- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Yahu kardeşim yap bayramı kayınvalidenle ne olacak. Yuvanı kurtar da önemli olan o. Eşin desin ki bak gerçekten yuvasını kurtarmak istiyor çabalıyor. Hiç aramadan bence direk git zili çal seni görsün şaşırsınAblacım, gidersem bayramı kayınvalidemde geçirmek zorunda kalacağım. Başbaşa kalamayacağız ki. Ve en büyük kararsızlığım, arayıp da mı gideyim yazıp da mı gideyim, gittiğimde mi konuşayım...
Kızma üzülüyorum... haklısın aslındaYahu kardeşim yap bayramı kayınvalidenle ne olacak. Yuvanı kurtar da önemli olan o. Eşin desin ki bak gerçekten yuvasını kurtarmak istiyor çabalıyor. Hiç aramadan bence direk git zili çal seni görsün şaşırsın
Üzülme üzülme senin yuvan için uğrasıyoruz. Çünkü bitmesini istemıyorsun silkelemeye çalışıyoruz seni üzülmeKızma üzülüyorum... haklısın aslında
Kafayı yiyebilirim gerçekten. Herkes ama herkes başka bir şey diyor, hepiniz de çok mantıklısınız...Arama ararsan bundan sonraki bütün tartışmalarınızda haksız olarak görülmeyi kabul etmiş olacaksın.Şahsen bu duruma düşmektense boşanmayı tercih ederim ama yine de sen bilirsin
cocuklarimi varmisBir şey söyleyeceğim. Sizi aramadı tamam Anladık da kızını bile mi merak etmedi yaa??? Anlamıyorum bu erkekleri. Ben yeğenimden 2 gün uzak kalsam deliriyorum. Adam kızını 10 gündür özlemiyor mu?
Çocuğumuz yok ablacım o nereden çıktıBir şey söyleyeceğim. Sizi aramadı tamam Anladık da kızını bile mi merak etmedi yaa??? Anlamıyorum bu erkekleri. Ben yeğenimden 2 gün uzak kalsam deliriyorum. Adam kızını 10 gündür özlemiyor mu?
Yok zaten kedimiz var 2 tanecocuklarimi varmisdaha 22 yasinda cocuklari yok saniyorum
Ablacım, gidersem bayramı kayınvalidemde geçirmek zorunda kalacağım. Başbaşa kalamayacağız ki. Ve en büyük kararsızlığım, arayıp da mı gideyim yazıp da mı gideyim, gittiğimde mi konuşayım...
lutfen yanlis anlama 31 yasindayim bunlari yazarken 23 yasinda evlendigim zamnalara döndum dusundum yazdm ben evlendikden sonra esimden ayri hic gitmedim anne baba evine ustune 10 gun konusmamaniz olaylari daha da cikilmaza sokabilir fikrlere aciksin madem birde bunlari dusun hic karisinin sesini duymadan 10 gun ayri.geviren bi adam.sence isler daha mi.iyiye gider ? Kendi kaderimizi kendimiz ciziyoruz rabbim bize yol gosterir hangi yoldan gidecegini sen biliceksin tutup adam bosanalim derse kaderim buymus diyemezsin bu kaderi sen ciziyorsun yaptiklarinla gerek inatlasarak aramayarak gerek kaprislerle onumuz bayram esinle gule oynaya bayram gecirmek mi daha guzel anne evinde oturup telefon beklemekmi ? Secim seninYok zaten kedimiz var 2 tane
Konu sahibinin çocuğu mu var ben yok diye biliyordumBir şey söyleyeceğim. Sizi aramadı tamam Anladık da kızını bile mi merak etmedi yaa??? Anlamıyorum bu erkekleri. Ben yeğenimden 2 gün uzak kalsam deliriyorum. Adam kızını 10 gündür özlemiyor mu?
yokmus 2 tane kedisi varmis onlardan bahsediyoKonu sahibinin çocuğu mu var ben yok diye biliyordum
Ya daha ailemin yanından gelmeden önce 1 haftadır annesinde kalıyorduk zaten. Yine gideceği bayram diye 1 hafta zorlayacak annesi. Eşimin yıllık izni bitecek. Bitmeden başbaşa kalmak istiyorum. Ailesiyle zaten aram iyi. Bayramda tabii aramak sormak gitmek isterim ama 2 saat oturup dönemiyoruz illa kalmak zorundayız...kayinvaliden ile bayram gecir guler yüzlü ol ki eşinde sorunlariniza ragmen ailesine yansitmadigini onlara değer verdigini düşünsün zaten sonunda basbasa kalacaksiniz ve belki bu pozitif bayramlasma konusmaniza da yansiyacak.
bilakis bayramda ailesini aramamayi mi dusunuyorsun yani?
iste bu erkek açısından bir bahane daha olur.
evine gidiyorsun misafirlige değil bunu unutma, yola çıkınca ya da eve ulaşınca evdeyim deyip mesaj atabilirsin.
Ya daha ailemin yanından gelmeden önce 1 haftadır annesinde kalıyorduk zaten. Yine gideceği bayram diye 1 hafta zorlayacak annesi. Eşimin yıllık izni bitecek. Bitmeden başbaşa kalmak istiyorum. Ailesiyle zaten aram iyi. Bayramda tabii aramak sormak gitmek isterim ama 2 saat oturup dönemiyoruz illa kalmak zorundayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?