Sanirim evlendigime pismanim. Bunu esime nasil söylerim

Canım kendini kullandırtma, sakın kv ve kp ile oturmayı da kabul etme. Sen konsolos musun adam oraya kapağı atacak sonra hoop ailesini de yanına alacak? Yok öyle başkasının hayatının üzerine çökmek. Ailesine çok düşkünseydi gelmicekti Almanya'ya, ya da TR'den biriyle evlencekti bu kdr basit. Sakın hamile kalma, vakit yaklaşana kadar da eşini ölç tart. Olmuyorsa güvenemiyorsan bırak gitsin. Ailenin mutlaka bir gördüğü bildiği tecrübesi vardır. Burada yazan kişilere de kulak asma, kendi eşlerinin aileleri bir sokak yakına taşınsa kıyameti koparcak tipler gelmişler burda sana ne kdr çıkarcısın muhabbeti yapıyorlar. Sen aileni dinle, içinden gelen sesi dinle. Eşinin gözünü korkut biraz.

yurtdışında yaşayan insanların bir çoğunda bu kaygı var.
sanki herkes onu sadece parası için tercih etmiş gibi davranıyorlar.
elbette öyle de olabilir ama herkes böyle değildir.

insan eş olarak kabul ettiği birine GÜVEN duyar.
bir kadının sadece yurtdışında yaşadığı için bana muhtaçsın diye erkeği ezmesi çok itici, üzücü bir durum.
aynı karısını istedikleri halde çalıştırmayan erkeklerin yaptıkları gibi...

eşinize karşı sevginiz yok burda yazdıklarınıza göre.
siz evlilikten sıkılmamışsınız.
psikolojik olarak "beni sömürecekler" fikrini zihninizden atıp evliliğinizi salt olarak değerlendirin.

Eşini sevdiğini söylüyosun.Oda seni seviyo.Ee problem ne? Daha ortada fol yok yumurta yok bunun için pişman olman saçma.Ailesini olduğu ülkeye getirmek isteyebilir bu normal bir şey.Ayrı şehirde yaşamak başka bir de ayrı ülkede yaşamak başka.Eğer olurda getirirse aynı evde yaşamak istemediğini belirtirsin kabul etmezse ayrılırsın.Daha ortada kesin bir şey yokken ayrılmak isteyip bizden destek bekliyo gibisin.

Kizlar bu yazilari okudukca dusundum durdum.
Yahu ne yaxsi ki iki tane kiz cocugum varda oglum yok belke boyle bir gelin le karsilasirdim istemezdi bizi ..
Oglumu benden kopartip alardi .
Kizlar neden bazilariniz bu kadar kizi doldurusa getiryorsunuz .
Sanki hec yaslanmiyacaxsiz.boyle kalacaksiniz.
Yahu adam seni sevdi seninle evlendi amma sen onun anne babasini hor goruyorsun boyle yapma allahin gucune gider.....

Kadın Avrupa imkanlarından faydalanmak adına kocasının kendisine oynadığını düşünüyor, hatta olursa ailesini bile getirmeyi oraya.
Derdi aile değil, hayat standartını değiştirmek isteyen aileye araç olmak
Yanlış anlamışın balam

Eger ortada gercek sevgi varsa hayat sartida deyisir imkanalarda .
Simdi deyelim ki kocasi anne babasin apardi ora ya sonu nasil biter bu hikayenin ta bikide mahkemede

Eger ortada gercek sevgi varsa hayat sartida deyisir imkanalarda .
Simdi deyelim ki kocasi anne babasin apardi ora ya sonu nasil biter bu hikayenin ta bikide mahkemede
Hayır yine yanlış.
Kadın diyeme cabalar ki ,
"Adam sadece Avrupa'da yaşayabilmek için evlenmiş"
Kadının möhimi yox. Kadın sadece köprü

Kendimi konu sahibinin eşinin yerine koydum, çok korkunç. Zihninde benle ilgili -durduk yere- bu şekilde hesap kitap yapan bir eşim olsaydı ve ben bunu bilmeseydim... Çok kötü bir durum.

Konun baslikin okudum ben adam yazmis ki hic bir piroblemimiz yokdu belkide kadin kendi kendiliyinden bu dusuncelere kapilub

Eşinizin ailesine sahip çıkma ihtimali mi sizi evlendiğinize pişman etti??

Bir gün birlikte bir yemeğe çıkarsınız
Orada konuyu açarsın...

