- 22 Ağustos 2015
- 91
- 56
- 38
- Konu Sahibi pampamukseker
-
Aynen canım çok çok haklısın. Ben de öyle her gittiğim yerde laf yiyorum. Hayırlısı olsun. Insanlar çok kötü bazen. Bunu yapmaktan deli gibi mutlu olanlar var. İnş ben de o mutluluğu bulurum. Çok sağ ol. Moral verdin gercekten. Senin de gönlündeki olsun inş.Tabi canim kizin psikolojosi bozulmustu artik butun milletin derdi seni onla tanistiralim bunla tanistiralim , artık sen de birini bulsan bu yastan sonra annelik de riskli , neler neler diyorlardi hic kirilir mi alinir mi dusunmezlerdi , baska dertleri yokmus gibi her gittikleri geldikleri yerde ee kizi da bir evlendirsek ayyyyyy bana gina gelmisti artik...
Ama simdi cok mutlu , anne de olur insallah , olmasa da hazir buna , hayatimin erkegini buldum ya hayat arkadasimi buldum diyor ya cocuk gibi mutlu simdi , sen de oyle olursun insallah hic takma milleti , onlar evlensen dee cocuk da yapsan susmaz.
Falancanin bebeginin kilosu iyi seninki zayif mi kalmis sutun gelmedi mi....... bitmezzzz bu karilar
Çok teşekkür ederim. Güzel cümleleriniz için. Gerçekten çok ihtiyacım vardı bunları duymaya. Allah razı olsun. Önerilerinizi dikkate alcam inş..Hayatini evlenmeye odaklama. Sana iyi gelen seyleri yap, kendine deger ver . Calisiyorsun, güzel tatillerini yap. Vakti geldiginde zaten hersey kendiliginden olur. Önemli olan hayirlisi olmasi, hic gec felan kalmis degilsin.
Insanlari kafana takarsan ohooo. Millet hep konusur zaten. Nasip kismet isi bunlar .
Senin degerini bilecek birini karsina cikmadigi sürece de sakin evlenme. Yüzde yüz icine sinmeli
İnsanoglu isteAynen canım çok çok haklısın. Ben de öyle her gittiğim yerde laf yiyorum. Hayırlısı olsun. Insanlar çok kötü bazen. Bunu yapmaktan deli gibi mutlu olanlar var. İnş ben de o mutluluğu bulurum. Çok sağ ol. Moral verdin gercekten. Senin de gönlündeki olsun inş.
Aynen canım çok çok haklısın. Ben de öyle her gittiğim yerde laf yiyorum. Hayırlısı olsun. Insanlar çok kötü bazen. Bunu yapmaktan deli gibi mutlu olanlar var. İnş ben de o mutluluğu bulurum. Çok sağ ol. Moral verdin gercekten. Senin de gönlündeki olsun inş.
Ahh keşke öyle olsaOnlara laf atıyor canını sıkıyorsa. Sen de onların canını sık
Evlenince ne olacak!
Evde kalma deyimi eskiler de kaldı. Çalışan kadın işyerinde olur. Evde kalmıyorum işdeyim demek lazım
Olmaz mi ya turkiye akrabalari tarafindan evde kalmis kiz etiketi yapismis garibanlarla dolu dert ettigin seye bak ornek ben yas 27 artik yavas yavas dillendirmeyede basladilarYaş önemli değil, durumu benle aynı olan yok mu hiç, sohbet edebileceğimiz..bi ben mi varım yani
Aynı durumdayız canım. Beni anlarsın o halde. Çok zor bir durum gerçekten..Olmaz mi ya turkiye akrabalari tarafindan evde kalmis kiz etiketi yapismis garibanlarla dolu dert ettigin seye bak ornek ben yas 27 artik yavas yavas dillendirmeyede basladilar
Ayy inş..Aslinda insanlar bu kadar basa kakmasa sorun etmemde bence sen h8c dert etme:)cok sukur isin gucun yerinde kilonuda vermissin masallah emin ol bir gun o altan alttan laf sokanlari kiskandiracak bir evliligin olacak insallah yani oyle hissettim benim durum daha vahim
Çokça amiiiiiiiiiiinAyyy amin insallah insallah
Allah yureginizden nasil biri nasil bir evlilik geciyorsa oylesini nasip etsin insallah
Evet çok haklısın canım. Benim üzerime ilk kez bu kadar çok geliyorlar. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum..o sorular bitmezki canım
evlenmezsin neden evlenmiyorsun derler, nisanlanırsın neden dügün uzadı derler, evlenirsin cocuk niye yok derler, cocugu yaparsın 2.yi ne zaman derler, 2. olur 3. hakkında ahkam keserler...ler.leeerrrr..leeerrrrr
kısacası takmamak lazım :)
Gecen bana evde kaldigim imasinda bulunan bi akrabama sen buldunda ben begenmedim mi dedim sustuydu bi dene istersen ama bence oyle konusanlara de ki cok sukur isim gucum yerinde suan evlilik icin erken zamani gelince dusunurum de susarlar benceEvet çok haklısın canım. Benim üzerime ilk kez bu kadar çok geliyorlar. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum..
Canım bul desem bulacakları kişi akrabam olcak. Ben zaten akrabalarla evlenmemek için okudum öğretmen oldum. Şansıma ne çalıştığım yer ne de yaşadığım yerde bana uygun kimse yok. Çoğu evli. Kısmet bu işler. Bekleyelim bakalım. Gerçi bizim burda evde kalmış damgası yersen dul ve çocuklular istemeye geliyorlar. İşte ben bundan korkuyorum. Çünkü kadınlar dedikodu çıkarmaya bayılıyorlar. Sende durum nasıl canım?Gecen bana evde kaldigim imasinda bulunan bi akrabama sen buldunda ben begenmedim mi dedim sustuydu bi dene istersen ama bence oyle konusanlara de ki cok sukur isim gucum yerinde suan evlilik icin erken zamani gelince dusunurum de susarlar bence
Hihihihi.. çok tatlısınCanım bizim burd okumus ve calisiyorsan calisiyorsan otomatik olarak evde kalmis damgasindan kurtuluyorsun :) ama iste o insani kıskanip evde kaldi gibi laf cikaranlar disindaiyi bir meslegin varsa calismak seni kurtariyor
Çunku zaten calisan kiza gorustugu ciddi dusundugu biri olabilir yada kendi ayaginin uzerinde duruyor evlenmeyi dusunmuyor olabilir diye bakiyorlar
Benimde gorucu olarak ugrayanim yok (arada binde bir disardan teklif aliyorum onada bi turlu kimseye evet demek nasip olmadi) eve gorucu olarak gelen giden olmayonca millet evde kaldi gozuyle bakiyor. Bende okulu aciktan aciktan bitiriyorum belki bi isim olursa dogal olarak esimde olur diye
Bak seminerlere az kaldı belki orda aradigin gelir seni bulur falan ufukta ask sonrada evlilik gorunur
Senin durum daha umitvar duruyo :)
Canım profiline baktm yüksek lisans yapmışsın. Orda çıkmadı mı birileri. Ben de mi başlasam. Hiç aklıma gelmedi yüksek lisans..Bende evde kalmışım (( 27 yaşındayım ne ev ne aile ne cocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?