- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Aynı evdeyken hergun basbasa degılmısınız evde baskalarıda mı yasıyor. Arada bı insanların ıcınde olablırsınız bunu büyütmeyın . Bence bir işe girin normallesme surecındeyız zaten heryer iş dolu bu sekılde sız de ılgınızı esınızden baska yöne cevırırmiş olursunuz adamda rahat eder . Evlılıkte sevgılılıgı beklemyın yoksa kavga etmeye devam edersınızYa daha ailemin yanından gelmeden önce 1 haftadır annesinde kalıyorduk zaten. Yine gideceği bayram diye 1 hafta zorlayacak annesi. Eşimin yıllık izni bitecek. Bitmeden başbaşa kalmak istiyorum. Ailesiyle zaten aram iyi. Bayramda tabii aramak sormak gitmek isterim ama 2 saat oturup dönemiyoruz illa kalmak zorundayız...
Niye ki hep yuvayı kadın kurtarmak zorunda. Hayretle okuyorum yorumları ayda yılda Bi izinleri var neden kayınvalidesinde geçirsin bu 1, ikinci de kadının kardesi gelmiş evine kalmaya eşi annesine kalmaya zorlamış kardeşi gerisin geri dönmüş. Normal mi simdi bunlar. Kadının şımarıklık yapıyo dediğiniz hiçbir hareketi şımarıklık değil. Alışılmış erkek egemen düzene aman kocan soğur aman yuvan yıkılır. Kadına git diyen kocası nasıl Bi gurursuzlukla dönecek ki 10 gündür aramamış adam. 22 yaşında gencecik kız la evlenmeyi biliuo ama şımarıklık çekmek istemiyo. Yok efendim o zaman 30 yaşında olgun kadınla evlencekti. Bu kadar ataerkil olmayın lütfenailesi ile araniz ii madem ve bu 10 günlük ayrılıktan haberleri varsa sizi zaten basbasa birakmazlar mi?
belkide sizinle konusacak büyük olarak yardimci olacaklar..
eşin sessizliğe alışırsa daha mı iyi?
Sizde durumlar nasıl ? Eşiniz akıllandı mıNiye ki hep yuvayı kadın kurtarmak zorunda. Hayretle okuyorum yorumları ayda yılda Bi izinleri var neden kayınvalidesinde geçirsin bu 1, ikinci de kadının kardesi gelmiş evine kalmaya eşi annesine kalmaya zorlamış kardeşi gerisin geri dönmüş. Normal mi simdi bunlar. Kadının şımarıklık yapıyo dediğiniz hiçbir hareketi şımarıklık değil. Alışılmış erkek egemen düzene aman kocan soğur aman yuvan yıkılır. Kadına git diyen kocası nasıl Bi gurursuzlukla dönecek ki 10 gündür aramamış adam. 22 yaşında gencecik kız la evlenmeyi biliuo ama şımarıklık çekmek istemiyo. Yok efendim o zaman 30 yaşında olgun kadınla evlencekti. Bu kadar ataerkil olmayın lütfen
Hiçbi erkek akıllanmaz, akıllanmış gibi yaparSizde durumlar nasıl ? Eşiniz akıllandı mı
HaklısınızHiçbi erkek akıllanmaz, akıllanmış gibi yapar
Ayda yılda bir dediğiniz ben 1 aydır evimde değilim. Eşimin annesi yüzünden eşimle başbaşa hiç değilim. Tekrar ona gitmeye hiç niyetim yok.Aynı evdeyken hergun basbasa degılmısınız evde baskalarıda mı yasıyor. Arada bı insanların ıcınde olablırsınız bunu büyütmeyın . Bence bir işe girin normallesme surecındeyız zaten heryer iş dolu bu sekılde sız de ılgınızı esınızden baska yöne cevırırmiş olursunuz adamda rahat eder . Evlılıkte sevgılılıgı beklemyın yoksa kavga etmeye devam edersınız
Bırakın eşiniz bunu düşünsün . Siz degıl . Sizi ozlemesıne fırsat verınAyda yılda bir dediğiniz ben 1 aydır evimde değilim. Eşimin annesi yüzünden eşimle başbaşa hiç değilim. Tekrar ona gitmeye hiç niyetim yok.
Sizin dediğinizi yaptım şimdi.Tavsiyem kesinlikle eski konuları açmadan ve özledin mi muhabbetine girmeden sadece nasılsın canım iyi olup olmadığını bilmek istedim diye msj atıp kısa bir iyitim diye cvp verse bile sevindim seni seviyorum yazıp konuşmayı sonlandırmanız ve bir daha hiç msj atmayın
Sizin dediğinizi yaptım şimdi.
Siz hangi burçsunuz. Çünkü dün de dediğim gibi ben kovayım ve ben de eşime aynen bu cümleyi kurdumBen senin yaşında böyle değildim, 15 yaşında kardeşlerimiz var onlar bile böyle değil diyor benim için. Yani yıllar geçse de benim böyle olacağımı düşünüyor. İlk zamanlar olgun davrandığım için sorun yokmuş.
Merakla beklıyorum sonucu. Uyumamaıştır inş. Ama cvp gelmezse asla ikinci hamleyi yapmayın. Bakın kendimden biliyorum. Adım atılmadan asla adım atmam haklı olduğum konularda ama karşı tarafın pişkin pişkin üstüme gelmesine de ayar olurum. Ama bi sinyal çakıp geri çekilirse bu sefer ben de bir adım atarım.Sizin dediğinizi yaptım şimdi.
Kaybetmek istemiyorsunuz belli bu yüzden ya çaba harcayıp değişeceksiniz ya da kaybetmeyi göze alıp gideceksiniz çünkü ben hep derim insanların kendisini bir başkası için yıpratmasına gerek yok çok sevebilirsin ama anlaşmak çok ayrı bir durum anlaşamayınca da bitiyor işte yavaş yavaş bence üstüne gitmeyin zaten ayrı kaldığınızda sizi özlemeyecekse he kii çoğumuzun eşi tartışma sonrası resimlere bakıp ya da yatağın boş tarafına bakıp üzülmez hatta eşim boş tarafına soğuk diye geçer yatar olaya çokta romantik bakmayınonlar dizilerde oluyor biraz uzaktan bakın bakalım nasıl olacak üsteleyip daha kötü olmayın
Balık benSiz hangi burçsunuz. Çünkü dün de dediğim gibi ben kovayım ve ben de eşime aynen bu cümleyi kurdum
Tamam hiçbirşey yazmayın yarın bu saate kadar bekleyin ki mutlaka o kendisi yazacaktır tekrarSiz ne düşünüyorsunuz?
Benim eşim de akrepBalık ben
Seni seviyorum demesi iyi bir şey dimi?Tamam hiçbirşey yazmayın yarın bu saate kadar bekleyin ki mutlaka o kendisi yazacaktır tekrar
Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?