- 18 Haziran 2020
- 169
- 58
- 13
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
İstemiyor ki. Kendi git dedi. Uzak kalalım dedi. Sabah sarıldım öptüm sen de öp dedim öpmedi sonra dedi ...Canım erkekler doğası geregi hic bi konuya bizim gibi bakamiyolar.biz nekadar duygusal yaklaşsakta olaylara onlar cabuk sıkılıyo fazla usteledinmi de hakliyken haksiz duruma dusuyoz.evlilikte tartismaalar illaki olacak ama sonu bosanmaya kadar gitmesi acele verilen kararmis gibi geldi bana.eşine daha anlayisli davranmaya calis bence cok ustune dusme ama ilginide eksik etme ailenin yanina gitmek yerine 1.2 gün biyerlere gitseniz basbasa belki iyi gelir uzak kalmak iyi gelcegini sanmiyorum ben.hakkınızda hayırlısı
Gidersen evlilik büyük bir sınavdan geçecek. Özlerse herşeyi toparlama imkanınız olacak .özlemezse acı gerceklerle yüzleşeceksin.Sen sonuclarını görmeye hazırsan git. Endişelerin var ise gitmeyi ertele , ama evin içinde uzak durun elinizden geldiğince..1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konube diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Öyle gerçekten süper analiz ettiniz. Ama ne yapayım o çok umursamaz birisi. İnsan karısını özlemez mi, o özlemeyecek işte
..
Çok teşekkür ederim o bunları söyleyince hep beni kötülemek için yapıyor sanıyordum ama bir başkası objektif bakınca anlayabiliyorum hatamı.Bunlar hep o dizilerin filmlerim pompaladığı ama aslında var olmayan romantik aşk beklentisinin bir sonucu.
Arkadaşım adam neden yatağın boş tarafına baksın neden fotona baksın zaten özleyince arar konuşursunuz.
Yaşın küçük ve hiç olgunlaşmamışsın gerçekten şımarıksın. Negatifliğinden bunalmış olabilir eşin. Kendini düzelteceksin başka yolu yok
Yok biz ben 21 yaşındayken tanıştık ne 7 yılı22 yaşındasınız 7 yıllık beraberlik, 15 yaşındayken sizinle ilişkiye başladığına inanamıyorum. Ona da herşey müstehak diyorum hatta
Evlilik kararı süreci vs ne kadar sürüyor, bitirmeye 1 yılda karar vermek, hem de elle tutulur bir sebep yokken? Bence beklemek size vakit kaybı değil tam tersi onca emeğe karşılık olması gereken bu.Evet herkes öyle diyor ama sürekli boşanma konusu gündeme geldiğinden korkuyorum bir yandan da ikimiz için de çok geç olmadan bitiririz diyorum
Tek istediğim gittikten sonra birkaç gün biR iki hafta neyse işte özledim dön demesi... Ama eşimi tanıyorum asla demez...Evlilik kararı süreci vs ne kadar sürüyor, bitirmeye 1 yılda karar vermek, hem de elle tutulur bir sebep yokken? Bence beklemek size vakit kaybı değil tam tersi onca emeğe karşılık olması gereken bu.
Ilk bir yil bence zor. Birde tavsiyem sakin kalın. Eşim kolay kızmaz o kızmışsa sesimi çıkarmam sonrasında kendimi anlatırım. Ben kızmışsam o üstüme gelmez. Ama bu dengeyi sağlamak zor oldu. Başta bizde alakasız şeylere kusuyorduk. Fakat şimdi çok şükür sakinledik. Tavsiyem gitmemen yönünde. Birde çok romantik takılma. Ne öyle yatağın bosbtarafi falan.1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konube diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Valla bu kadar dram bana fazla. 1 hafta tatile gittim diye esim resmine baktim agladim dese niye sen malmisin derim. Derim yani gerçekten.Of ne bileyim ben salak olduğum için biliyorum resimlerimize bakıp ağlarım
Benim abim ve eşi de ilk yıl boşanma kararı aldılar sonra her iki aile olarak gittik dinledik soylenecekleri söyledik. Sonra onlar başbaşa kendileri konuştular şuan 6 buçuk yıllık evliler iki melekleri var mutlular da şükür inşallah siz de toparlarsiniz. Ancak sizi hayatına oturtmamissa ve ozlemezse zaten bitmesi gereken bir evliliktir bu. Çünkü insan boşluğu öyle PlayStation la gitarla doldurulacak bir boşluk değildir. Benden size naçizane bir tavsiye eşinize evden giderken bir mektup yazın ama bitirmeye yönelik ya da suçlayıcı değil. Sadece hislerinizi anlatan bir mektup. Onun sizi inciten davranışlarında kendinizi nasıl hissettiginizi yazın . Onun olumlu yönlerini vurgulayın her iki olumlu yönde bir incindiginiz davranışta neler hissettiginizi yazın. İlgisiz kaldığınız da hircinlasmaniz kadar normal bir durum yok bu kadınların doğasında var.1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konube diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Benim en büyük hatam daha kendimi tanımadan evlenmekti. Ama sevdiğim için toparlamak istiyorum. Bakalım o ne düşünecek...Ben de 1 yıla yakındır evliyim biz de hafta geçmeden büyüklü küçüklü bir sürü kavga ettik.
siz onu merkeze koyup düşünüyorsunuz ama biraz da kendinizi düşünün. uzaklaşmak size de iyi gelir abarttığınız şeyleri haklı olduğunuz durumlardan ayırt edersiniz. Merak etmeyin burda neler neler okuyoruz şükretmek lazım bazen.
ilgi meselesine gelince, evet ben de öyleyim. devamlı bi sevgi göstersin ilgi göstersin. halbuki kendine yetebilen zevkleri, alışkanlıkları oturmuş istediğimi yapabilecek bir insanım. eşiniz dahil olmak üzere kimseden ilgi beklemeyin kendinize güvenim. o an sizinle konuşmuyor olması sevmediği anlamına gelmez bunun gibi bir çok şey söyleyebilirim.
Uzaklaşın, gidin kendinizi dinleyin birazcık. Sevgi kolayca tükenen bir şey değil hele de aranızda ihanet benzeri durumlar yokken. ailenizin yanında biraz zaman geçirin o aramazsa siz de aramayın, o playstation oynuyorsa siz de annenizle veya babanızla kahve için, o yatağın boş tarafına bakıp üzülmüyorsa siz de gece günün koşturmacasından uyuyakalın aklınıza bile gelmesin.
ve unutmayın birini tam anlamıyla sevebilmek önce kendini sevmekten geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?