Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Güven sorunu değil de onun çok umursamaz olduğunu biliyorum.

Fakat evlenirken böyle olduğunu bilip evlendiniz değil mi, belki rahat tavırları hoşunuza gitti üstelik daha 1 yıl olmuş
Sadece aşk yetmiyor demek ki, mantığı ele alıp konuşmanız lazım

Ne cok demogoji yapmissiniz yahu. Yani olmediniz ki adam niye komidinde resme bakip aglansin. Boyle abartili duygular bollywood dizilerinde oluyor sadece.

Gidin kafa dinleyin sizde keyfinize bakin.

Annem derki evlilikte tek seneler biraz debdebeli olur. 1,3,5,7 ve 10. Seneden sonra toparlanır bazı şeyler diye.
Evlilikte ben buyum diye iki tarafında ısrarcı davranması bazı şeyleri yıpratıyor. Gitmeden önce biraz zaman ayırın birbirinize ve törpülemek üzere eksileri artıları yazın. Önümüz bayram, bayrama kadar sakinleyin ikinizde bayramda eşiniz sizi almaya gelsin hem ailenizle bayramlaşsın hem de birlikte gidin evinize.
Evinizde yalnız kalınca bahsettiğiniz duygulara kapılmayacak emin olun. Evde elbette eksikliğinizi dibine kadar hissedecek.

Ben de böyle bağımlı yapmak yerine 1 ay kavga çıkarıp 1 gün mutlu ediyorum adam bıkar tabi benden ... ne güzel anlatmışsınız umarım mutluluğunuz daim olur

Üfürükten tayyare bir konu
sanırım siz evliliğe alışamadınız..hala kendinizi tek görüyor ve tek başınıza istediğinizi yapmak istiyorsunuz.ben kendimi düşünüyorum da ilk başlarda büyüttüğüm konuları artık büyütmüyorum..hatta bazen geçmiş aklıma geliyor ve çok çocukça davranmışım diyorum..

Yarın gidicem ve 1 haftadır kvdeyim...

Ben de öyle diyorum birkaç ay öncesine bakınca bile ama yine çocukluk yapıyorum

Ben de böyle bağımlı yapmak yerine 1 ay kavga çıkarıp 1 gün mutlu ediyorum adam bıkar tabi benden ... ne güzel anlatmışsınız umarım mutluluğunuz daim olur
Bıkmaya hakkı yokta ıste erkelerın bazıları kalın kafa boyle seylere mecbur bırakıyorlar gozden dusuyorlar. Bende oyununa oyunla cevap verıyorum yapacak bısey yok. Amın ınsallah cumlemızın mutlulugu daım olsun

Fevri çıkışlarım oluyor mesela. Hemen trip atıyorum sorun yaratıyorum
Eşiniz gerçekten bunalmış olabilir o zaman.
Yazdıklarından olgunlaşmamis olduğunuz belli zaten.
Eşinizden başka oyalanacak birşeyler bulun kendinize.
Hayat ondan ibaret olursa, her lafı her hareketi bir anlam taşır çünkü, onu niye öyle yaptı bunu niye böyle yaptı dertlenirsiniz.

Son düzenleme:
Tamam ikinizde de hata vardır ama siz kendi hatanızdan sorumlusunuz o yüzden size söylüyorum bari siz kendinizi düzeltin. Adamı bunaltmışsınız resmen. Yazdığınız şeylere bakıyorum, yok komidindeki resmime bakıp özlemeyecek, yok yatağın boş tarafi... falan Kafasını dinleyecek diyorsunuz, dinleyecek çünkü yemişsiniz kafasının etini ilgi ilgi diye. Siz biraz kendinizle ilgilenin o zaman bu kadar ilgi açlığınız olmaz. Bunu olumsuz anlamda veya kinaye olarak söylemiyorum. Gerçekten kendinizle ilgilenin. Hoşlandığınız, sevdiğiniz şeyler yapın kendinize çevirin odağınızı, azıcık unutun onu.

Cok normal. Biz ilk senemiDe bosanacak derecede lavgalar yaptik. Psikolojik olatak evlilige alistirmamisiz kendimizi bundan olsa gerek. Her yeni evli cifte olan durum inan. Birbirimizi cok sevdik. Sukurki bosanmadik. Cok sukur. Suan cok iyiz sukur.
Sakin yuvanizi yoktan yere bozmayin.

Canım erkekler doğası geregi hic bi konuya bizim gibi bakamiyolar.biz nekadar duygusal yaklaşsakta olaylara onlar cabuk sıkılıyo fazla usteledinmi de hakliyken haksiz duruma dusuyoz.evlilikte tartismaalar illaki olacak ama sonu bosanmaya kadar gitmesi acele verilen kararmis gibi geldi bana.eşine daha anlayisli davranmaya calis bence cok ustune dusme ama ilginide eksik etme ailenin yanina gitmek yerine 1.2 gün biyerlere gitseniz basbasa belki iyi gelir uzak kalmak iyi gelcegini sanmiyorum ben.hakkınızda hayırlısı

Ya ama ilk seneden de sönmemeli bu romantizm diye düşünüyorum
Sürekli dip dibe olduğunuz bir insanla aşkım balım böceğim diye gezemezsiniz. Sıkılır insan sürekli bir romantizm bir ilgi alaka. Yani elbette canınız ister yaparsınız, ama her gün her saniye mıçmıç istemeyebilir insan.
Biz evlendiğimizde ilk iki sene kimsenin olmadığı bir şehirdeydik. Sürekli bir romantizm kasmamıştık mesela. İlk sene çok kavga olur derler bizde mesela pek kavga olmadı. Beklentiye girip darlamamışytm çünkü. Bilmiyorum bana bu sürekli sevgi seli içinde yaşamak da komik geliyor. Seviyorum seviliyorum bunu davranışlarımızla zaten belli ediyoruz sürekli romantizm yapmak ne kadar mantıklı?

Fazla ilgi beklemen onu bunaltıyor olabilir. Ilgi zorla alınmaz zaten. Yoksa seni susturmak için ilgileniyormus gibi de yapabilir. Ama samimi olmadığını hissedersin. Gene uzulursun. Bir yıl çok kısa.
Hiçbirşey yerli yerine oturmamıştır. Biraz sabır göster. Hayat türk dizilerindeki gibi de değil. Bir süre sadece ev arkadaşınmış gibi takılmaya çalış. Beklentini o düzeyde tut yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…