sanırım evde kaldım :(

Ben hep görücü usülü takılıyorum ama kayınvalideler çok fena. Hele ki görümceler. Genelde ailesinin sözünden çıkmayan, baskı görmüş erkekler görücü yolluyo ailesini. Kendim de gidip birisiyle tanışamıyorum. Aşırı çekingenim. Ne olur bilmiyorum. Hayırlısı

Kendini üzme...Allahtan herseyin hayırlısını dile.Ananem vakitsiz kuş ötmez der :) herseyin bi vakti var.
Yaşıyorsa Allah uzun ömürler versin ananenize. İnş o kuşun ötme vakti gelmiştir. Yoksa benim saçlarımın döküntüsünden, yolunmuş kuş gibi kalacam..

Iyiside cikar canim. Ablamda görücü usulü evlendi cokta memnun esinden ailesinden. Kismet bu isler iste. Cekingenim diyorsunda insab zamanla aciliyor. Bende aslinda sakin ve cekingenimdir ama artik astim onlari cok yakin arkadasim hep derdi "senin gibi cekingen birinin sevgilisi olduysa herkesin olur" diye

Keşke burda da öle olsa. Ama malesef küçük bir kentteyim. Hemen dedikodular başlıyor. Hele ki ev kızı değilseniz. Doğuda ve dağ başında görev yapıyorsanız, kötü sözlerin ardı önü kesilmiyor. Akraba evliliği istemiyrm diye okudum. Akrabalardan başka kısmetim çıkmıyo ne yazık ki..

Kaç yıllık öğretmenim. Aşamıyorum çekingenliğimi. İyi ki çocuklardan çekinmiyorum. Yoksa ne yapardım bilemem. Ben bir erkeğin gözlerinin içine bakarak bile konuşamıyorum. Çok kötü bir durum. Asosyalim. Zaten sadece bayanlara yönelik oldğu için bu siteye rahatça yazabiliyorum.aksi olsa ne yaparım bilmem..
Ablan çok şanslıymış. Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun. Gerçekten şans işi bu. Kısmet. Kendim gibi birileriyle konuşmak iyi geldi. Sağ olun var olun

Ahhhh o dedikoducular ahh. Insanlar zaten dedikodu yapmaya yer ariyor. Valla ben yurtdisindayim hic farki yok. Nisan attim neler dediler neler. Artik takmamayi ögrendim.

Sen yinede ümitsizlige kapilma hayirlisi icin dua et dogru insan cikacak elbet :)

Aaa meslektasiz desene valla bende asiri cekingen bir insandim (tabi cocuklar haric) ama zamanla yendim o cekinenligimi bir sekilde. Ayni sekilde bakamazdim bir erkegin gözlerine konusamazdim ama suan nasilim hic sorma gözlerim durmuyor
Aynen nasip kismet inaniyorum Allah karsimiza iyi insanlar cikaricak. En beklenmedik anda oluyor ama inan yapabilecegimiz tek sey dua etmek

Birde baskalarini gördükce nisanli olan ve evlenmek üzere olan; yada eski nisan sürecimi hatirladikca halime sükrediyorum vallahi. Cok zor cok insanlar okadar cirkefki anlasmak uyusmak cok zor. Arkadasim daha 3 haftadir nisanli kiz hergün agliyor..

Aa meslektaş mıyız? Ne güzel.. ben de üzerimdem atarım inş o utangaçlığı.. nasip gerçekten. Zor şey bunlar. Olmaması, kötü olmasından iyi yine de.. nişanlanmak ayrı sancı, nişanlanmamak ayrı. Kimsenin sana talip olmaması da kötü. Eksiği kendinde arıyorsun.

Aynen gec olsun ama hayirli olsun biz en iyisi salati tefriciye okumaya baslayalim

Ben evde kalmış değil de ümitsiz vaka olarak görüyorum sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor
Benim kuzenim var ablam , 35 yasinda o da yillarca bekledi kiz kardesleri evlendi , butun arkadaslari da tabi.. Onca yil gecerken ister istemez daha mukemmeliyetci oldu kafasina gore birisi olmayacagini soylerdi hep. İki hafta sonra dugunu var , o kadar mutlular ki yillarca onu beklemisim meger diyor sukrediyor simdi iyi ki de beklemisim diyor , imrenilecek bir cift oldular cok tatlilar
Sen daha cok gencsin , hayatinin aski seni bulacak zamani gelince .
Her nasip vaktine esirdir

Sağol canımm, aslında bunların farkındayım gerçekten ama böyle bazen düşünüp insanın aklı farklı yerlere kayabiliyor
Ben hep inanırım her insanı bekleyen birinin olduğuna ama böyle bazı anlar oluyor insan düşünmeden edemiyor :)) çok teşekkürler iyi dileklerin içinn :))

Ayy inş .. ne kadar güzel ifade etmişsin. Çok teşekkür ederim. Kuzenin o 35 yılı ne zorlukla geçirmiştir ama. O süreç o kadar zor ki. Ama ona mutlu son görünmüş. İnş bana ve bekleyenlere de görünür. Bazı insanların söylemleri yüzünden üzülüyoruz haliyle. Artk herkes evde kaldın diyor bana. İster istemez bu psikolojiye giriyoruz..

Kendimi düşününce ne desem bilemedim. Evlenin gençken detaya düşmeden . Sonra yaş geçiyor olmuyor.Kötünün kötüsü çıkıyor. GENE olmuyor.

Tabi canim kizin psikolojosi bozulmustu artik butun milletin derdi seni onla tanistiralim bunla tanistiralim , artık sen de birini bulsan bu yastan sonra annelik de riskli , neler neler diyorlardi hic kirilir mi alinir mi dusunmezlerdi , baska dertleri yokmus gibi her gittikleri geldikleri yerde ee kizi da bir evlendirsek ayyyyyy bana gina gelmisti artik...
Ama simdi cok mutlu , anne de olur insallah , olmasa da hazir buna , hayatimin erkegini buldum ya hayat arkadasimi buldum diyor ya cocuk gibi mutlu simdi , sen de oyle olursun insallah hic takma milleti , onlar evlensen dee cocuk da yapsan susmaz.
Falancanin bebeginin kilosu iyi seninki zayif mi kalmis sutun gelmedi mi....... bitmezzzz bu karilar

Kendimi düşününce ne desem bilemedim. Evlenin gençken detaya düşmeden . Sonra yaş geçiyor olmuyor.Kötünün kötüsü çıkıyor. GENE olmuyor.
Evet. Henüz çok fazla irdelemiyorken evlenmek mantıklı. Nasipsizim ki ben. Hep tuhaf şeyler beni bulur. Siz bekarsınız sanırım

Hayatini evlenmeye odaklama. Sana iyi gelen seyleri yap, kendine deger ver . Calisiyorsun, güzel tatillerini yap. Vakti geldiginde zaten hersey kendiliginden olur. Önemli olan hayirlisi olmasi, hic gec felan kalmis degilsin.

Insanlari kafana takarsan ohooo. Millet hep konusur zaten. Nasip kismet isi bunlar .

Senin degerini bilecek birini karsina cikmadigi sürece de sakin evlenme. Yüzde yüz icine sinmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…