Diş hekimi bulsanmerhaba hanımlar sizi çok seviyorum burda çoğu kez dertleşiyorum sizinle :)) şimdi ben diş hekimliği okuyan bir kızım, okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Bu zamana kadar konuştuğum erkekler hep okuduğum bölüm ile kendi bölümlerini karşılaştırdılar.. mühendiste karşılaştırdı başka bölümlerde halbuki ben böyle şeyleri takan bir insan değilim. Hatta en son flörtümün dediği şey ilerde bana araba alırsın nasılsa doktor olcan dedi. Ben alamam kendime böyle bir araba dedi... Bunu duyunca çok kötü oldum. Üniversitede 3 kişi ile konuştum hep bu şekilde konular açılıyordu.. ben Sanırım kendimin seçemediği biriyle birlikte olmam zor gibi gözüküyor görücü usulü lodingggggbunu çok mu takıyorum bilmiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum :) sizi çok seviyorummmm
Aslinda rahat . kendisi arkadasm simdi ders calisiyorBen bitiremedim bile
Ertesi gunku teslimleri, bir hafta süren sinavlari düsünmekten disarda bir hayat oldugunu bile unutuyordum.
Arkadas fazla rahat sanirim.
Yani kafasi rahat demek ki o zaman.Aslinda rahat . kendisi arkadasm simdi ders calisiyoroylesine acmak istedi konuyu heralde
Ayy aynen hala kabuslarıma girer , hasta gelmemis barajı yetistirememisim falan. Birakmayi da az dusunmedim değil. Arkadaşın diş hekimliği öğrencisine göre fazla rahat kafası.Ben bitiremedim bile
Ertesi gunku teslimleri, bir hafta süren sinavlari düsünmekten disarda bir hayat oldugunu bile unutuyordum.
Arkadas fazla rahat sanirim.
Ay neyse konuyu trollemek istemiyorum ama mufla diye bir şey vardı benim de hala o kabuslarıma girer.150 kişi sıra beklerdik teslime yetişmek için.Ne stresti..Ayy aynen hala kabuslarıma girer , hasta gelmemis barajı yetistirememisim falan. Diş hekimliği öğrencisine göre fazla rahat kafası.
Ahaha , ben o mufladan ne çektim ya :) alçı yontmaktan ellerimiz yara oluyordu, ayy ne çilelerdi , geçti bitti çok sukur:) size de geçmiş olsun:)Ay neyse konuyu trollemek istemiyorum ama mufla diye bir şey vardı benim de hala o kabuslarıma girer.150 kişi sıra beklerdik teslime yetişmek için.Ne stresti..
Neyse çok şükür kurtuldum evlerden ırakSize de geçmiş olsun.
Daha beterini duydum :) Bir arkadaşımın sevgilisi doktordu ama daha yeni mezun olduğu için daha o kadar yüksek kazanamıyordu, biraz da gözü aç herhalde . Neyse kız kendi iş yeri vardı,şansı da yaver gitti, çok çok iyi kazanıyordu(aylık geliri en az 10-15bin civarıydı diye tahmin ediyorum) Bunlar yemeğe gitmişler, çocuk hesap öderken kızın cüzdanını elinden kapmış , içinden hesabı ödemiş, ki senin paran çok nasılsa demiş, 50 lirasını da cebine atmış :)))Bu devrin erkegide gurursuz yeminlen. Araba al bana ne ya??
okulu bitırdınız mi acaba bıraktıysanız çok üzülürümAy neyse konuyu trollemek istemiyorum ama mufla diye bir şey vardı benim de hala o kabuslarıma girer.150 kişi sıra beklerdik teslime yetişmek için.Ne stresti..
Neyse çok şükür kurtuldum evlerden ırakSize de geçmiş olsun.
Bıraktım evet ama üzülmeyin.Başka bir bölümden mezun oldum bu sene çok şükür.okulu bitırdınız mi acaba bıraktıysanız çok üzülürüm
puhahaa erkekler kadın kadınlar erkek olmuş artık tam saçmalıkDaha beterini duydum :) Bir arkadaşımın sevgilisi doktordu ama daha yeni mezun olduğu için daha o kadar yüksek kazanamıyordu, biraz da gözü aç herhalde . Neyse kız kendi iş yeri vardı,şansı da yaver gitti, çok çok iyi kazanıyordu(aylık geliri en az 10-15bin civarıydı diye tahmin ediyorum) Bunlar yemeğe gitmişler, çocuk hesap öderken kızın cüzdanını elinden kapmış , içinden hesabı ödemiş, ki senin paran çok nasılsa demiş, 50 lirasını da cebine atmış :)))
o zaman tamam başarılar hayattaBıraktım evet ama üzülmeyin.Başka bir bölümden mezun oldum bu sene çok şükür.
