- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Düzelir duzelir hic canını sıkma hepimiz yaşıyoruz bu sorunu tek değilsin. Diyette önemli bazi yiyecekleri hayatından çıkartman gerekebilir bununla ilgili de ilaca başlarken bi beslenme uzmanina danış hem fazla kilolardan kurtul hem hormon düzenlemeye yardimci beslen. Ama en en önemlisi bunun icin moralini bozma canim kimse mukemmel degil en cillop gibi hatunun bile ne sikintıları oluyor bir bilsen kendini sev. Sac dökülmesi farkli ilac kullanimi ya da hormon ilaclarina yeni basladiysan yan etki olabilir, stres olabilir, vitamin eksikligi olabilir benim de cok sacim dökülüyor stres kaynakli yogaya basladim hem beden hem ruh sagligina birebir tavsiye ederim evde de yapabilirsin videolar kitaplar falan. Modunu degistir mutsuz etme kendiniTeşekkür ederim. Evet hormon problemi başka problemlerede neden oluyo mesela saçım dökülüyo erkekler gibi en çok göbekten kilo alıyorum inşallah hormonlarım düzelirde çaresine bakabilirim
Bende de pko var tüylerim yüzünden erkeğin biri kötü sözler söyledi napim çok içerledimevlenmekle kılın tüyün ne alakası var.
her yerinden kıl fışkıran pkoslu arkadaşım bile evlendi popo yanaklarında bile kıl vardı kızın.
çok rahatsızsan sanırım devlet hastanelerinde de var lazer ama sırası zor gelir yine de denemekte fayda var
Bende de pko var tüylerim yüzünden erkeğin biri kötü sözler söyledi napim çok içerledim
Ben de mağara adamı olmaktan kurtulamazdım sanıyorum. Ta ki kuaföre gidene kadar. Bir kere gidince utanmanı aşıyorsun.Merhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum
Düzelir duzelir hic canını sıkma hepimiz yaşıyoruz bu sorunu tek değilsin. Diyette önemli bazi yiyecekleri hayatından çıkartman gerekebilir bununla ilgili de ilaca başlarken bi beslenme uzmanina danış hem fazla kilolardan kurtul hem hormon düzenlemeye yardimci beslen. Ama en en önemlisi bunun icin moralini bozma canim kimse mukemmel degil en cillop gibi hatunun bile ne sikintıları oluyor bir bilsen kendini sev. Sac dökülmesi farkli ilac kullanimi ya da hormon ilaclarina yeni basladiysan yan etki olabilir, stres olabilir, vitamin eksikligi olabilir benim de cok sacim dökülüyor stres kaynakli yogaya basladim hem beden hem ruh sagligina birebir tavsiye ederim evde de yapabilirsin videolar kitaplar falan. Modunu degistir mutsuz etme kendini
Düzelir duzelir hic canını sıkma hepimiz yaşıyoruz bu sorunu tek değilsin. Diyette önemli bazi yiyecekleri hayatından çıkartman gerekebilir bununla ilgili de ilaca başlarken bi beslenme uzmanina danış hem fazla kilolardan kurtul hem hormon düzenlemeye
teşekkür ederim çok dinlendirici ilaç gibi konuşuyorsunuz çok kötüymüş bu sorun insanın psikojisini yerlebir ediyo pazartesi doktora gidip doktora gidip düzelmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışcam deniycem en azından belki düzelirim bunun için değerDüzelir duzelir hic canını sıkma hepimiz yaşıyoruz bu sorunu tek değilsin. Diyette önemli bazi yiyecekleri hayatından çıkartman gerekebilir bununla ilgili de ilaca başlarken bi beslenme uzmanina danış hem fazla kilolardan kurtul hem hormon düzenlemeye yardimci beslen. Ama en en önemlisi bunun icin moralini bozma canim kimse mukemmel degil en cillop gibi hatunun bile ne sikintıları oluyor bir bilsen kendini sev. Sac dökülmesi farkli ilac kullanimi ya da hormon ilaclarina yeni basladiysan yan etki olabilir, stres olabilir, vitamin eksikligi olabilir benim de cok sacim dökülüyor stres kaynakli yogaya basladim hem beden hem ruh sagligina birebir tavsiye ederim evde de yapabilirsin videolar kitaplar falan. Modunu degistir mutsuz etme kendini
Bakmadığımı kim söylemiş? Ne kadar baksamda belli bi uzunluğa ulaşmadan alınmıyo uzayana kadarda dikkat çekiyo işteBir de kendine bakıyosun evleneceğin çocuğa beğendirmeden önce kendi kişisel bakımını öncelikli düşün
Ah keşke bende sizin gibi olabilseydimya erkekler her kıza laf ediyorlar. ben kol tüylerimi almam çok saçma geliyor. zurnanın son deliği bile laf söylemiştir. ben tüy konusunda biraz rahatım açıkçası milletin ne düşündüğünü umursamıyorum.
