Sanırım evde kalıcam :D

Vermiyor da, isteyenin bir yüzü kara. Erkek çalışmazsa verilebiliyormus. Eşi belediyede muhendisti.
Oh sukur:) sevindim
Bana noluyosa:) bu erkeklerin cogu kadinlari somuruyo zaten birde nafaka filan.. kadincocuksyz olsa calissin deniyor ya.. utanmadan para istemesi..

kazandığının hepsi sana kalmış olur işte..sorumluluk yok, evin düzeni, yemeği derdi yok.. dünyayı gezersin sonra bakarsın kafana uygun birini denk gelirse evlenirsin.

Daha gecen gün başı ağrıyor diye seninle buluşmak istemeyen sevgilinden bahsettin. Böylelerini özenip buluyorsan "evde kalman" ihtimalini bi düşündüm.
Aldığın eğitim son derece meşakkatli, şu yaşta bütün enerjini okul alıyor olsa gerek. Ama tabi tatile girdin enerji boşa çıktı böyle şeyler düşünüp sürekli dert ediniyorsun. Sana tavsiyem DUS'a çalışmaya başla bence kafan meşgul olur.

Aynı kişi zaten. Şuan sınav zamanı öyle geliyorlar arada zaten staj için yurtdışına gidiyorum :) bu arada dus ile ilgili tavsiye vermişsiniz şaşırdım teşekkür ederimmn :)

Anladim:) ama insan kendinde bi eksik gorurse ole der ya.. mesela cirkin hisseder, yasi gec kalmis hisseder, kaprisli hisseder vs:) bunu bu sitede bu sekilde soyleyecek tek kisisindir bence:) komplekssiz olusundan dolayi tebrik ederim:)
Tatlım kendimi pek güzel bulmam kaprisliyim çok nazlıyım aşırı trip atarım durduk yere kavga çıkartırım şu an aklıma gelen bunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…