Kızın daha sonra evlendiği kişi de muhendisti 4-5binlira geliri vardi, 6 ay-1 sene gibi oldu olmadı bosandilar, kredisini kıza ödetip tüymüs . Kredimi kapatalım ev alalım demiş. Kız da parayı veriyor,kredi kapanıyor, sonra eve uğramaz oluyor. Ayrılma asamasında evdeki avizeleri bile sökmüş götürmüş. Iş başarısıyla sosyal hayattaki başarı bir değil maalesef. Kızlar biraz uyanık olmalı.puhahaa erkekler kadın kadınlar erkek olmuş artık tam saçmalık
rahmetli Üzeyir garih bir röportajında demişti:bir insan diğer insana parasını harcamıyorsa ona değer vermıyor demektir.kızlarımız özgürlük eşitlik adı altında maalesef kullanılıyorlar artık.erkek daha fazlasını harcamalı kadın da desteklemeli ev geçiminde.eşitlik nedir ya bana ters saçma.ayrıca kadın gelirinin bir kısmını özgurceharcayabılmeli eşine sormadan.normali budur benim prensibimdeKızın daha sonra evlendiği kişi de muhendisti 4-5binlira geliri vardi, 6 ay-1 sene gibi oldu olmadı bosandilar, kredisini kıza ödetip tüymüs . Kredimi kapatalım ev alalım demiş. Kız da parayı veriyor,kredi kapanıyor, sonra eve uğramaz oluyor. Ayrılma asamasında evdeki avizeleri bile sökmüş götürmüş. Iş başarısıyla sosyal hayattaki başarı bir değil maalesef. Kızlar biraz uyanık olmalı.
merhaba hanımlar sizi çok seviyorum burda çoğu kez dertleşiyorum sizinle :)) şimdi ben diş hekimliği okuyan bir kızım, okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Bu zamana kadar konuştuğum erkekler hep okuduğum bölüm ile kendi bölümlerini karşılaştırdılar.. mühendiste karşılaştırdı başka bölümlerde halbuki ben böyle şeyleri takan bir insan değilim. Hatta en son flörtümün dediği şey ilerde bana araba alırsın nasılsa doktor olcan dedi. Ben alamam kendime böyle bir araba dedi... Bunu duyunca çok kötü oldum. Üniversitede 3 kişi ile konuştum hep bu şekilde konular açılıyordu.. ben Sanırım kendimin seçemediği biriyle birlikte olmam zor gibi gözüküyor görücü usulü lodingggggbunu çok mu takıyorum bilmiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum :) sizi çok seviyorummmm
Bana diyen yok neyse ki
Diş hekimliği mezunu bir kıza görücü geldiğini hayal ediyorum ve ülkeye dair umutlarım tükeniyor resmen, şaka değil
Hayata evlenmek için gelmedik. Daha başka güzel gayelerimiz olmalı
Diş hekimliği falan okuyorsunuz, sonra "ben galiba evde kalıcam yaa" gibi dertleriniz oluyor. Niye ki
Eğitimli gencecik kızsın, başka bişey demiyorum..
Bu tarz kompleksleri olan adamlari erkenden gormen ve hayatindan cikmalari bence daha iyi. Kismetin varsa illa ki seni bir gun bir yerde bulur,meslek veya baska seyine takilmadan hem de..
Kız bi dur ne evlenmesi aklın varsa hayatını yaşa gez toz harca ye iç eğlen gönlünce koca mı bitti sanki çok çıkar karşına daha
diş hekimliği ve araba/para ne alaka?
nasıl ilişkiler bunlar ya nasıl insanlar birbirine bana araba alırsın diyebiliyor? diş hekimi bulun bari gözü tok (!) olsun.
İş hayatına girince illa ki çıkar karşına birisi tek takıl şimdilik
meslek kocadan daha önemli.
Mis gibi mesleğiniz olacak, düşüne düşüne "evde kalacağım" derdine mi düştünüzYok arkadaş biz atom da parçalasak, nasa'da oturup dünyaya yaklaşan meteorları da saysak tek derdimiz "evde kalmam inşallah" olacaktır. Gencecik kızsın, bunları düşünme bile, mesleğine odaklan.
Sokakta kalacak halin yok ya
Evliliği çok kafaya takıyor bizim ülkemiz. Bekarken hiç merak etmedim evliliği, evlendim yine çözemedim merak edilecek neyi var? Hayır aynı şeyler işe git gel yemek yap ye otur. Tek fark geceleri sevişme özgürlüğü. Bekarken ev işini anneye kitliyoruz işten gelip yaz yatış ya gezmeler kazandığında cebinde oh mis. Benim maaşın yarısı ev kredisinde eşimin maaşı evin giderlerinde. Kalanı da biriktiriyoruz belki şansa tatile falan gideriz izinler uyarsa diye. Harbiden diyorum evlilik yok diye hayatından vazgeçmiş bir arkadaşım var karamsarlıktan yanına varılmıyor sürekli inşaşlah evde kalmam kocam olur lafları. Akışına bırakın ya elbet biri ile kesişecek yollar.
