Ne mezunu olursan ol ilk 1 2 sene kendine arabayi zor aliyorsun kaldi ki birde başkasına nereden alinacakmis....
Vallahi erkeklerde iyice yüzsuz oldu. Maaşınızida alsin size harclik versin birde.
Kadin erkek bu para islerinde sülük gibi karsiya yapışmaya calismaya ugrasanlarin esprileri bile öyle itici ki...
Erkeklerin de daha beter geliyor. Calis al yani birde sana arabami alicam
Diş hekimliği okuyan birisi de evde kalacağım diyorsa vay halimize
Ne güzel mesleğiniz var, bir çok kişi mezun olunca iş arama derdine düşüyor yıllarca iş ariyor , siz mezun olunca bugün ilan verseniz yarın 3-5 klinikten teklif gelir. İş arama derdiniz de yok. Ne güzel sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilin, mesleğinizi yaparken karşınıza daha düzgün insanlar çıkar şimdi çok erken .Zamanı gelince her şey yerine oturur.
Benim de üni son yılında cogu arkadaşim nişanlanmıştı, birazı okul bitince birazı sevgilileri askere gidip dönünce evlendi, komik düğün fotoları, pek mutlu paylaşımlar...
Sonra çoluk çocuğa karıştılar...bazen gorustuklerimiz oluyor, neredeyse hiçbirinin eski enerjisi, o gencligi kalmamış.
Özgür ve harika 27 yaştan bakınca onlar gibi olmadığım için kendimi tebrik ediyorum.
Sen de boşver.
İlk yıllık izninde gezeceğin yerleri düşüneceğini neleri düşünüyorsun.
Kafanı yormaya bile değmeyecek bir konu. Zaten dış hekimisin. Mezun olup iş hayatına başlayınca etrafındaki neredeyse herkes dış hekimi olacak. Onlardan biriyle evlenirsin belkim
Bu bölümü okurken bunlari düsünmeye vaktin oluyosa bravo.
Ben kafayi yemistim.Nerde kaldi evde kalmisim onu düsünmek.
Akıllı ve donanımlı bir adam böyle kıyaslamalara girmez. Akıllı ve donanımlı birini bulursun elbette. Yaşın genç bu korkuya kapılmak için ama kendini yalnız hissediyorsan arkadaşlarından bu konuda yardım isteyebilirsin. Millet taslamis ama erkek bir dost kadın bir dosttan daha iyidir
Aynen ben de kafayı yiyerek bitirdim , okuldan başka hiçbir şey dusunemiyordum.
Diş hekimi bulsan
Oturmuş bi ilişkide bu tarz şeyler pek sorun olmuyor ya,benim sosyal hizmet uzmanı bi arkadaşım vardı eşi diş hekimiydi,hatun bi de çılgınlar gibi kıskanıyordu bizim sosyal çalışmacıyı,gönül işlerinde iki taraf da üniversite mezunu olduktan sonra mesleğin bi önemi yok,üniversite görmeyi koşul olarak koydum,üniversite görmek bi kültürdür çünkü
Yaş 23 yolun başı, yarısı değilÇıkar karşına dengin biri elbette, yıllar sonra bu konunu okursun gülümsersin.
Evlenmemek evde kalmak değildir önce bunu at kafandan.
Merak etme yolun uzun yaşın genç, elbet kendine uygun birisi çıkar karşına. Önemli olan karakter sahibi olması, oo doktor olacan bana araba alırsın gibi görgüsüz bir cümle kurmayacak kadar karakterli olsun yeterli.
Bakalımm kim yazilmissa o olurr. Sen de kendi bölümünden birilerini bulmaya calis beraber muayenehane acarsiniz
Şuan sınavlara giriyorum sanırım bu yüzden biraz dert yandım.. ne istediğimi bilen bir insanım.. bu yaz yurtdışı stajı yapacağım inşallah. Sadece etrafımda çok fazla nişanlanan görüyorum ve de benim konuştuğum çocuklarda bu şekil yaklaşıyor ki kendilerinin meslekleri kalitesiz değil. Sadece dile getirdim bunu..