- 22 Ağustos 2015
- 91
- 56
- 38
- Konu Sahibi pampamukseker
-
26 cnm.ama insanlar çok üzerime geliyor artık.Yaş kaç
Hep böyle düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Annemler asla üniv bitmeden evlenme, önce işini eline al bi sürü kısmetin çıkar demişti.zaten ablam bekardı o zamanlar. Ben de niyet bile etmedim evlenmeye. Sonra atandım bir dağ başına.bir tane bekar erkek yok. Üstüne 90 kilo oldm. Zayıfla öyle evlenirsin dediler. Yine evlenemedim. 30 kiloya yakın kilo verdim. Şimdi tam evliliğe niyet ettim ki, gelen görücü kadınların lafı aynen şu: böyle güzel de, öğretmen de, neden üç yıl boyunca evlenmemiş. Bu kızda bir sorun var dediler. O kadar üzüldüm ki. Ne yaptıysam yaranamadım bu evlilik işine. Beni karamsarlığa itmeye çalışıyorlarBende evde kalmış...görünce 35 fln zannettim
Insanlari boşver canm
Bekarlik sultanlik elbet birgun evlenceksin
Ama en guzel günlerini bunları düşünerek gecirme bence
26 ıle evdemı kalmıs oluyormussun26 cnm.ama insanlar çok üzerime geliyor artık.
Ben bu konularda çok nasipsizim. Şu anda da bir dağ başında yayladayım. Etrafta tek tük ev var. Tanışmıyoruz bile onlarla. Yani yazları da böyle geçiyor. Aslında soran çok oluyo ama hep akraba. Ben akraba ile evlenmek istemiyorum. Diğer soranlar da yaşça ya küçük ya da meslek olarak uyuşmadığım kişiler. Nasip. Benim çevremde 22-23 evlenmek için son yaş olarak görünür. Yani bu psikolojide olmamın etkisi de bu bi bakıma.Gayet güzel mesleğin var
O dağ başındaki teyzeler tabi öyle diycek
Oralarda 14 yaşında evlilik başlar
20 ye kalana kalık derler
3 aylık yaz tatil vs bu zamanlarda sosyal cevre fln yokmu
Yani hic etkilendiğin bi erkek fln oldumu
Yaşam şartlarımızve kültürlerimiz dolayısyla benim yaşımdaki biri geç kalmıştır. Ama eğer çevreniz müsade ederse 35 e kadar yolu var bence. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.dua edelimBen evde kalmış değil de ümitsiz vaka olarak görüyorumsanki hiç olmayacakmış gibi geliyor
26 ıle evdemı kalmıs oluyormussun
ıyıkı evlenmısım ozaman !
28 de evlendım bılerek
ıstesem oncesındede evlenırdım ama ne acelesı var?
emın olursun kendınden ve karsındakınden en dogru zaman olur ozaman olur kader kısmettır ...
evlenmek ıcın evlenılmez kı
kotu ınsanlarla karsılastırmasın allah ınsanı
ınsanların agzı torba degıl kı buzesın konusmuslar ıste.. takma
26 ıle evdemı kalmıs oluyormussun
Haklısın canım ama şöyle düşün. Senin görüştüğün biri var. Tanıma süresi, söz , nişan, düğün derken ben de o yaşlarda olcam. Nasip tabi ki. Her şeyin hayırlısı. Bu arada Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Şartlar herkese göre değişir ama. Haklısın belki sizin oralara göre bu yaş çok küçük. İnsan yöresini adetlerini seçemiyor malesef..Bu yaşta hala evlenemediysen bundan sonra zor.
İnşallah canım benim. Görüşün için Allah razı olsun..Kimseyi takmayn kafaniza boswer in hayatiniza bakın elbet biri hayırlı kısmeti nz çıkar hep böyle olacak değil ya..
Allah gönlüne göre versin canım. Çok zor eş seçimi.. büyük imtihan..sen yine de erteleme. Şimdi tanışsan, bikaç yıla kadar ancak evlilik olur. Tabi ki hayırlısı yine de. Umarım en doğru seçimi yaparız. Dua edelimValla bekarlik gibisi yok. Bir kez nisanlandim ve hayal kirikligina ugradim. 25 yasima giricem ve hiiic gec kaldimi falan düsünmüyorun. En erken 29-30 yaslarinda düsünürüm bundan sonra. Nekadar olgun olursa bir insan evlenirken okadar dogru secim yapabilir diye düsünüyorum. Hersey nasip kismet.
Allah hakkinizda hayirlisini versin :)
Allah gönlüne göre versin canım. Çok zor eş seçimi.. büyük imtihan..sen yine de erteleme. Şimdi tanışsan, bikaç yıla kadar ancak evlilik olur. Tabi ki hayırlısı yine de. Umarım en doğru seçimi yaparız. Dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?