Sanırım evde kalıcam :D

Diş hekimliği okuyan birisi de evde kalacağım diyorsa vay halimize

Bu bölümü okurken bunlari düsünmeye vaktin oluyosa bravo.

Ben kafayi yemistim.Nerde kaldi evde kalmisim onu düsünmek.

Aynen ben de kafayı yiyerek bitirdim , okuldan başka hiçbir şey dusunemiyordum.

Yaş 23 yolun başı, yarısı değil Çıkar karşına dengin biri elbette, yıllar sonra bu konunu okursun gülümsersin.

Bakalımm kim yazilmissa o olurr. Sen de kendi bölümünden birilerini bulmaya calis beraber muayenehane acarsiniz

Şuan sınavlara giriyorum sanırım bu yüzden biraz dert yandım.. ne istediğimi bilen bir insanım.. bu yaz yurtdışı stajı yapacağım inşallah. Sadece etrafımda çok fazla nişanlanan görüyorum ve de benim konuştuğum çocuklarda bu şekil yaklaşıyor ki kendilerinin meslekleri kalitesiz değil. Sadece dile getirdim bunu..

O son yazidigniz cumleye ben de katiliyorum. Bakiyorsunuz bu yeni yetisen genclere varsa yoksa kizin maasi var mi, varsa kac para...yahu bir soluklanin yani tanimak etmek sevmekten once para geliyor. Erkekler de artik satilik mi diyeyim, nedir yani bilemedim acikcasi bir isim de bulamiyorum. Genel olarak insanlar emek, caba vermeden kolay yoldan zengin olmak istiyor sanirsam. Aynen son cumlede dediginiz gibi muhendisi de mimari da artik parali kadin ariyor. Gul gibi meslegin var kardesim onun yerine calisip kazansana? Bu genclik bir hos, daha duzgun bir zamanda dogdugum icin cok mutluyum. Sizden 8 yas buyugum ama arada daglar kadar fark var. Ben universite ogrencisiyken arkadaslarimin cogunun hayat hedefinde calismak, kazanmak, ustune ailesine yardim etmek vardi. Bu nedir yahu ne oldu bu genclige?

Son düzenleme:
Umarim arkadasin bu erkek musvettesinden ayrilmistir : (

Ben koca bulduysam herkes bulur üzülme arkadaşım

Kz evlenip napıcan snra burda bir derdim var bakın hele dersin bnde 23 yasndaym 6 yasnda oglum var oglum haric tbi keske snin yerinde bu bilmislikle olsaydm yanii :))

ne sanirimi, evde kalmisin bile 23 yasinda bekar kiz mi olur. Allah askina bari siz hekimler daha acik goruslu olun. Muthis bir meslegini eline almaya az kalmis. Sanane elalemden ...Disarda kocisim kocisim diyenler evde neler neler yasiyortlardir . Millete bakip boyle seylere ozenmeyin.

Kz evlenip napıcan snra burda bir derdim var bakın hele dersin bnde 23 yasndaym 6 yasnda oglum var oglum haric tbi keske snin yerinde bu bilmislikle olsaydm yanii :))

Şuan sınavlara giriyorum sanırım bu yüzden biraz dert yandım.. ne istediğimi bilen bir insanım.. bu yaz yurtdışı stajı yapacağım inşallah. Sadece etrafımda çok fazla nişanlanan görüyorum ve de benim konuştuğum çocuklarda bu şekil yaklaşıyor ki kendilerinin meslekleri kalitesiz değil. Sadece dile getirdim bunu..

Kesinlikle öyle.. Ben böyle şeyleri takmayan bir insanım. Ama konuştuktan sonra yani ayrıldıktan sonra bana dediği şey seninle konuşmak mantıklıydı ?? Bu nasıl bir cümle ?? Ben duygularım olduğu için bir şeyler olsun aramızda güzel şeyler olsun diye emek harcadım adam hala mantık diyor.. Habire aklı para da pulda zaten. İnsan kalbinin ekmeğini yer diye boş boşuna söylememiş Seda Sayan :))

Hiç şaşırmadım. Anneler artık doktor kocadan da çok medet ummasın bence :)
Memlekette adam kalmadı gerçekten
Adam gibi biriyle evlenen sadece 2 kız arkadaşım var
Gerisi saçmalıklara göz yumdukları için evlenebildiler kızlarla mesajlaşmaya göz yuman mı, böyle para sevdalısı mı artık görgüsüz tiplere mi katlanan....saçmalamayan adam gibi duran erkek yok ki artık.