Mesleğinle alakalı bir durum yok, nerede sığır var onları bulmuşsun. Çok acele etme böyle şeyler için, ben 26 yaşındayım arkadaşlarımdan evlenenler var, çocuğu olanlar var. O kendince doğru olduğunu düşündüğü insanı bulmuş, düzenini oturtmuş evlenmiş demek ki. Benim için ne zaman vakti gelirse o zaman olur, böyle şeyler "Aaa X kişi, Y kişi evlendi ben de evleneyim" ile olmaz.
bence bizim toplumda kadınlar evlenmeyi çok abartıyor, evlenmeyi kafaya çok takıyo. bunun en büyük sebebinin de rahatça seks yapamamaak olduğunu düşünüyoum. bence temelde bu var yani kadınlar da erkekler gibi rahatça seks yapabilseler bu kadar takmazlar bence.
benim bir arkadaşım var yabancı, belçikalı kendisi 39 yaşında. erkek arkadaşından bebek yaptı hamile, bebeği dopurucak bildiğin evlilik dışı, adam evlenme teklif etti hem de ne teklif, kaç bin dolarlık kaç karatlık yüzük aldı ama kadın istemiyo neden kafası rahat çünkü özgürlüğünü doya doya yaşamak istiyor ve evlilik dışı sevişmek onun normali. ve bu arkadaş 31 yaşında bakire olduğum için bana çok şaşırıyor bana"dünyanın en güzel şeyini kaçırıyorsun resmen" bile dedi ama napayım, bu değerlerle büyüdüm böyle özümsedim istesem de öbür türlü olamam ve seksi yaşamayı ancak evlenince düşünebilirim.
Ya bu düşünce bana de geliyor 31 yaşındayım evlenmeye değer erkek çıkmıyor bazen üzülüyorum bana nolucak yaşlanınca bana kim bakıcak, bi su veren sohbet edebileceğim gururlanacağım evlatlarım olmuyacak mı, ziyaretime gelen evlatlaım olmuyacak mı nolucam yaşlanınca diye depresyonlara giriyoum. Yaşlanmak korkutuyor beni çünkü etraftaki yaşlıları hastalıklarını görüyorum evlatları bakıyor bebekler gibi maalesef yaşlanınca güçten düşünce bakıma ihtiyaç duyacağız ve el iyi bakar mı, gene evladından fayda var kanın canın. Bazen de offf diyorum ne kadar yaşayacağın ne kadar belli, önemli olan sağlık, hem hayat mucizelelerle dolu belki kocam olacak erkek yarın çıkar karşıma diyorum (çıkmıyor o ayrı ). Böyle 2 uçta gidip geliyorum.
Kiz buyutulmez mi? Benim 3 arkadasim var dis hekimi 2 si bosandi gerci ama deli para kazaniyorlar. Zaten bosananlar para yuzunden bosandi esleri az kazaniyormus diye kendilerini kullabilmis hissesiyorlarmis. Dengi dengine olmali herkes
Kompleksli ve paracı olmayan insan çıkar karşınıza bi gün
Daha 23 yasindasiniz bunlari dusunmek icin erken degil mi?
boyle bir durum var maalesef dis hekimligi de olsa baska bir meslek de olsa erkekler maaşı olan bi kiz gordu mu kaba tabirle atliyorlar.Gurur incitici bi durum nisanlandigim cocuk bana acik acik paran kartlarin bende durucak ,makyaj malzemesi falan unut ,ailem istedigi an cikarip borc vericeksin demisti arkama bakmadan kactimm,gururuyla yasayan kadini eline bakmayan erkek cok az artik,herkes evlenior yanilgisina kapilip yanlis biriyle evlenme ;evlenecegin adamla her seyi acik acik konus hangi sehirde yasanacak,bayramlarda kime gidilecek,butce ortak mi ayri mi olacak,cocuk ne zaman dusunulecek...komik gelebilir ama is gorusmesi gibi ciddi ciddi sor bunlari hatta evlilik sozlesmesi bile yapilabilir
Dengini bul sende .
Onu diyen de mühendis olsa ne olur
Herşeyin hayırlısı olsun seni mutlu etmiyecek ama erken olacak bi evliliği neden yapasın senin için hayırlı mutlu edecek bi evliliği bekle daha zamanında var kötü olmasındansa hiç olmasın daha iyi ayrıca karşılaştırma yapmalarındaki durum sürekli mi oluyordu bazen sohbet arasında öylesine geçmiş olabilir ama yinede rahatsızlık duyuyosanız bunu kompleks yapmayan birini istiyorum diye belirtin
Şuan sınavlara giriyorum sanırım bu yüzden biraz dert yandım.. ne istediğimi bilen bir insanım.. bu yaz yurtdışı stajı yapacağım inşallah. Sadece etrafımda çok fazla nişanlanan görüyorum ve de benim konuştuğum çocuklarda bu şekil yaklaşıyor ki kendilerinin meslekleri kalitesiz değil. Sadece dile getirdim bunu..erkeklere guzellik de onemli degil ki artik cunku nasilsa evdeki karısi dururken disarida guzel genc kizlarla gunlerini gun ediyorlar,eskiden ahlak gurur sadakat hepsi varmış;şimdikiler kendini tilki gibi kurnaz zanneden aslında asalak gibi yaşayan bakteriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?