Evet pco çok teşekkürederimmpkos ise evet. memede kitlene de sebep olabilir.
sen her halükarda endokrin ya da kadın doğuma bir git memende kitle olduğunu da söyle.
Evet pco çok teşekkürederimm
Merhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum
Merhaba evet benim hormon problemim car dhea ve kortizol hormonlarım çok yüksek bi test daha yapılcak sonra tedavi olucam siz tedavi oldunuz muSizinle aynı hastalığa sahibim inanın aynı endişeler bende de var ama ben hiç ağda lazer falan düşenmeden, direk doktora başvurdum. Sizde öyle yapın büyük ihtimalle hormon sorununuz var eğer hormon sorununuzu çözmeden hiçbir şey çare olmaz.
Mesajınıza cevap verdiğim gibi daha başlamadım ama inşallah bu hafta vereceğim tahlillerden sonra tedaviye başlayabiliceğim.Merhaba evet benim hormon problemim car dhea ve kortizol hormonlarım çok yüksek bi test daha yapılcak sonra tedavi olucam siz tedavi oldunuz mu
aslinda hormon hapi almaniz lazimdi... madem doktora gittiniz.Sürekli ağda yapıyorum ama hormonlarım bozuk 2 gün sonra tekrar çıkıyo napıcam bilemedim zaten biraz uzamadan alınmıyorda yani mutlaka görücek
Canım öncelikle doktora gitmelisin . Ayrıca bir erkek için değil kendin için kendine bakmalısın . Zaten evlenince bazı şeyler normal oluyor zaman zaman tüylü olman eşinin gözüne batmiyor tabi abartilmadigi taktirde :)) ayrıca bı arkadaş çok güzel söylemiş Zahide yetiş bu konuyla ilgileniyor bence basvurMerhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum
Ne tür ilaçlar verdi canım doktorun..Hormon tedavisine başladım 1 ay oldu
Benim kuzenimde vardi yuzune lazer yaptırdı vucudundada goguslerinin etrafinda vardi resmen saç gibiydi hamileyken gobegini gostermisti simsiyah kil doluydu ama gayette kendine oz guvenliydi.Kocasi gozunun ucine bakar.Bence tefavine başla once hormonlarin dengeye girsin.Doktoruna sor lazere başlayabilir niyim diye.Önce sadece yuzune yaptir onu bitirdikten sonra diger yerlere bakarsin.Ailen yardimci olmazmi artik lazer o kadar pahali degil.Yüzümde göbeğimde sırtımda göğsümde heryerimde erkek tipi kıllanma var baktırdım hormon bozukluğu varmış yeni öğrendim
Paikolojim bozuldu inanın toplum içine karışmak bile istemiyorumÖncelikle hormon tedavisine başlayın sonrasındada eğer çalışmıyorsanız işe girip lazer yaptırın evde oturarak kimse sizi bu sorununuzdan kurtaramaz malesef
25 yaşındayımkaç yaşındasın ? hormonol bozukluk var evet ama bunu tedavisi de var kuzum yaşın kactı ?
Ben endokrine gittim aldacton verdi günde 50 mg hormon bozukluğundan saçlarımda çok dökülüyor ama 1 aydır saçıma faydasını göremedimNe tür ilaçlar verdi canım doktorun..
Örneğin ben Yasmin içiyorum 2 sene oluyor korunmak amaçlı bnm bikini bölgemde acayip azalma var hatta hiç çıkmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?