A
Ah keşke bende sizin gibi olabilseydim
Aaa Sen onu diyosun. Ben esmerim siyah siyah çıkıyo. Gerçi koyu tenliyim ama kalın çıkıyo du. Ağdaya gidince seyreliyo. Benim erkek arkadaşım var. Sorun etmiyor. Erkekler öyle detaycı insanlar değil. Bir de insansın. Olabilir böyle şeyler. Kusura bakma önceki mesajım için. Demek istediğim önceliğin kendini mutlu etmek olsun. Bugün çok konu gördüm ve evlenemicem demişsin. Özgüvenini düşürür bu.Bakmadığımı kim söylemiş? Ne kadar baksamda belli bi uzunluğa ulaşmadan alınmıyo uzayana kadarda dikkat çekiyo işte
Bende hormon hozukluğu var o yüzden vücudumda kılsız Alan yok göbeğimde göğsümde belimde heryerimde uzun siyah kıllar varrahatsız olduğun bölgelerde mi var tüy? iğneli vs de öneriyorlar.
yok bacak vs ise e zaten herkes alıyor ha az olsun ha çok?
Bende hormon hozukluğu var o yüzden vücudumda kılsız Alan yok göbeğimde göğsümde belimde heryerimde uzun siyah kıllar var
Bende özgüvenim düşsün istemezdim çevremdekiler çok kötüler hep kalp kırıyorlar bi arkadaşım adam gibi kılların var dedi hoşlandığım çocuk bıyıkların çıkmış diyo napim horöon bozukluğum var ben böyle olmak istermiydimAaa Sen onu diyosun. Ben esmerim siyah siyah çıkıyo. Gerçi koyu tenliyim ama kalın çıkıyo du. Ağdaya gidince seyreliyo. Benim erkek arkadaşım var. Sorun etmiyor. Erkekler öyle detaycı insanlar değil. Bir de insansın. Olabilir böyle şeyler. Kusura bakma önceki mesajım için. Demek istediğim önceliğin kendini mutlu etmek olsun. Bugün çok konu gördüm ve evlenemicem demişsin. Özgüvenini düşürür bu.
Hayır henüz kullanamıyorum küçük bi yerde yaşıyorum burda lazer yapan bi yer yokilaç kullanıyor musun hormon bozukluğu için bunu azaltan ilaçlar da var.
ve dediğim gibi doktoruna söylersen sana dermatolojide lazer randevusu verebilirler tabi gelmesi çok uzun sürer sıranın. ama yine de hiç yoktan iyidir değil mi?
Yüzümde göbeğimde sırtımda göğsümde heryerimde erkek tipi kıllanma var baktırdım hormon bozukluğu varmış yeni öğrendim
Hayır henüz kullanamıyorum küçük bi yerde yaşıyorum burda lazer yapan bi yer yok
Mememde kitle var o yüzden genelcerrah doktorum hormon ilacı kullanma dedi. İki arada bi derede kaldım napcam bilemedim hormon bozukluğu rahim kalınlaşmasına mı neden oluyo?neden kullanamıyorsun endokrin ya da kadın doğuma gitsen onlar yazarlar.
sana verecekleri ilaç doğum kontrol hapı adı altında geçiyor ama hormon düzenleyici bir ilaç. kılı tüyü geçtim rahminin kalınlaşmasını engelliyor ve bu ileride kanser olmasını engelliyor yani önemli. ihmal etme.
Mememde kitle var o yüzden genelcerrah doktorum hormon ilacı kullanma dedi. İki arada bi derede kaldım napcam bilemedim hormon bozukluğu rahim kalınlaşmasına mı neden oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?