sanırım evlenemiycem ne yapmalıyım kızlar:(

Bekleyince ne değişecekmiş? İyi bir üniversite hastanesine gitmenizi öneririm. Doktorlar sadece birbirine yönlendirmenin dışında bilgi alış verişi de yapıyorlar, en azından benim tecrübem bu şekilde oldu. İğneli epilasyona gideceğinizi yazmışsınız. Şu anda vücudunuzdaki bütün kıl köklerinizi öldürseniz tamamen kılsız kalsanız bile hormon bozukluğunuz devam ederse tekrar çıkabilir. Maddiyattan sıkıntılı olduğunuzu belirtmiştiniz paranız boş yere gitmesin diye söylüyorum.

Şuan takipteyim dontor kitle iyi huyluya benziyo dedi 3 ay sonra tekrar bakıcak büyüme filan olmuş mu şekil bozukluğu var mı diye bu durumda hormon ilacı kulllanmak çok riskli evet zaten tedavi olamadığım için bu kıl tüyün çaresinede bakamıyorum hormonlarım bozuk tüylerden kurtulsam bile tekrar çıkacak

Ben bile evlendim üzülme :)

Bende pco var erkeklik hormanumda fazla üretiliyor doğru düzgün regl bile olmuyorum. Bende de acayip tüylenme sorunu var. Lazer epilasyon deneyebilirsiniz. Düzenli ağda yaparsanız da az da olsa seyrekleşiyor. Ben iki haftada bir az da çıksa ağda yapiyorum. Kollarım ayaklarım göbeğim hatta elimin üstlerinde bile tüu var. Bariz kıl hatta tüy denemez:) Sırtımdan bahsetmiyorum bile. Hiç üzülmeyin evlenirsiniz. Kişisel bakıma dikkat ettiktan sonra önüne geçebilirsiniz üzülmeyin.

Epilasyonda çok çok büyük kampanyalar oluyor. Evlenmeden bunu halledebilirsin diye düşünüyorum.
Bir değil , birden fazla doktor ile görüş durumu.

Kisisel bakimnza dkkat ediceksnz agda tuy dokucu kremleri sk sk kullanicaksnz hormonlarnza bi baktirin.kil tuy evlilige engel degilki canm yaa engelli insanlar bile evleniyo sevginin onunde ne durabilir ki

Teşekkür ederim bnde de pco var düzenli regl oluyorum ama hormonlarım bozuk. Benim gibi insanların eşleri tarafından hor görülmediğini bilmek çok güzel bişey banada umut oluyo görüştüğüm biri vardı herşey çok iyiydi ta ki bana bıyığın çıkmış diyene kadar dengemi sarstı resmen kendimi toparlayamıyorum

Canım sen tedavini güzelce ol önce bırak kocayı kendi şifana bak.Kendine sınır koyma akışına bırak bak taktıkça işleri zorlaştırırsın.Sonra evlenmekistiyorsan da evlenirsin

Benim de tüylerim çok kalındı tüy dökücü çok işe yaradı azalttı bazı yerler çıkmadı bile ama bi sene sonra faydasını gördüm jiletten iyidir yine de

Lazerden başka devasıni bilmiyorum.
Başka varsa söylesinler bende merak ediyorum

Yüzümde göbeğimde sırtımda göğsümde heryerimde erkek tipi kıllanma var baktırdım hormon bozukluğu varmış yeni öğrendim

Ben de öyleydim iğneli epilasyonla 1 Sene sürmedi bitmesi tabi tedavi sonrası devam ettim, 6 Sene oldu hemen hemen bir daha da çıkmadı yaptırdığım yerler. Özellikle yüz için lazerden daha etkili iğneli.

Ben de öyleydim iğneli epilasyonla 1 Sene sürmedi bitmesi tabi tedavi sonrası devam ettim, 6 Sene oldu hemen hemen bir daha da çıkmadı yaptırdığım yerler. Özellikle yüz için lazerden daha etkili iğneli.
Hımm peki sizin tüyleriniz yoğun muydu ve hangi ilaçları kullandınız?

Kıl tüy sorununun tek çözümü lazer epilasyon.gerekirse bir işe girin,para işini çözün ve yaptırın.yillardir öyle rahatım ki herkese tavsiye ederim

Olabildiğince tüysüz, kaymak gibi hatunum.
Süt gibi vücudum var.
Lazere ihtiyaç duymadım.
2 ay ağdasız rahatım.
Soyunduğumda arkadaşlarım espri yapar.
(Eşim ayrılmaya yanaşmıyor da)
Adam bu vücudu nasıl bıraksın.. diye.

Gel gör ki bana göre..
Hiç bir değerim olmadı.

Değer tüye göre verilmiyor yani bil istedim.

Önerim usanmadan ağda yalnızca ağda yapmak.
Ardından bölgeye limon sürmek.
Yaksın sorun değil.
5 uygulama sonrası farkı görürsünüz.

Canım benim üniversiteden yakın bi arkadaşım baya baya tüylüydü kızın yüzünde kalın tüyler vardı yani bildiğin sakal gibi ve çoook yakışıklı bi sevgilisi vardı,arkadaşıma çok değer veriyordu gözlerinin içine bakıyordu benim sakalımı bırak bi kere bile okula kaşım çıkık bıyıklı gitmemişimdir sevgilim yoktu kimse bana değer vermiyordu.Demem o ki sevgi değer kıl ve tüyle belirlenmiyor seninde karşına böyle biri çıkıcaktır ama yinede çok rahatsızım dersen bi işe gir ve lazer yaptır

Beni 2 yıl önce çok güzel bulanlar adtık bulmuyorlar o yüzden takıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…