- 18 Haziran 2020
- 169
- 58
- 13
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
O doldurur o boşluğu... 30 yaşına kadar evlenmemiş hep playstationu gitarıylaydı gayet mutlu mesut yaşar. Mektup olayı çok güzel ama eşimi etkiler mi hiç sanmıyorum...Benim abim ve eşi de ilk yıl boşanma kararı aldılar sonra her iki aile olarak gittik dinledik soylenecekleri söyledik. Sonra onlar başbaşa kendileri konuştular şuan 6 buçuk yıllık evliler iki melekleri var mutlular da şükür inşallah siz de toparlarsiniz. Ancak sizi hayatına oturtmamissa ve ozlemezse zaten bitmesi gereken bir evliliktir bu. Çünkü insan boşluğu öyle PlayStation la gitarla doldurulacak bir boşluk değildir. Benden size naçizane bir tavsiye eşinize evden giderken bir mektup yazın ama bitirmeye yönelik ya da suçlayıcı değil. Sadece hislerinizi anlatan bir mektup. Onun sizi inciten davranışlarında kendinizi nasıl hissettiginizi yazın . Onun olumlu yönlerini vurgulayın her iki olumlu yönde bir incindiginiz davranışta neler hissettiginizi yazın. İlgisiz kaldığınız da hircinlasmaniz kadar normal bir durum yok bu kadınların doğasında var.
Örnek bi cümle yazicam. Yaptığın yemeği beğenmediği varsayarsak.
Sana yaptığım yemeklere hoş olmayan cümleler kurman beni çok kırdı oysa ben senin seveceğini düşünerek mutlulukla yapmıştım. Gibi kesinlikle suçlayıcı olmayan daha çok kendi duygularınızı anlatan bir mektup. Asla sen bana şunları söyledin , şunu yaptın vs vs cümleler kurmayın çünkü suçlama savunucu yaratır ve evlilikte hiç bir şey kazandırmaz size haklı olmak.
Haklı olabilirsiniz ama daha iki gün önce boşanacaktık zor vazgeçtik belki de erteledik bu yüzden endişeliyim... Yaşım 22 kendi zevklerimi henüz keşfedemedim çünkü evlenmeden önce tamamen ders çalışma odaklı yaşıyordum ne yeteneğim var neler yapmayı severim bilmiyordum hala daha öyle... kendimi vasıfsız hissetmekten yoruldumBen sizi haksiz buldum bu konuyu okuyunca.Lutfen biraz kendinize disardan bakin objektif olmaya çalışın.
Adamın evde gitari oyunu falan varsa sizde ilgi alanlarinizi hobilerinizi kesfedin ve evi oyle seylerle doldurun.
Esiniz bile olsa hayatınızın merkezi olmasın hic kimse kendinize yönelin.
Sahsen bende surekli ilgi bekleyen ,ufak seyleri problem edip büyüten insanlarla yapamam hayati zorlaştırıyor boyle insanlar.
Esiniz ara verelim dememis ayrica zaten bi plan varmis bu planı bozma demis burdan bile bi ton sey çıkarmışsınız beni sevmeyecek ozlemeyecek diye.
Ne biliyosunuz?
Ayrıca her insanin zaman zaman kafa dinlemeye ihtiyacı vardır esinizin buna ihtiyac duymasi cok normal.
Ya yazarken o an ağlıyodum biraz fazla dram filmine bağlamış olabilirimAnnene gittıgınde ıns kocan resimlerinize ve yatagın bos tarafına bakıp aglar.
Hahahahahaha neyse bunu farketmen ıyı bıseyYa yazarken o an ağlıyodum biraz fazla dram filmine bağlamış olabilirim
Işin kötüsü de ne biliyor musunuz? O evde rahat takılırken ben annemlerde tüm gün evliliğimizin akıbetini düşüncem...Hahahahahaha neyse bunu farketmen ıyı bıseygıt annende yap keyfini bosver
+ 10000Sizin eski konularınızı da hatırlıyorum gerçekten insanı darlayan birisiniz malesef. Her şey bu konuya yazdıklarınızdan anlaşıldığı gibi masallardaki gibi olsun istiyorsunuz sanırım. Yatağın boş tarafına bakıp özlemek fotoğraflara bakmak normal insanların yapmadığı şeyler diye düşünüyorum eğer müzik klibi falan çekmiyorsanız. Her şeyi kontrol etmeye çalışmaya her şeye kulp bulup son noktadan adamı vurmaya çalışmamanızı tavsiye ederim. Çalışmıyorsanız çalışın kendinize bi meşgale bulun ya da. Yoksa istediğiniz kadar aşık olsun kimse çekmez.
E be çocuğum ne acelen vardı da koştur koştur evlendin?Haklı olabilirsiniz ama daha iki gün önce boşanacaktık zor vazgeçtik belki de erteledik bu yüzden endişeliyim... Yaşım 22 kendi zevklerimi henüz keşfedemedim çünkü evlenmeden önce tamamen ders çalışma odaklı yaşıyordum ne yeteneğim var neler yapmayı severim bilmiyordum hala daha öyle... kendimi vasıfsız hissetmekten yoruldum
Çok uzun hikaye be abla... Ama haklısınE be çocuğum ne acelen vardı da koştur koştur evlendin?
Sen böyle yazınca cok merak ettimÇok uzun hikaye be abla... Ama haklısın
Kız özler o merak etme ama sen gene de beklentini minimumda tut sonuçta her erkek az biraz odundur.Ya yazarken o an ağlıyodum biraz fazla dram filmine bağlamış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?