sanırım evlenemiycem ne yapmalıyım kızlar:(

evlenmekle kılın tüyün ne alakası var.

her yerinden kıl fışkıran pkoslu arkadaşım bile evlendi popo yanaklarında bile kıl vardı kızın.

çok rahatsızsan sanırım devlet hastanelerinde de var lazer ama sırası zor gelir yine de denemekte fayda var

Teşekkür ederim. Evet hormon problemi başka problemlerede neden oluyo mesela saçım dökülüyo erkekler gibi en çok göbekten kilo alıyorum inşallah hormonlarım düzelirde çaresine bakabilirim
Düzelir duzelir hic canını sıkma hepimiz yaşıyoruz bu sorunu tek değilsin. Diyette önemli bazi yiyecekleri hayatından çıkartman gerekebilir bununla ilgili de ilaca başlarken bi beslenme uzmanina danış hem fazla kilolardan kurtul hem hormon düzenlemeye yardimci beslen. Ama en en önemlisi bunun icin moralini bozma canim kimse mukemmel degil en cillop gibi hatunun bile ne sikintıları oluyor bir bilsen kendini sev. Sac dökülmesi farkli ilac kullanimi ya da hormon ilaclarina yeni basladiysan yan etki olabilir, stres olabilir, vitamin eksikligi olabilir benim de cok sacim dökülüyor stres kaynakli yogaya basladim hem beden hem ruh sagligina birebir tavsiye ederim evde de yapabilirsin videolar kitaplar falan. Modunu degistir mutsuz etme kendini

Bende de pko var tüylerim yüzünden erkeğin biri kötü sözler söyledi napim çok içerledim

Bende de pko var tüylerim yüzünden erkeğin biri kötü sözler söyledi napim çok içerledim

ya erkekler her kıza laf ediyorlar. ben kol tüylerimi almam çok saçma geliyor. zurnanın son deliği bile laf söylemiştir. ben tüy konusunda biraz rahatım açıkçası milletin ne düşündüğünü umursamıyorum.

Ben de mağara adamı olmaktan kurtulamazdım sanıyorum. Ta ki kuaföre gidene kadar. Bir kere gidince utanmanı aşıyorsun.

Bir de kendine bakıyosun evleneceğin çocuğa beğendirmeden önce kendi kişisel bakımını öncelikli düşün

A
Ah keşke bende sizin gibi olabilseydim

Bakmadığımı kim söylemiş? Ne kadar baksamda belli bi uzunluğa ulaşmadan alınmıyo uzayana kadarda dikkat çekiyo işte
Aaa Sen onu diyosun. Ben esmerim siyah siyah çıkıyo. Gerçi koyu tenliyim ama kalın çıkıyo du. Ağdaya gidince seyreliyo. Benim erkek arkadaşım var. Sorun etmiyor. Erkekler öyle detaycı insanlar değil. Bir de insansın. Olabilir böyle şeyler. Kusura bakma önceki mesajım için. Demek istediğim önceliğin kendini mutlu etmek olsun. Bugün çok konu gördüm ve evlenemicem demişsin. Özgüvenini düşürür bu.

rahatsız olduğun bölgelerde mi var tüy? iğneli vs de öneriyorlar.

yok bacak vs ise e zaten herkes alıyor ha az olsun ha çok?
Bende hormon hozukluğu var o yüzden vücudumda kılsız Alan yok göbeğimde göğsümde belimde heryerimde uzun siyah kıllar var

Bende hormon hozukluğu var o yüzden vücudumda kılsız Alan yok göbeğimde göğsümde belimde heryerimde uzun siyah kıllar var

ilaç kullanıyor musun hormon bozukluğu için bunu azaltan ilaçlar da var.

ve dediğim gibi doktoruna söylersen sana dermatolojide lazer randevusu verebilirler tabi gelmesi çok uzun sürer sıranın. ama yine de hiç yoktan iyidir değil mi?

Bende özgüvenim düşsün istemezdim çevremdekiler çok kötüler hep kalp kırıyorlar bi arkadaşım adam gibi kılların var dedi hoşlandığım çocuk bıyıkların çıkmış diyo napim horöon bozukluğum var ben böyle olmak istermiydim

Hayır henüz kullanamıyorum küçük bi yerde yaşıyorum burda lazer yapan bi yer yok

Sen bakma onlara canim ben 25 den sonra hormon bozuklugu yuzunden ergenlige geri döndüm desem yeridir sivilce, kıl, tüy bir de catlaklar var kilolar yuzunden aman aman:) ama özgüven varya acayip birsey kendini sevince birden güzellesiyorsun ya da o hava mı artık neyse iste bir anda göz kamastırıcı oluyorsun kılın tüyün önemi kalmiyor:) sen hormon tedavisine basla bir de beslenme uzmanina gorun ayni anda elinde ki sonuclarla birlikte. Calisip 3 5 kenara attimi zaten kis gelince baslaniyor ilk lazere ooohoo eylule kadar birikir o para merak etme. Daha once de dedigim gibi 2.seanstan sonra gorünür cikmasini beklemene gerek kalmadan gidebilirsin ve hadi diyelim zorlu bir surec oldu 10 seans tuttu senin ki sonrea zaten ayva tüyü kaliyor bende tamamen bitmedi genital bölgede ince cunku aman dedim sene de 1 gidecegime 2 kere rötuşa gidiyorum sonucta birsey degismiyor. Pozitif ol. Kılsa kıl hepimiz killiyiz zaten nedir yani. Kiz benim parmaklarimda bile regl doneminde belirginlesen tüyler var:)) ama güzelligi etkilemiyor kimsenin de haddi degil beni elestirmek sen kendini seversen zaten cüret edemezler verme o haddi kimseye ver cevaplarini. Onlarin da belki kukuları cirkindir kim bilir?? Kiminin agzi kokar saglik sorunu, kiminin saclari dokulur, kiminin memesi kucuktur, kiminin burnu büyük, kulaklar kepce vs vs uzar bu memnuniyetsizlik listesi. Halbuki hepsi insani seyler hepsi bize ait seyler asla kusursuz olamayiz ki mumkun degil.

Yüzümde göbeğimde sırtımda göğsümde heryerimde erkek tipi kıllanma var baktırdım hormon bozukluğu varmış yeni öğrendim

Hormon bozukluğu için tedavi başlanmadı mı? Hormonlarınız düzelmeden lazer falan işe yaramaz zaten.

Hayır henüz kullanamıyorum küçük bi yerde yaşıyorum burda lazer yapan bi yer yok

neden kullanamıyorsun endokrin ya da kadın doğuma gitsen onlar yazarlar.

sana verecekleri ilaç doğum kontrol hapı adı altında geçiyor ama hormon düzenleyici bir ilaç. kılı tüyü geçtim rahminin kalınlaşmasını engelliyor ve bu ileride kanser olmasını engelliyor yani önemli. ihmal etme.

Mememde kitle var o yüzden genelcerrah doktorum hormon ilacı kullanma dedi. İki arada bi derede kaldım napcam bilemedim hormon bozukluğu rahim kalınlaşmasına mı neden oluyo?

Mememde kitle var o yüzden genelcerrah doktorum hormon ilacı kullanma dedi. İki arada bi derede kaldım napcam bilemedim hormon bozukluğu rahim kalınlaşmasına mı neden oluyo?

pkos ise evet. memede kitlene de sebep olabilir.

sen her halükarda endokrin ya da kadın doğuma bir git memende kitle olduğunu da söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…