sanırım evlenemiycem ne yapmalıyım kızlar:(

Sizinle aynı hastalığa sahibim inanın aynı endişeler bende de var ama ben hiç ağda lazer falan düşenmeden, direk doktora başvurdum. Sizde öyle yapın büyük ihtimalle hormon sorununuz var eğer hormon sorununuzu çözmeden hiçbir şey çare olmaz.

Merhaba arkadasim

Tuy problemini bilirim illet bi seydir ama çözümü yok degil uzulme.

Ben de tüylerimin hizina yetisemiyordum.
Bi sure lazere gittim.(yuz için diot yani ütüleme lazer olmalı yoksa artar)
Simdi de philipsin lazer cihazini aldim idare ediyor.

Hormon icin ilac kullandığında tuyler daha cansiz ve gec cikiyor bunu net olarak gozlemledim.

Kendini kotu hissetme yani cozulmeyecek bir sey degil bu

Merhaba evet benim hormon problemim car dhea ve kortizol hormonlarım çok yüksek bi test daha yapılcak sonra tedavi olucam siz tedavi oldunuz mu

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun seninle aynı dertten muzdaribim ve o kadar kafaya takıyorum ki çalışmaya dahi cesaretim yok Annem de çok anlayışlı değil bu konuda o yüzden öfke patlaması yaşadım yaşadığım durumu ağlayarak anlattım.Babam sağolsun madem böyle bi sağlık sorunun var gereğini yapalım dedi.Şuan iğneli epilasyona gidiyorum sadece dudak üstü için.O bitince genel yüze başlıcam.Sana tavsiyem vücudunun belden yukarısına lazer yaptırma.Göğüs, göbek, bel iğneli epilasyonda çok çabuk cevap veriyo.Yüz biraz dirençli ama adam akıllı bi yere gidersen ömür byu garantisi var.Ben şahsen bacaklarıma gerçekten dr.olan klinikte alexandrite lazer yaptırmayı düşünüyorum en etkilisi o kıl köküne iniyo.Diğerleri modern ağda bi kaç sene sonra tekrar geliyo.ve son bişey lazer hormon bozukluğunda tetikleme yapyo.Yani kurtulsan bile hamilelkte tekrar çıkabiliyo.Ama adamakıllı bi yerde iğneli epilasyon yaptırırsan süreç uzun sürüyo ama sefası da ömürlük oluyo.Lütfen yüzüne,göbek,göğüs,bel gibi bölgelerine lazer yaptırma!

Ha bir de para biriktirene kadar dolunay takvimini araştırın burda da var ona göre alın.Mesela dolunay olduğu zaman kaşlarınızı aldığınızda küsermiş bu mantıkla tüy köklerini zayıflattığı söyleniyo.Mesela bu ay 24 Nisan 2019 02.49’dan 25 Nisan 2019 21.47’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz denmiş.Kozmikbakim diye bi site var orayı takip edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hormon tedavisi olmadan hicbir şey yaptırma canım, lazer yaptırsan dahi yine çıkar. Önce hormonlarını dengele sonra lazerle baş vurki işe yarasın

Öncelikle hormon tedavisine başlayın sonrasındada eğer çalışmıyorsanız işe girip lazer yaptırın evde oturarak kimse sizi bu sorununuzdan kurtaramaz malesef

Canım öncelikle doktora gitmelisin . Ayrıca bir erkek için değil kendin için kendine bakmalısın . Zaten evlenince bazı şeyler normal oluyor zaman zaman tüylü olman eşinin gözüne batmiyor tabi abartilmadigi taktirde :)) ayrıca bı arkadaş çok güzel söylemiş Zahide yetiş bu konuyla ilgileniyor bence basvur

Yüzümde göbeğimde sırtımda göğsümde heryerimde erkek tipi kıllanma var baktırdım hormon bozukluğu varmış yeni öğrendim
Benim kuzenimde vardi yuzune lazer yaptırdı vucudundada goguslerinin etrafinda vardi resmen saç gibiydi hamileyken gobegini gostermisti simsiyah kil doluydu ama gayette kendine oz guvenliydi.Kocasi gozunun ucine bakar.Bence tefavine başla once hormonlarin dengeye girsin.Doktoruna sor lazere başlayabilir niyim diye.Önce sadece yuzune yaptir onu bitirdikten sonra diger yerlere bakarsin.Ailen yardimci olmazmi artik lazer o kadar pahali degil.

kaç yaşındasın ? hormonol bozukluk var evet ama bunu tedavisi de var kuzum yaşın kactı ?

Ne tür ilaçlar verdi canım doktorun..
Örneğin ben Yasmin içiyorum 2 sene oluyor korunmak amaçlı bnm bikini bölgemde acayip azalma var hatta hiç çıkmıyor..
Ben endokrine gittim aldacton verdi günde 50 mg hormon bozukluğundan saçlarımda çok dökülüyor ama 1 aydır saçıma faydasını göremedim

Yanlis anlamayin ama ortada aday bile yokken evlenmeyecegim diye uzulmeniz tuhaf degil mi? Lazer yaptiracak paraniz yokken evlenemeyecegim diye üzülüyorsunuz ustelik, zaten evlenmek icin de ciddi bir butce gerekir yani su an tuy sorununuz olmasaydi da evlenemezdiniz, siz en iyisi tedaviyle es zamanli olarak lazer+igneli epilasyona baslayin, taksitle yavas yavas odersiniz, evlilik sonraki derdiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…