Sanırım evde kalıcam :D

Diş hekimi bulsan
Oturmuş bi ilişkide bu tarz şeyler pek sorun olmuyor ya,benim sosyal hizmet uzmanı bi arkadaşım vardı eşi diş hekimiydi,hatun bi de çılgınlar gibi kıskanıyordu bizim sosyal çalışmacıyı,gönül işlerinde iki taraf da üniversite mezunu olduktan sonra mesleğin bi önemi yok,üniversite görmeyi koşul olarak koydum,üniversite görmek bi kültürdür çünkü

Ben bitiremedim bile

Ertesi gunku teslimleri, bir hafta süren sinavlari düsünmekten disarda bir hayat oldugunu bile unutuyordum.

Arkadas fazla rahat sanirim.
Aslinda rahat . kendisi arkadasm simdi ders calisiyor oylesine acmak istedi konuyu heralde

Yaş 23 yolun başı, yarısı değil Çıkar karşına dengin biri elbette, yıllar sonra bu konunu okursun gülümsersin.

Evlenmemek evde kalmak değildir önce bunu at kafandan.

Merak etme yolun uzun yaşın genç, elbet kendine uygun birisi çıkar karşına. Önemli olan karakter sahibi olması, oo doktor olacan bana araba alırsın gibi görgüsüz bir cümle kurmayacak kadar karakterli olsun yeterli.

Ben bitiremedim bile

Ertesi gunku teslimleri, bir hafta süren sinavlari düsünmekten disarda bir hayat oldugunu bile unutuyordum.

Arkadas fazla rahat sanirim.
Ayy aynen hala kabuslarıma girer , hasta gelmemis barajı yetistirememisim falan. Birakmayi da az dusunmedim değil. Arkadaşın diş hekimliği öğrencisine göre fazla rahat kafası.

Ayy aynen hala kabuslarıma girer , hasta gelmemis barajı yetistirememisim falan. Diş hekimliği öğrencisine göre fazla rahat kafası.
Ay neyse konuyu trollemek istemiyorum ama mufla diye bir şey vardı benim de hala o kabuslarıma girer.150 kişi sıra beklerdik teslime yetişmek için.Ne stresti..
Neyse çok şükür kurtuldum evlerden ırak Size de geçmiş olsun.

Ahaha , ben o mufladan ne çektim ya :) alçı yontmaktan ellerimiz yara oluyordu, ayy ne çilelerdi , geçti bitti çok sukur:) size de geçmiş olsun:)

Bu devrin erkegide gurursuz yeminlen. Araba al bana ne ya??
Daha beterini duydum :) Bir arkadaşımın sevgilisi doktordu ama daha yeni mezun olduğu için daha o kadar yüksek kazanamıyordu, biraz da gözü aç herhalde . Neyse kız kendi iş yeri vardı,şansı da yaver gitti, çok çok iyi kazanıyordu(aylık geliri en az 10-15bin civarıydı diye tahmin ediyorum) Bunlar yemeğe gitmişler, çocuk hesap öderken kızın cüzdanını elinden kapmış , içinden hesabı ödemiş, ki senin paran çok nasılsa demiş, 50 lirasını da cebine atmış :)))

okulu bitırdınız mi acaba bıraktıysanız çok üzülürüm

puhahaa erkekler kadın kadınlar erkek olmuş artık tam saçmalık

puhahaa erkekler kadın kadınlar erkek olmuş artık tam saçmalık
Kızın daha sonra evlendiği kişi de muhendisti 4-5binlira geliri vardi, 6 ay-1 sene gibi oldu olmadı bosandilar, kredisini kıza ödetip tüymüs . Kredimi kapatalım ev alalım demiş. Kız da parayı veriyor,kredi kapanıyor, sonra eve uğramaz oluyor. Ayrılma asamasında evdeki avizeleri bile sökmüş götürmüş. Iş başarısıyla sosyal hayattaki başarı bir değil maalesef. Kızlar biraz uyanık olmalı.

rahmetli Üzeyir garih bir röportajında demişti:bir insan diğer insana parasını harcamıyorsa ona değer vermıyor demektir.kızlarımız özgürlük eşitlik adı altında maalesef kullanılıyorlar artık.erkek daha fazlasını harcamalı kadın da desteklemeli ev geçiminde.eşitlik nedir ya bana ters saçma.ayrıca kadın gelirinin bir kısmını özgurceharcayabılmeli eşine sormadan.normali budur benim prensibimde

Bakalımm kim yazilmissa o olurr. Sen de kendi bölümünden birilerini bulmaya calis beraber muayenehane acarsiniz

Bana diyen yok neyse ki
Diş hekimliği mezunu bir kıza görücü geldiğini hayal ediyorum ve ülkeye dair umutlarım tükeniyor resmen, şaka değil

Annemin arkadaşının siyasal mezunu dış işlerinde meslek memuru olan yani ileride diplomat olacak kızına gelmişti

Bir de onlarda kadınlar çalışmazmış falan filan

Anlattıklarında bayağı gülmüştük

Hayata evlenmek için gelmedik. Daha başka güzel gayelerimiz olmalı

Diş hekimliği falan okuyorsunuz, sonra "ben galiba evde kalıcam yaa" gibi dertleriniz oluyor. Niye ki

Eğitimli gencecik kızsın, başka bişey demiyorum..

Bu tarz kompleksleri olan adamlari erkenden gormen ve hayatindan cikmalari bence daha iyi. Kismetin varsa illa ki seni bir gun bir yerde bulur,meslek veya baska seyine takilmadan hem de..

Kız bi dur ne evlenmesi aklın varsa hayatını yaşa gez toz harca ye iç eğlen gönlünce koca mı bitti sanki çok çıkar karşına daha

diş hekimliği ve araba/para ne alaka?

nasıl ilişkiler bunlar ya nasıl insanlar birbirine bana araba alırsın diyebiliyor? diş hekimi bulun bari gözü tok (!) olsun.

İş hayatına girince illa ki çıkar karşına birisi tek takıl şimdilik

meslek kocadan daha önemli.

Sokakta kalacak halin yok ya

Şuan sınavlara giriyorum sanırım bu yüzden biraz dert yandım.. ne istediğimi bilen bir insanım.. bu yaz yurtdışı stajı yapacağım inşallah. Sadece etrafımda çok fazla nişanlanan görüyorum ve de benim konuştuğum çocuklarda bu şekil yaklaşıyor ki kendilerinin meslekleri kalitesiz değil. Sadece dile getirdim bunu..

Kiz buyutulmez mi? Benim 3 arkadasim var dis hekimi 2 si bosandi gerci ama deli para kazaniyorlar. Zaten bosananlar para yuzunden bosandi esleri az kazaniyormus diye kendilerini kullabilmis hissesiyorlarmis. Dengi dengine olmali herkes

Kompleksli ve paracı olmayan insan çıkar karşınıza bi gün

Daha 23 yasindasiniz bunlari dusunmek icin erken degil mi?

Dengini bul sende .
Onu diyen de mühendis olsa ne olur

Şuan sınavlara giriyorum sanırım bu yüzden biraz dert yandım.. ne istediğimi bilen bir insanım.. bu yaz yurtdışı stajı yapacağım inşallah. Sadece etrafımda çok fazla nişanlanan görüyorum ve de benim konuştuğum çocuklarda bu şekil yaklaşıyor ki kendilerinin meslekleri kalitesiz değil. Sadece dile getirdim bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…