Mrb ben almanyada dogup büyüdüm esimle türkiyede tanistik önce ben gidecektim ailem izin vermedi sonra o yanima geldi. 1,5 senelik evliyiz. Aslinda es olarak iyi birisi ama aklima takilan seyler var maalesef.
Esim simdilik 3 yillik oturum aldi yani bu 3 yil icinde kalip kalmamasi bana bagli istesem geri gitmesini saglayabilirim. Ama o 3 yil doldugunda oturumunu süresiz olarak alabilcek ve buna 1,5 yil daha kaldi.
Esim ve ben cok farkli aileden ve kültürdeniz. Ve buna ragmen cok iyi anlasiyoruz. Ama beni korkutanda tam olarak bu. Köprüyü gecene kadar ayiya dayi diye bir söz varya o geliyor aklima. Cünkü esim burda önceki yasamina göre gayet rahat.
Ayrica bir konu daha var oda anne ve babasi. Oturumunu aldiginda onlari getirmek isticeginden korkuyorum acikcasi, cünkü yaslilar ve esim evin tek oglu. Ailesiylede hic anlasamam beni hep hor gördüler. Simdilik öyle bir durum yok ama dedigim gibi zamanla annesi babasi iyice ogullarina muhtac olduklarinda ve esim kendini almanyada garantiye aldiginda yüzü degisecek diye korkuyorum.
Ah ah ailem bunlari evlenmeden önce bana hep söyledi ama ben kulaklarimi tikadim sevdigim icin. Ama sanirim ailem hakliydi. Ben ne yapacam bana akil verin lütfen.
Kadın Avrupa imkanlarından faydalanmak adına kocasının kendisine oynadığını düşünüyor, hatta olursa ailesini bile getirmeyi oraya.Kizlar bu yazilari okudukca dusundum durdum.
Yahu ne yaxsi ki iki tane kiz cocugum varda oglum yok belke boyle bir gelin le karsilasirdim istemezdi bizi ..
Oglumu benden kopartip alardi .
Kizlar neden bazilariniz bu kadar kizi doldurusa getiryorsunuz .
Sanki hec yaslanmiyacaxsiz.boyle kalacaksiniz.
Yahu adam seni sevdi seninle evlendi amma sen onun anne babasini hor goruyorsun boyle yapma allahin gucune gider.....
Eger ortada gercek sevgi varsa hayat sartida deyisir imkanalarda .Kadın Avrupa imkanlarından faydalanmak adına kocasının kendisine oynadığını düşünüyor, hatta olursa ailesini bile getirmeyi oraya.
Derdi aile değil, hayat standartını değiştirmek isteyen aileye araç olmak
Yanlış anlamışın balam
Hayır yine yanlış.Eger ortada gercek sevgi varsa hayat sartida deyisir imkanalarda .
Simdi deyelim ki kocasi anne babasin apardi ora ya sonu nasil biter bu hikayenin ta bikide mahkemede
Senin suphelendigin şey ,eşinin oturum aldıktan sonra seni bosayacagindan korkman mi yoksa senle daha rahat hayat yaşamak için evlendiğini dusunmesinden rahatsız olman mi ?eğer ikinci şık ise hata yapıyorsun. Türkiye'deki görücü usulü evlilikler de böyle oluyor.her evlilik aslında karşılıklı menfaattir. Örneğin bir erkeğin çalışan bayanla evlenmek istemesi gayet doğaldır, önemli olan evli iken anlasabilmektir. Sen iyi biri diyorsun daha ne olsun?bırak o da iş imkanlarından faydalansin .bu zamanda iyi koca bulmak zor.ailesini getirir diye korkmuşsun başka kardeşi yok mu eşinin? Varsa yurt dışına geleceklerini sanmıyorum, yaşlılar memleketinden ayrılamaz .ha gelirlerse de aynı evde oturmazsiniz. Bir gün hepimiz yaslanacagiz, senin çocuğun da sana aynısını yapabilir.benim eşim bekarken hep bir öğretmenle evlenmek istediğini hep söyler ,ben neticeye bakarım mutlu muyum mutlu önemli olan da bu.Mrb ben almanyada dogup büyüdüm esimle türkiyede tanistik önce ben gidecektim ailem izin vermedi sonra o yanima geldi. 1,5 senelik evliyiz. Aslinda es olarak iyi birisi ama aklima takilan seyler var maalesef.
Esim simdilik 3 yillik oturum aldi yani bu 3 yil icinde kalip kalmamasi bana bagli istesem geri gitmesini saglayabilirim. Ama o 3 yil doldugunda oturumunu süresiz olarak alabilcek ve buna 1,5 yil daha kaldi.
Esim ve ben cok farkli aileden ve kültürdeniz. Ve buna ragmen cok iyi anlasiyoruz. Ama beni korkutanda tam olarak bu. Köprüyü gecene kadar ayiya dayi diye bir söz varya o geliyor aklima. Cünkü esim burda önceki yasamina göre gayet rahat.
Ayrica bir konu daha var oda anne ve babasi. Oturumunu aldiginda onlari getirmek isticeginden korkuyorum acikcasi, cünkü yaslilar ve esim evin tek oglu. Ailesiylede hic anlasamam beni hep hor gördüler. Simdilik öyle bir durum yok ama dedigim gibi zamanla annesi babasi iyice ogullarina muhtac olduklarinda ve esim kendini almanyada garantiye aldiginda yüzü degisecek diye korkuyorum.
Ah ah ailem bunlari evlenmeden önce bana hep söyledi ama ben kulaklarimi tikadim sevdigim icin. Ama sanirim ailem hakliydi. Ben ne yapacam bana akil verin lütfen.
Ben niMrb ben almanyada dogup büyüdüm esimle türkiyede tanistik önce ben gidecektim ailem izin vermedi sonra o yanima geldi. 1,5 senelik evliyiz. Aslinda es olarak iyi birisi ama aklima takilan seyler var maalesef.
Ya hepsini okuyamadım ama başka sorunlarda biz de vardı ve ben bu kavga aninda pisman oldugumu soylemistim.ama kocam sağolsun çok yüzsüz yapar eder sanki birsey yapmamis gibi davranirMrb ben almanyada dogup büyüdüm esimle türkiyede tanistik önce ben gidecektim ailem izin vermedi sonra o yanima geldi. 1,5 senelik evliyiz. Aslinda es olarak iyi birisi ama aklima takilan seyler var maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?