sanırım evde kaldım :(

Aynen canım çok çok haklısın. Ben de öyle her gittiğim yerde laf yiyorum. Hayırlısı olsun. Insanlar çok kötü bazen. Bunu yapmaktan deli gibi mutlu olanlar var. İnş ben de o mutluluğu bulurum. Çok sağ ol. Moral verdin gercekten. Senin de gönlündeki olsun inş.

Çok teşekkür ederim. Güzel cümleleriniz için. Gerçekten çok ihtiyacım vardı bunları duymaya. Allah razı olsun. Önerilerinizi dikkate alcam inş..

İnsanoglu iste
Ne demek
Aminn hepimizin gonlundeki olsun insallah

Onlara laf atıyor canını sıkıyorsa. Sen de onların canını sık

Evlenince ne olacak!

Evde kalma deyimi eskiler de kaldı. Çalışan kadın işyerinde olur. Evde kalmıyorum işdeyim demek lazım

Yaş önemli değil, durumu benle aynı olan yok mu hiç, sohbet edebileceğimiz..bi ben mi varım yani
Olmaz mi ya turkiye akrabalari tarafindan evde kalmis kiz etiketi yapismis garibanlarla dolu dert ettigin seye bak ornek ben yas 27 artik yavas yavas dillendirmeyede basladilar

Aslinda insanlar bu kadar basa kakmasa sorun etmemde bence sen h8c dert etme:)cok sukur isin gucun yerinde kilonuda vermissin masallah emin ol bir gun o altan alttan laf sokanlari kiskandiracak bir evliligin olacak insallah yani oyle hissettim benim durum daha vahim

Ayy inş.. başkalarının ettiği güzel dualar çarçabuk kabul olurmuş. Ben de sizin için dua edeyim inş. Rabbim gıpta edilecek bir evliliği en yakın zamanda yaşatsın inş..

Ayyy amin insallah insallah

Allah yureginizden nasil biri nasil bir evlilik geciyorsa oylesini nasip etsin insallah

Bu arada sunu soylemeden gecemeyecegim bazı insanlarda bazı insanlari cekemedikleri icin yani baska yerden kırıp incitmeye calisirlar senin durum boyle birseyde olabilir
Yani cevrende seni cekemeyen insanlar varsa seni bu yuzden incitmeye calisiyor olabilirler

o sorular bitmezki canım
evlenmezsin neden evlenmiyorsun derler, nisanlanırsın neden dügün uzadı derler, evlenirsin cocuk niye yok derler, cocugu yaparsın 2.yi ne zaman derler, 2. olur 3. hakkında ahkam keserler...ler.leeerrrr..leeerrrrr
kısacası takmamak lazım :)

Evet çok haklısın canım. Benim üzerime ilk kez bu kadar çok geliyorlar. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum..

Evet çok haklısın canım. Benim üzerime ilk kez bu kadar çok geliyorlar. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum..
Gecen bana evde kaldigim imasinda bulunan bi akrabama sen buldunda ben begenmedim mi dedim sustuydu bi dene istersen ama bence oyle konusanlara de ki cok sukur isim gucum yerinde suan evlilik icin erken zamani gelince dusunurum de susarlar bence

Gecen bana evde kaldigim imasinda bulunan bi akrabama sen buldunda ben begenmedim mi dedim sustuydu bi dene istersen ama bence oyle konusanlara de ki cok sukur isim gucum yerinde suan evlilik icin erken zamani gelince dusunurum de susarlar bence
Canım bul desem bulacakları kişi akrabam olcak. Ben zaten akrabalarla evlenmemek için okudum öğretmen oldum. Şansıma ne çalıştığım yer ne de yaşadığım yerde bana uygun kimse yok. Çoğu evli. Kısmet bu işler. Bekleyelim bakalım. Gerçi bizim burda evde kalmış damgası yersen dul ve çocuklular istemeye geliyorlar. İşte ben bundan korkuyorum. Çünkü kadınlar dedikodu çıkarmaya bayılıyorlar. Sende durum nasıl canım?

Canım bizim burd okumus ve calisiyorsan calisiyorsan otomatik olarak evde kalmis damgasindan kurtuluyorsun :) ama iste o insani kıskanip evde kaldi gibi laf cikaranlar disinda iyi bir meslegin varsa calismak seni kurtariyor
Çunku zaten calisan kiza gorustugu ciddi dusundugu biri olabilir yada kendi ayaginin uzerinde duruyor evlenmeyi dusunmuyor olabilir diye bakiyorlar

Benimde gorucu olarak ugrayanim yok (arada binde bir disardan teklif aliyorum onada bi turlu kimseye evet demek nasip olmadi) eve gorucu olarak gelen giden olmayonca millet evde kaldi gozuyle bakiyor. Bende okulu aciktan aciktan bitiriyorum belki bi isim olursa dogal olarak esimde olur diye

Bak seminerlere az kaldı belki orda aradigin gelir seni bulur falan ufukta ask sonrada evlilik gorunur

Senin durum daha umitvar duruyo :)

Hihihihi.. çok tatlısın
Seni havada karada kaparlar canım benim. Öyle düşünme. Sen de kurslara başvur. Erkeklerin bol tercih ettiği yerlere. Kafayı yemeden evleneydik.. canım o kadar bahtsızım ki seminerdekilerin hepsi evliydi. Bir tane bekar vardı. O da sapık gibiydi. Bu seminerde de farklı olmicak. Kendi okulumda zaten bekar yok. Zaten olsa da başımı kaldırıp yürümüyorum. Hepsi utangaçlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…