Dış hekimlerini de kimsenin böyle gözünde büyüttüğünü görmemiştim açıkçası
Bencede büyütsünler diş hekiminin yanında çalışıyorum mal varlığı iş adamlarıyla yarışır
Konu sahibi sende kendine diş hekimi bul bence, benim patronunda eşi diş hekimi gül gibi geçiniyorlar. Hem mesleki maddi yönden de rahat olursun

Herkes isminden once meslegini yaziyor, soyluyor kendini tanimlamak icin. :)))
Baska ozelliklerinizi de ortaya koyun ki gelen kisiler sadece meslege, paraya gelmesin. Buradaki nickiniz bile mesleginiz.
Sizi tek tanimlayan sey bu olursa boyle insanlar gelir karsiniza.
Tamam okudunuz emek verdiniz gururla yazmak, soylemek istiyorsunuz heryerde ama mesleginizle kendinizi belli bir olcude bir ayirin once.

Böyle şeyleri sevmem ama ben olsam "Kendine araba alacak durumun olmayacaksa hangi özgüvenle benimle görüşmeye çalışıyorsun ki" deyip ezer ve yol verirdim. Böylesi bunu hak ediyor. En azından bir silkelenip kendine gelirdi belki.

Ben erkeklerin özellikle çalışan birini istemesini normal buluyorum. Ama olay hayatın yükünü paylaşmak değil de para yemekse iş değişir tabii. Hem ev işlerini paylaşmak istemeyen hem de kadının maaş kartını cebe indiren çok adam var. "Kadınlar çalışsın, kadınlar özgür olsun, kadınlar güçlü olsun" derken "kadınlar her işe koşup helak olsun" demek istememişti kimse.

Beni tanımadığınız o kadar belli ki. Bir kullanıcı adımla hemen beni anlatmışsınız. Ben bir yerde kendimi tanıtırken bile okuduğum bölümü söylemeyen bir insanım. Hatta arkadaşlarım derki farklı bir bölümde okuyan arkadaşlarım diş hekimliği okusam alnıma yazarım diyenleri bile duydum. Hiç bir Zaman okuduğum bölümü öne çıkarmadım. Milletin ağız kokusunu mu çekicen diyenlerden de tutun neler diyenlerle karşılaştım. Ama okuduğum emek verdiğim bölümü de ezdirmem kusura bakmayın. Bütün günüm bu bölümle geçiyor kullanıcı adımı yazmışım size çok mu geldi anlamıyorum gerçekten. Keşke daha olgun yorum yapsaymışsınız

Bence alakasi yok.
Bazi erkekler, konu sahibesine denk gelenler gibi direkt is, meslek, kazanc, maas soruyor.

Gelen gideni aratiyo demekki : (
Inanilmaz iyi kalpli bir insan ama insan zarrafi değil demek ki. Kısmet bu işler, cesaret Edip tekrar evlenir mi bilmiyorum. Bosanirken kazancı yüksek diye, eski eşi nafaka bile talep etmis. Erkeklerin nafaka talep edebildigini de o zaman öğrendim.

Ee nafaka veriyor mu? Onca zaman oku dirsek curut elin oglu gelsin somursun : ( Allah iyilerle karsilastirsin nasib kismet tabii. Belki cocuk icin evlenir

Ee nafaka veriyor mu? Onca zaman oku dirsek curut elin oglu gelsin somursun : ( Allah iyilerle karsilastirsin nasib kismet tabii. Belki cocuk icin evlenir
Vermiyor da, isteyenin bir yüzü kara. Erkek çalışmazsa verilebiliyormus. Eşi belediyede muhendisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…