Allah razı olsun sağolunAllah yardımcınız olsun. Sizi en iyi dr unuz yönlendirir. Acil hayırlı şifalar dilerim
Bekleyince ne değişecekmiş? İyi bir üniversite hastanesine gitmenizi öneririm. Doktorlar sadece birbirine yönlendirmenin dışında bilgi alış verişi de yapıyorlar, en azından benim tecrübem bu şekilde oldu. İğneli epilasyona gideceğinizi yazmışsınız. Şu anda vücudunuzdaki bütün kıl köklerinizi öldürseniz tamamen kılsız kalsanız bile hormon bozukluğunuz devam ederse tekrar çıkabilir. Maddiyattan sıkıntılı olduğunuzu belirtmiştiniz paranız boş yere gitmesin diye söylüyorum.E
endokrinolojiyede gittim pco dan dolayı oluyo deyip beni kafın doğuma sevketti kadın doğumda bi an önce tedaviye başlamalıyız dedi kitlem var deyince sana kalmış ama hormonların çok bozuk bütün vücudunun kimyasını bozar kısırlığa neden olur çünkü yumurtalıkların tükeniyo dedi genelcerrahta mememdeki kitlenin en azından iyi olduğuna kanaat edelim bekle 3 ay dedi of ne yapcam bilemedim
Şuan takipteyim dontor kitle iyi huyluya benziyo dedi 3 ay sonra tekrar bakıcak büyüme filan olmuş mu şekil bozukluğu var mı diye bu durumda hormon ilacı kulllanmak çok riskli evet zaten tedavi olamadığım için bu kıl tüyün çaresinede bakamıyorum hormonlarım bozuk tüylerden kurtulsam bile tekrar çıkacakBekleyince ne değişecekmiş? İyi bir üniversite hastanesine gitmenizi öneririm. Doktorlar sadece birbirine yönlendirmenin dışında bilgi alış verişi de yapıyorlar, en azından benim tecrübem bu şekilde oldu. İğneli epilasyona gideceğinizi yazmışsınız. Şu anda vücudunuzdaki bütün kıl köklerinizi öldürseniz tamamen kılsız kalsanız bile hormon bozukluğunuz devam ederse tekrar çıkabilir. Maddiyattan sıkıntılı olduğunuzu belirtmiştiniz paranız boş yere gitmesin diye söylüyorum.
Benimki kadar sende de olsaydı anlardın beniHer tüylü kadın evlenemeseydi..................
Kisisel bakimnza dkkat ediceksnz agda tuy dokucu kremleri sk sk kullanicaksnz hormonlarnza bi baktirin.kil tuy evlilige engel degilki canm yaa engelli insanlar bile evleniyo sevginin onunde ne durabilir kiMerhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum
Teşekkür ederim bnde de pco var düzenli regl oluyorum ama hormonlarım bozuk. Benim gibi insanların eşleri tarafından hor görülmediğini bilmek çok güzel bişey banada umut oluyo görüştüğüm biri vardı herşey çok iyiydi ta ki bana bıyığın çıkmış diyene kadar dengemi sarstı resmen kendimi toparlayamıyorumBen bile evlendim üzülme :)
Bende pco var erkeklik hormanumda fazla üretiliyor doğru düzgün regl bile olmuyorum. Bende de acayip tüylenme sorunu var. Lazer epilasyon deneyebilirsiniz. Düzenli ağda yaparsanız da az da olsa seyrekleşiyor. Ben iki haftada bir az da çıksa ağda yapiyorum. Kollarım ayaklarım göbeğim hatta elimin üstlerinde bile tüu var. Bariz kıl hatta tüy denemez:) Sırtımdan bahsetmiyorum bile. Hiç üzülmeyin evlenirsiniz. Kişisel bakıma dikkat ettiktan sonra önüne geçebilirsiniz üzülmeyin.
Nasıl bu tarifNane kürü uygulayın isterseniz
Yüzümde göbeğimde sırtımda göğsümde heryerimde erkek tipi kıllanma var baktırdım hormon bozukluğu varmış yeni öğrendim
Hımm peki sizin tüyleriniz yoğun muydu ve hangi ilaçları kullandınız?Ben de öyleydim iğneli epilasyonla 1 Sene sürmedi bitmesi tabi tedavi sonrası devam ettim, 6 Sene oldu hemen hemen bir daha da çıkmadı yaptırdığım yerler. Özellikle yüz için lazerden daha etkili iğneli.
Hımm peki sizin tüyleriniz yoğun muydu ve hangi ilaçları kullandınız?
Canım benim üniversiteden yakın bi arkadaşım baya baya tüylüydü kızın yüzünde kalın tüyler vardı yani bildiğin sakal gibi ve çoook yakışıklı bi sevgilisi vardı,arkadaşıma çok değer veriyordu gözlerinin içine bakıyordu benim sakalımı bırak bi kere bile okula kaşım çıkık bıyıklı gitmemişimdir sevgilim yoktu kimse bana değer vermiyordu.Demem o ki sevgi değer kıl ve tüyle belirlenmiyor seninde karşına böyle biri çıkıcaktır ama yinede çok rahatsızım dersen bi işe gir ve lazer yaptırMerhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum
Beni 2 yıl önce çok güzel bulanlar adtık bulmuyorlarCanım benim üniversiteden yakın bi arkadaşım baya baya tüylüydü kızın yüzünde kalın tüyler vardı yani bildiğin sakal gibi ve çoook yakışıklı bi sevgilisi vardı,arkadaşıma çok değer veriyordu gözlerinin içine bakıyordu benim sakalımı bırak bi kere bile okula kaşım çıkık bıyıklı gitmemişimdir sevgilim yoktu kimse bana değer vermiyordu.Demem o ki sevgi değer kıl ve tüyle belirlenmiyor seninde karşına böyle biri çıkıcaktır ama yinede çok rahatsızım dersen bi işe gir ve lazer yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?