Senin suphelendigin şey ,eşinin oturum aldıktan sonra seni bosayacagindan korkman mi yoksa senle daha rahat hayat yaşamak için evlendiğini dusunmesinden rahatsız olman mi ?eğer ikinci şık ise hata yapıyorsun. Türkiye'deki görücü usulü evlilikler de böyle oluyor.her evlilik aslında karşılıklı menfaattir. Örneğin bir erkeğin çalışan bayanla evlenmek istemesi gayet doğaldır, önemli olan evli iken anlasabilmektir. Sen iyi biri diyorsun daha ne olsun?bırak o da iş imkanlarından faydalansin .bu zamanda iyi koca bulmak zor.ailesini getirir diye korkmuşsun başka kardeşi yok mu eşinin? Varsa yurt dışına geleceklerini sanmıyorum, yaşlılar memleketinden ayrılamaz .ha gelirlerse de aynı evde oturmazsiniz. Bir gün hepimiz yaslanacagiz, senin çocuğun da sana aynısını yapabilir.benim eşim bekarken hep bir öğretmenle evlenmek istediğini hep söyler ,ben neticeye bakarım mutlu muyum mutlu önemli olan da bu.

Eşiniz eğer sizi yurtdisinda kalici olmak adina kullansaydı bunu baska bi sekilde de yapabilirdi.Akrabalari da var burda demissiniz onlardan biriyle evlilik yapardi ya da onlarin aracılık yaptığı biriyle evlilik yapardı.
Kusura bakmayin ama sanki biraz bencilce düşünce bu... Kimse ailesinden vazgeçemez (ne kadar kötü de olsa) bir de ailenin tek çocuğu bilerek evlenmissiniz + siz istemissiniz gelmesini,gidemediginizden ötürü.. kısmen anlamaya çalışıyorum sizi bunlari bi gozden geçirin..

Ya sanki eşinize ayıp ediyorsunuz... demissiniz ya bi taşlâ iki kuş vurmak istiyo olabilir. Beni sevdiğini biliyorum ama oturumdà almak istiyor olabilir aynı zamanda diye.
Sizde bi tasla iki kuş vurmaya çalışıyorşunuz farkıniz nedir?
Yani sizde emin bile olmadığınız bir konuda boşanmayı düşünüyorsunuz, süre dolmadan bosanirsam kalamaz gider diye. Ve sizde sevdiğinizi söylüyorsunuz.
Sizin için gelmiş düzen kurmuş neticede. Emin bile olmadığınız konuda bosanip eşinizin düzenini bozmak ayıp değilmı?
Bunları başta dusunecektiniz. Haklı da olabilirsiniz belki ama 3 yılın dolmasını bekleyin tahminle olmaz boşanma durumu. Sorarsanız da kırılabilir. Aslında evliliğin başında düşünmeniz gerekirdi.
3 yılın sonunda sizin dediğiniz gibi cikarsa ayrilirsiniz en azından aklinizda yanlismi yaptım acaba fikri olmaz..
Ailenizden etkilenmek yerine kendiniz kararlar verin .sanırım aileniz de bu konuda sizi etkiliyor.
Evlilik öyle Ha deyince boşanma olucak olsa oooooo.
Güçlü hanımlar olalım tabi ama bununda şeyini cikartmayalim.
Ve burdanda genckizlara örnek olsun iyi dusunşunlar başında. Yoksa acabalarla sonunda ne yapicak diye beklemek zorunda kalirsiniz böyle.
Allah evinize huzur eşinizle aranıza sıcaklık getirsin .ve inşallah yanılıyor olursunuz..
Ailesiyle yaşamak istemiyorsanizda yasamassinuz sizi kimse zorlayamaz.

Ben ni
Ya hepsini okuyamadım ama başka sorunlarda biz de vardı ve ben bu kavga aninda pisman oldugumu soylemistim.ama kocam sağolsun çok yüzsüz yapar eder sanki birsey yapmamis gibi davranir

Evlenmiicektin ozaman Turkiyeden biriyle. Evlendiysende icindeki o kuskuyu gormezden geleceksin, yok edeceksin. Madem anlasiyosun mutlusun, nicin hala takiliyosun bu konuya?
Birbucuk sene sonra degisirsede, oda onun nekadar 'insan' olup olmadigini gosterir. Bu mu korkun. Degisirsede bosanirsin olur biter.
Ailem uyarmisti diyosun ahlayarak vahlayarak, acaba hala etkiliyorlarmi seni?

bence fikir yürütmek yerine ona fikrini sorun. oturumun garantilenince ne yapmayı düşünüyorsun deyin. ailen buraya gelmeyi düşünüyor mu deyin. bu sizin eşiniz yahu, aileniz. fikir yürüterek kuruntulara kapılacağınıza direk sorun.

virgin canim sana bende katiliyor ..
Esini al karsina sakit bir ortamda hos bir dille ondan ureyinden kecrnleri gelecek pilanlarini oyrene bilirsin kadinsin guclu ol dusuncelere kapilma.
Bence seni onun ailesi gelib yerlesmesi sikiyor bak tatlim onlar ana baba atilmaz ki sen mesele ana babani atarmisin yad bir ulkede rahat yasarmisin kendini birazcik esinin yerine koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…