Vermiyor da, isteyenin bir yüzü kara. Erkek çalışmazsa verilebiliyormus. Eşi belediyede muhendisti.
Acelem yok yaşım 23. Sadece merak edip sordum :) etrafımdaki herkes nişanlanmaya başladı..
Oh sukur:) sevindimVermiyor da, isteyenin bir yüzü kara. Erkek çalışmazsa verilebiliyormus. Eşi belediyede muhendisti.
kazandığının hepsi sana kalmış olur işte..sorumluluk yok, evin düzeni, yemeği derdi yok.. dünyayı gezersinmerhaba hanımlar sizi çok seviyorum burda çoğu kez dertleşiyorum sizinle :)) şimdi ben diş hekimliği okuyan bir kızım, okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Bu zamana kadar konuştuğum erkekler hep okuduğum bölüm ile kendi bölümlerini karşılaştırdılar.. mühendiste karşılaştırdı başka bölümlerde halbuki ben böyle şeyleri takan bir insan değilim. Hatta en son flörtümün dediği şey ilerde bana araba alırsın nasılsa doktor olcan dedi. Ben alamam kendime böyle bir araba dedi... Bunu duyunca çok kötü oldum. Üniversitede 3 kişi ile konuştum hep bu şekilde konular açılıyordu.. ben Sanırım kendimin seçemediği biriyle birlikte olmam zor gibi gözüküyor görücü usulü lodingggggbunu çok mu takıyorum bilmiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum :) sizi çok seviyorummmm
Evet itiraf ediyorum ben evde kalmadıysam kimse kalmaz:)Bi da nasil bir itiraftir:))
Neden oyle dedin?Evet itiraf ediyorum ben evde kalmadıysam kimse kalmaz:)
Aynı kişi zaten. Şuan sınav zamanı öyle geliyorlar arada zaten staj için yurtdışına gidiyorum :) bu arada dus ile ilgili tavsiye vermişsiniz şaşırdım teşekkür ederimmn :)Daha gecen gün başı ağrıyor diye seninle buluşmak istemeyen sevgilinden bahsettin. Böylelerini özenip buluyorsan "evde kalman" ihtimalini bi düşündüm.
Aldığın eğitim son derece meşakkatli, şu yaşta bütün enerjini okul alıyor olsa gerek. Ama tabi tatile girdin enerji boşa çıktı böyle şeyler düşünüp sürekli dert ediniyorsun. Sana tavsiyem DUS'a çalışmaya başla bence kafan meşgul olur.
İçimden geldi dedim:)Neden oyle dedin?
Anladim:) ama insan kendinde bi eksik gorurse ole der ya.. mesela cirkin hisseder, yasi gec kalmis hisseder, kaprisli hisseder vs:) bunu bu sitede bu sekilde soyleyecek tek kisisindir bence:) komplekssiz olusundan dolayi tebrik ederim:)İçimden geldi dedim:)
Tatlım kendimi pek güzel bulmam kaprisliyim çok nazlıyım aşırı trip atarım durduk yere kavga çıkartırım şu an aklıma gelen bunlar:)Anladim:) ama insan kendinde bi eksik gorurse ole der ya.. mesela cirkin hisseder, yasi gec kalmis hisseder, kaprisli hisseder vs:) bunu bu sitede bu sekilde soyleyecek tek kisisindir bence:) komplekssiz olusundan dolayi tebrik ederim:)
Masallah sanada seni alanada diyelim:))Tatlım kendimi pek güzel bulmam kaprisliyim çok nazlıyım aşırı trip atarım durduk yere kavga çıkartırım şu an aklıma gelen bunlar:)
Haklısın tatlım adam erken yaşlanacak babam bile bana gelmiş eşin sana iyi katlanıyo diyo:)Masallah sanada seni alanada diyelim:))
Saka yapiyodur:) bu kadar komplekssiz bi insan durusttur. Eminim o kaprisini nazini dengeleyen cok iyi yonlerin vardir:)Haklısın tatlım adam erken yaşlanacak babam bile bana gelmiş eşin sana iyi katlanıyo diyo:)
Vallahi farkında değilim ama inşallah iyi yönlerim vardır canım:)Saka yapiyodur:) bu kadar komplekssiz bi insan durusttur. Eminim o kaprisini nazini dengeleyen cok iyi yonlerin vardir:)
Olmasa kocan kacardi simdiye:) ole dusun:))Vallahi farkında değilim ama inşallah iyi yönlerim vardır canım:)
Teşekkür ederim çok tatlısın:)Olmasa kocan kacardi simdiye:) ole dusun:))
Vallahi ya bu kadinlarin isi zor yaEvde kalmak iğrenç bir deyim öncelikle.
Bir erkek evlenmeyince evde kalmış denmiyor değil mi?
Kadın neden evlenmek zorunda?
Aman sende nisanlansinlar bosver daha yasin kucuk canim gez toz birak milleti.evlilik kolay mi saniyorsun isini yap parani kazan ozgurlugun tadini cikar...Acelem yok yaşım 23. Sadece merak edip sordum :) etrafımdaki herkes nişanlanmaya başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?