Tedavimin ne kadar süreceği belli değil hormon tedavisi olurken çocuk yapmam da yasak dert bi tane değilkiYanlis anlamayin ama ortada aday bile yokken evlenmeyecegim diye uzulmeniz tuhaf degil mi? Lazer yaptiracak paraniz yokken evlenemeyecegim diye üzülüyorsunuz ustelik, zaten evlenmek icin de ciddi bir butce gerekir yani su an tuy sorununuz olmasaydi da evlenemezdiniz, siz en iyisi tedaviyle es zamanli olarak lazer+igneli epilasyona baslayin, taksitle yavas yavas odersiniz, evlilik sonraki derdiniz olsun.
EvetAday tamamda tüyler mi dert oldu?
kuzum 1 ayda etki etmez.Ben endokrine gittim aldacton verdi günde 50 mg hormon bozukluğundan saçlarımda çok dökülüyor ama 1 aydır saçıma faydasını göremedim
Kesin çözüm lazer , onun da maddi külfeti var. Ayrica sen karşilayamiyorsan evlenince eşin rahatsiz oldugunda kendisi sana destek olabilir. Bunu yaşayan bir arkadaşim vardi evliliginin ilk ayinda lazere başladi telas etme evlilikten de kaçma.Merhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum
İnşallah çok sağol sen yasmini ne kadar kullandın? Seninde saçların dökülüyo muydu?Kuzum 1 ayda e
kuzum 1 ayda etki etmez.
Bnm en az 6 ay da yavaş yavaş etkisini gördüm.
Şimdi 1 ay ara verdim dkh na.
Saçların dökülüyorsa hormonların san sanırım Yasmin ilacını içemiyorsan şampuanına 5,6 tane ezip at düzenli kullan şampuan markası farketmiyor.
Bn önceden Nivea baby şampuna atardım iş götürüsü yani tel tel kopmazdı.
Şimdi elidora atıyorum 5 tane ama düzenli kullanım şart tatlım.
Kullan çok faydadasını göreceksin.
Bu ne özgüvensizlik güzelim. Benim de tüy problemim vardı. İki defa lazere gittim. Sanırım toplamda 10 seans.Var olan tüyler geçmiyormuş yenilerin çıkması engelleniyormuş vardı aday aslında özgüvenimi kaybettiğimden görüşmeye bile gidemedim bitti o yüzden ne zormuş bu hormon problemi Allah kimseye yaşatmasın
Evet canım bnm 18 yaşımdan beri dökülür hormonlarımda sıkıntı var galiba hiç baktırmadım hormanlarıma..İnşallah çok sağol sen yasmini ne kadar kullandın? Seninde saçların dökülüyo muydu?
Tedavimin ne kadar süreceği belli değil hormon tedavisi olurken çocuk yapmam da yasak dert bi tane değilki
Psikolojinizi bozmayın boşuna sonuçta çaresi olan birşey ve toplumun çoğunda olan bişey bu lazerle kurtulursunuzPaikolojim bozuldu inanın toplum içine karışmak bile istemiyorum
Gercekten dolunay takvimi ise yariyormuymus acaba ?Ha bir de para biriktirene kadar dolunay takvimini araştırın burda da var ona göre alın.Mesela dolunay olduğu zaman kaşlarınızı aldığınızda küsermiş bu mantıkla tüy köklerini zayıflattığı söyleniyo.Mesela bu ay 24 Nisan 2019 02.49’dan 25 Nisan 2019 21.47’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz denmiş.Kozmikbakim diye bi site var orayı takip edebilirsiniz.
Gercekten dolunay takvimi ise yariyormuymus acaba ?
Bende pcoluyum. Eskiden de killiydim ama sonra yillarda kg aldikca cok artti. Bende nefret ediyorum artik. Biyik bolgesi daha 3 gunde cikmaya basliyor. Diger yerler orman gibi zaten. En cok cene ve biyikta olmasi beni delirtiyoe
Şuan yaptiramiyorum bende. İleride inşallahBenim de öyleydi iğneli epilasyonla rahatladım.
Pco tedavisi oldun muBende pcoluyum. Eskiden de killiydim ama sonra yillarda kg aldikca cok artti. Bende nefret ediyorum artik. Biyik bolgesi daha 3 gunde cikmaya basliyor. Diger yerler orman gibi zaten. En cok cene ve biyikta olmasi beni delirtiyoe
Şuan insulin direnci tedavisi oluyorum. Kg vermeye calisiyorumPco tedavisi oldun mu
Geçmiş olsun zayıfım ama bnde de insülin direnci varŞuan insulin direnci tedavisi oluyorum. Kg vermeye calisiyorum
Benim de pcom var.Onceden lazere basladigimda pco oldugunu bilmediğim icin lazere baslamistim.Doktor da kske tedavi olduktan snra baslasaydn dedi ama zaten evlenecektm hala da devam ediyorum yuzde elli azalma oldu tuylermde ama bakalim seanslarim bttikten snra pcodan oturu tekrar çıkacak mi merak ediyorum.Şuan yaptiramiyorum bende. İleride inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?