çok ince düşünmek yoruyor beni. Kafamda türlü türlü kuruyorum ama bir bakıyorum alakası yok hiçbiriyle, boşa takılmışım... Her şeye alınmak çok yorucu. O daha önce, "Ben sana seni üzmek için ya da kötü niyetle hiçbir şey söylemem. Eğer sen öyle düşünürsen yanlış anlamışsındır." demişti...Hiç hoş bir karşılaştırma değil öncelikle. Ayrıca kardeşinle süreklilik arz eden bir ilişkisi yok ve tahammül uzun vadede azalan birşey. Çift terapisine gitmeniz evliliğiniz için en doğrusu olur. Bir de siz kendinizi böyle seviyor musunuz, onun için değiştiğinizde uzun vadede mutlu olabilir misiniz? Bu soruların cevabını da bulmanız lazım.
Valla tamam siz biraz nazlıymışsınız ama eşinizde hataları full size yıkıyor.Terapiste muhtemelen para vermek istemez şu dönem evlilik harcamalarından. Ben de kendimi böyle sevmiyorum, çok ince düşünmek yoruyor beni. Kafamda türlü türlü kuruyorum ama bir bakıyorum alakası yok hiçbiriyle, boşa takılmışım... Her şeye alınmak çok yorucu. O daha önce, "Ben sana seni üzmek için ya da kötü niyetle hiçbir şey söylemem. Eğer sen öyle düşünürsen yanlış anlamışsındır." demişti...
Peki ben onu suçlamadan hatalarını nasıl kabul ettireceğim?Valla tamam siz biraz nazlıymışsınız ama eşinizde hataları full size yıkıyor.
Bence bunu ancak 3.bir kişi yapabilir.Sizi hatalı gördüğünden dolayı sizin onun hatalarını söylemeniz onun için bir anlam ifade etmeyecektir.Terapiye giderseniz belki sorun çözülebilirPeki ben onu suçlamadan hatalarını nasıl kabul ettireceğim?
Terapiye gidemeyiz işte malesef..Bence bunu ancak 3.bir kişi yapabilir.Sizi hatalı gördüğünden dolayı sizin onun hatalarını söylemeniz onun için bir anlam ifade etmeyecektir.Terapiye giderseniz belki sorun çözülebilir
Ablacım, gidersem bayramı kayınvalidemde geçirmek zorunda kalacağım. Başbaşa kalamayacağız ki. Ve en büyük kararsızlığım, arayıp da mı gideyim yazıp da mı gideyim, gittiğimde mi konuşayım...Yani bak burda bile bizim dilimizde tüy bitti git evine kurtar yuvanı diye ama sen hala gitme diyenlere bakıp kararsız kaldım dıyorsun. Burda önemli olan senin yuvan. Bak kaçtanemesajımız var burda git yuvanı kurtar diye hala inat edıyorsun. seni tanımayız etmeyiz ama sen hiç kılını kıpardatacak biri değilsin maalesef. Sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?