sanırım evlenemiycem ne yapmalıyım kızlar:(

Tedavimin ne kadar süreceği belli değil hormon tedavisi olurken çocuk yapmam da yasak dert bi tane değilki

Kuzum 1 ayda e
Ben endokrine gittim aldacton verdi günde 50 mg hormon bozukluğundan saçlarımda çok dökülüyor ama 1 aydır saçıma faydasını göremedim
kuzum 1 ayda etki etmez.
Bnm en az 6 ay da yavaş yavaş etkisini gördüm.
Şimdi 1 ay ara verdim dkh na.
Saçların dökülüyorsa hormonların san sanırım Yasmin ilacını içemiyorsan şampuanına 5,6 tane ezip at düzenli kullan şampuan markası farketmiyor.
Bn önceden Nivea baby şampuna atardım iş götürüsü yani tel tel kopmazdı.
Şimdi elidora atıyorum 5 tane ama düzenli kullanım şart tatlım.
Kullan çok faydadasını göreceksin.

Kesin çözüm lazer , onun da maddi külfeti var. Ayrica sen karşilayamiyorsan evlenince eşin rahatsiz oldugunda kendisi sana destek olabilir. Bunu yaşayan bir arkadaşim vardi evliliginin ilk ayinda lazere başladi telas etme evlilikten de kaçma.

İnşallah çok sağol sen yasmini ne kadar kullandın? Seninde saçların dökülüyo muydu?

Bu ne özgüvensizlik güzelim. Benim de tüy problemim vardı. İki defa lazere gittim. Sanırım toplamda 10 seans.
Baya azaldı hala var ama ben sürekli alıyorum. Doğum kontrol hapları kullandım hormonlaarım için. Ama bunların hepsini kendim için yaptım. Sanki erkekler kılsız. Çoğu kendi bedenine dikkat bile etmiyor.
Her derda deva var. Ağlamak çözüm değil

İnşallah çok sağol sen yasmini ne kadar kullandın? Seninde saçların dökülüyo muydu?
Evet canım bnm 18 yaşımdan beri dökülür hormonlarımda sıkıntı var galiba hiç baktırmadım hormanlarıma..
Sadece senede 1 kez kan tahlili veriyorum kanım değerlerim çok iyi birazcık folik asit eksikliğim var aslında o da etkiler saçı.
Bazen şöylede düşünüyorum ya hormonum bozuk ya böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyor saçma sapan bir hormon salgılıyor
Ya da bu folikasit eksikliğim hiç sebze meyve yemememden yada 1 yaşında bna Akdeniz anemisi tehsisi konulmuş.
Araştırdığımda folikasitle ilgili birşeydi kan bağlamında çok önemli folik.
Ama bence hormonda sıkıntı var benim.
Yasmini öylesine korunmak amaçlı kullanınca 2 . Çocuktan sonra 6 ay sonra saçlarımın düZeldiğini hiç cildimin pürüssüz olmaya başladığını gördüm.
Ama ömür boyu kullanılır mı bilmem.
Bn şampuana attım onu ömür boyu kullanabilirim .
2 seneye yakın içtim yeni ara verdim 1 aylık bir ara tekrar başlıycam önğzümdeki ay.
Bu ara da doğum kontrol ilaçları vitamin eksikliği yapıyor diye okumuştum bn her ihtimale karşı haftada 2 gün folik asit..
Elevit haftada 1 veya 2 kere ( normalde hamilelere veriliyor bu vitamin 11₺ falan içinde yok yok b, çinko, d, folik Demir herşey var yani onu içiyorum ..
Bir de ara da bebek aspirini içiyorum doğum kontrol hapı pıhtılaşma yapmasın diye.

Tedavimin ne kadar süreceği belli değil hormon tedavisi olurken çocuk yapmam da yasak dert bi tane değilki

Siz bir baslayin, o süreçte gercekten karşılıklı seveceginiz biriyle karsilasirsaniz son derdiniz tuyleriniz olacak goreceksiniz.
Sizden tuyleriniz icin ya da bir sure cocuk sahibi olamayacaginiz icin soguycak adam zaten hic sevmemistir. Rahat olun.

Hic üzülüp canını sıkma
Her derdin bi caresi var tedavini olursun aylik 100 150 tlye lazere gidersin olur biter
Ayrıca es kişisi gercekten severse kıl tüy gözüne görünmez

Gercekten dolunay takvimi ise yariyormuymus acaba ?

Bende pcoluyum. Eskiden de killiydim ama sonra yillarda kg aldikca cok artti. Bende nefret ediyorum artik. Biyik bolgesi daha 3 gunde cikmaya basliyor. Diger yerler orman gibi zaten. En cok cene ve biyikta olmasi beni delirtiyoe

Bende pcoluyum. Eskiden de killiydim ama sonra yillarda kg aldikca cok artti. Bende nefret ediyorum artik. Biyik bolgesi daha 3 gunde cikmaya basliyor. Diger yerler orman gibi zaten. En cok cene ve biyikta olmasi beni delirtiyoe

Benim de öyleydi iğneli epilasyonla rahatladım.

Pco tedavisi oldun mu

Şuan yaptiramiyorum bende. İleride inşallah
Benim de pcom var.Onceden lazere basladigimda pco oldugunu bilmediğim icin lazere baslamistim.Doktor da kske tedavi olduktan snra baslasaydn dedi ama zaten evlenecektm hala da devam ediyorum yuzde elli azalma oldu tuylermde ama bakalim seanslarim bttikten snra pcodan oturu tekrar çıkacak mi merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…