Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Yahu kardeşim yap bayramı kayınvalidenle ne olacak. Yuvanı kurtar da önemli olan o. Eşin desin ki bak gerçekten yuvasını kurtarmak istiyor çabalıyor. Hiç aramadan bence direk git zili çal seni görsün şaşırsın

Evliliğin ilk zamankarı doğal her evlilikte oluyor hemen hemen bocalama dönemi yasıyorsunuz.
Ama ger kavgada uzak durmak bir süre sonra bitirir aranızdaki bazı şeyleri.
Bence arayı fazla da uzatmayın.

Yorumları okumadım. Kendimden örnek vereceğim. Eşimle 3 ay ayrı kaldik, bu dönemde hemen hemen hiç muhattap olmadık. 3 ayın sonunda boşanma islemlerini vs konuştuk. Normalde aşırı inatçiyimdir ama bu konuşmadan sonra ben boşanmak istemiyorum diye geri aradım ve şükür toparladık. Bu nedenle madem ayrılmak istemiyorsun açık açık konuş derim. Sen elinden geleni yap. Baktın sonuç değişmiyor, en azından sonraki adımını planlarsin ve kafanda acabalar olmaz.

Hatalı olmasanız arayın demem.
Ki siz bile kendinizi hatalı ve şımarık buluyorsunuz. Öyle kötü bir şekilde ayrılmamışsınız. Biraz kafa dinleyelim olmuş ki o da ailenizi ziyaretle aynı günlere gelmiş.
Yani bence ortada gurur yapacak birşey yok eşinize karşı.
Ki ben eşinizin yerinde olsam aramam, sizden arama beklerdim.
Öyle arayıp beni affet bir daha yapmiycam demeyeceksin ya alt tarafı nasılsın özledim seni diyeceksiniz. Değer mi bu kadar karın ağrısına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla konu sahibi ben hataliyim dior adam 30 yasinda olgun konu sahibi pembe panjurlu ev hayal dunyasinda biraz adamda bi cocukla evlemdigini anladi is isden gecti konu sahibi senin 10 gun bu adami yanliz birakman bile hata sen hatani kabul ettigin icin bunalri soyluyorm ben olgunum demeyle olgun olmuyor insan davranis lazim dusunce lazim eger biraz hatani kabul edip olgnum kocamida seviyorum diorsan senin yuvana sahip cikman lazim bir adam 10 gun nne die yanliz birakilir

kayinvaliden ile bayram gecir guler yüzlü ol ki eşinde sorunlariniza ragmen ailesine yansitmadigini onlara değer verdigini düşünsün zaten sonunda basbasa kalacaksiniz ve belki bu pozitif bayramlasma konusmaniza da yansiyacak.
bilakis bayramda ailesini aramamayi mi dusunuyorsun yani?
iste bu erkek açısından bir bahane daha olur.
evine gidiyorsun misafirlige değil bunu unutma, yola çıkınca ya da eve ulaşınca evdeyim deyip mesaj atabilirsin.

Yok zaten kedimiz var 2 tane
lutfen yanlis anlama 31 yasindayim bunlari yazarken 23 yasinda evlendigim zamnalara döndum dusundum yazdm ben evlendikden sonra esimden ayri hic gitmedim anne baba evine ustune 10 gun konusmamaniz olaylari daha da cikilmaza sokabilir fikrlere aciksin madem birde bunlari dusun hic karisinin sesini duymadan 10 gun ayri.geviren bi adam.sence isler daha mi.iyiye gider ? Kendi kaderimizi kendimiz ciziyoruz rabbim bize yol gosterir hangi yoldan gidecegini sen biliceksin tutup adam bosanalim derse kaderim buymus diyemezsin bu kaderi sen ciziyorsun yaptiklarinla gerek inatlasarak aramayarak gerek kaprislerle onumuz bayram esinle gule oynaya bayram gecirmek mi daha guzel anne evinde oturup telefon beklemekmi ? Secim senin

Ya daha ailemin yanından gelmeden önce 1 haftadır annesinde kalıyorduk zaten. Yine gideceği bayram diye 1 hafta zorlayacak annesi. Eşimin yıllık izni bitecek. Bitmeden başbaşa kalmak istiyorum. Ailesiyle zaten aram iyi. Bayramda tabii aramak sormak gitmek isterim ama 2 saat oturup dönemiyoruz illa kalmak zorundayız...

ailesi ile araniz ii madem ve bu 10 günlük ayrılıktan haberleri varsa sizi zaten basbasa birakmazlar mi?
belkide sizinle konusacak büyük olarak yardimci olacaklar..
eşin sessizliğe alışırsa daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…