Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Aynı evdeyken hergun basbasa degılmısınız evde baskalarıda mı yasıyor. Arada bı insanların ıcınde olablırsınız bunu büyütmeyın . Bence bir işe girin normallesme surecındeyız zaten heryer iş dolu bu sekılde sız de ılgınızı esınızden baska yöne cevırırmiş olursunuz adamda rahat eder . Evlılıkte sevgılılıgı beklemyın yoksa kavga etmeye devam edersınız

ailesi ile araniz ii madem ve bu 10 günlük ayrılıktan haberleri varsa sizi zaten basbasa birakmazlar mi?
belkide sizinle konusacak büyük olarak yardimci olacaklar..
eşin sessizliğe alışırsa daha mı iyi?
Niye ki hep yuvayı kadın kurtarmak zorunda. Hayretle okuyorum yorumları ayda yılda Bi izinleri var neden kayınvalidesinde geçirsin bu 1, ikinci de kadının kardesi gelmiş evine kalmaya eşi annesine kalmaya zorlamış kardeşi gerisin geri dönmüş. Normal mi simdi bunlar. Kadının şımarıklık yapıyo dediğiniz hiçbir hareketi şımarıklık değil. Alışılmış erkek egemen düzene aman kocan soğur aman yuvan yıkılır. Kadına git diyen kocası nasıl Bi gurursuzlukla dönecek ki 10 gündür aramamış adam. 22 yaşında gencecik kız la evlenmeyi biliuo ama şımarıklık çekmek istemiyo. Yok efendim o zaman 30 yaşında olgun kadınla evlencekti. Bu kadar ataerkil olmayın lütfen

Sizde durumlar nasıl ? Eşiniz akıllandı mı

Ayda yılda bir dediğiniz ben 1 aydır evimde değilim. Eşimin annesi yüzünden eşimle başbaşa hiç değilim. Tekrar ona gitmeye hiç niyetim yok.

21 yasinda evlenmissin, fazlasiyla erken. Suanda 22 yasindasin ve esinin simariklik olarak nitelendirdigi seyler saniyorum ki henuz olgunlasamamis olman. Kendi 21 yasimi dusunuyorum da, degil evlenmek erkek arkadasim bile yoktu Neyse.. yavas yavas birbirinize alisacaksiniz. Sen de yasin ilerledikce daha tecrube sahibi daha sagduyulu olacaksin.

Sizin dediğinizi yaptım şimdi.

Siz hangi burçsunuz. Çünkü dün de dediğim gibi ben kovayım ve ben de eşime aynen bu cümleyi kurdum

Sizin dediğinizi yaptım şimdi.
Merakla beklıyorum sonucu. Uyumamaıştır inş. Ama cvp gelmezse asla ikinci hamleyi yapmayın. Bakın kendimden biliyorum. Adım atılmadan asla adım atmam haklı olduğum konularda ama karşı tarafın pişkin pişkin üstüme gelmesine de ayar olurum. Ama bi sinyal çakıp geri çekilirse bu sefer ben de bir adım atarım.

Yalnız gerçekten yatağın boş tarafı mis gibi serin oluyo ben de severim

Siz ne düşünüyorsunuz?

Gelip gidip okuyorum şu konuyu inşallah barışırsınız.
Ben de balığım seni çok iyi anlıyorum, eşim de koç...

Sen şımarıklık yapmıyorsundur, belki çocukça ama yine de içinden geldiği gibidir hareketlerin eminim buna ama erkekler net ve olgun davranış istiyorlar zamanla alışacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…