Sanırım evliliğimde mutsuzum !

Seninde epey kafan karismis canim ya esas rahatsizligin ailesi degil ilgi sendede olsa buna aldircak birisi değilsin bence yazdiklarindan ama ruyalarin cevrendeki insanlar kafan karismis senin. Ben ne istedigini tam.olarak anlatirsan esinde seni istiyorsa durumu topplayacaginiza inaniyorum. Evlilikte aşka inanan biri degilim saygi ve sevgiye inanirim saygi yoksa hic biri olmaz zaten. Anlattiklarina bakarak esin tipik anadolu Türk erkegi gibi geldi bana babamda oyle bi adam cunku 😂 bence kartlari acik oyna ne istedigini belirt ve dusuncem kesinlikle ailesini katma kendinle alakali bi durum bu . Erkekler ailesini katinca dir dir ediyomusuz gibi algiliyo tuhaflar.
Aslında tipik Anadolu erkeği mi yoksa işine geldiği gibi her kültürden bal mı alıyor kolayca anlaşılacak bir yöntem var. Çocuk istiyorum, 2 yıl da ücretsiz izin alıp kendim bakcam desin konu sahibi, yüzü çarşaf gibi bembeyaz olmazsa tipik Anadolu erkeği diyebiliriz. 😁

Aslında tipik Anadolu erkeği mi yoksa işine geldiği gibi her kültürden bal mı alıyor kolayca anlaşılacak bir yöntem var. Çocuk istiyorum, 2 yıl da ücretsiz izin alıp kendim bakcam desin konu sahibi, yüzü çarşaf gibi bembeyaz olmazsa tipik Anadolu erkeği diyebiliriz. 😁
Bunu denedim 😁 hem daha rahat yaşayalım diye hem de kendi eski işinde mutsuz olduğu için iş değiştiriyor şuan. Diyorum ya adam ilgiyi sevgiyi yanındakine maddi olarak bakmak zannediyor. Benim maaşıma da kolay kolay dokunmaz mesela ama ruhu odun işte 🤷🏻‍♀️

Bunu denedim 😁 hem daha rahat yaşayalım diye hem de kendi eski işinde mutsuz olduğu için iş değiştiriyor şuan. Diyorum ya adam ilgiyi sevgiyi yanındakine maddi olarak bakmak zannediyor. Benim maaşıma da kolay kolay dokunmaz mesela ama ruhu odun işte 🤷🏻‍♀️
Bulup buluşturduğunu ailesine sıvayıp durmasa zaten krallar gibi yaşardınız. Senin için değil, onlara sıvamaya devam edemem korkusu sardı onu.

Herkese merhaba.
Eşimle 3 yıl beraberlikten sonra evlendik ve yakında evlilikte de 2. Yılımız bitecek. Anlatacaklarım biraz uzun olacak kusura bakmayın.
Eşimle bir arkadaşımız aracılığıyla tanıştık ilk başta olmaz gibi gelmişti. Sonra merhameti iyi kalbi vs beni etkiledi ve ilişkimiz başladı. Kendisi aşırı merhametli biri çoğunlukla da tartışmalarımız bundan oldu zamanında. Ailesi bu durumu aşırı kullanıyor çünkü. Yani ailesi maddi anlamda yoklar. Manevi anlamda da bana söz söylemezler kırmazlar ama bana çok farklı gelen yanları var çocuklarına çok düşkün değiller mesela bence ya da benim düşkünlük anlayışım farklı bilmiyorum. Eşim ise asla toz kondurmaz bunları söylediğimde yine başladın der. Üç erkek kardeşler eşim genelde yanlarında olandır aile de … oğlum yapar o her şeyi halleder der eşim de o gazla değer gördüğünü sanıp yapmaya devam eder. Bir iki gün böyle devam eder ta ki bir sonraki işleri düşünceye kadar. Neyse asıl mesela buralardan başladı işte ailesiyle ilgili.
Sonra ben farkettim ki aslında eşim benim istediğim eş adayı değilmiş. Sevgisini gösteremeyen, ilgisiz ve bekar yaşamaya aşırı alışık olduğu için o huyundan vazgeçemeyen birisi. Eve gelir çekirdeğini alıp kendi istediği programı açıp oturur mesela ben de telefonla ilgilenirim vs. İlgilenmeyi evin kirasını, faturalarını ödemek market yapmak sanıyor. He bir de dalga geçerek konuşmayı ilgi sanıyor fakat ben evli olduğumu hissedemiyorum. Adamın özü bu yani değişmiyor ve bende mutlu değilim. His yok. Aşık hiç olmadım zaten ama severek evlendim. Şimdi diyorum ki acaba ben sadece insan olarak mı sevdim. Bir yere gittiğinde merak ediyorum vs ama normal arkadaşımı da merak ederim zaten.
Anlayacağınız bu dönem çok fazla acaba ben evlenmek için mi evlendim diyorum ve duygularım çok karışık. Kocamı kocam gibi hissetmiyorum sanki. Rüyamda eski sevgilimi görüyorum mesela o aşkı hissediyorum gibi oluyor uyanmak istemiyorum. Bu durumda ne yapacağım nasıl işin içinden çıkacağım bilmiyorum. Görünürde hiçbir şey yok ama benim içimde fırtınalar kopuyor.
Sen ve ben tamamen aynı kişiyiz. Kocamla da kocan aynı kişi hemde tamamen aynı . Bende rüyamda aşık oldugumu aşk hissini görüyorum bakıyorum yastığım ıslak uyanmisim ağlamışım . Tutku heyecan istiyorum ama benim oğlak Burcu kocam evin temel ihtiyaçlarını yapmayı ilgi sanar. Dışardan bakana güzel bir evliliğimiz var ama bide kamera arkası var tabi

Siz ilgi gösteriyor musunuz? Eve gelince yada arada arada sarılıp öpüyor musunuz?
Film izleyelim falan diyor musunuz vs iste

Ailesinin ilgili olup olmaması sizi neden rahatsız ediyor? Her ailenin dinamiği farklıdır. Siz, onlar çocuğunu sevmiyor zannediyorsunuz ama onlar seviyor. Evlat sahibi olduğunuzda anlarsınız. Evlat her daim can ötesidir sevilir hemde çok.. yaşı kaç olursa olsun.

Onun dışında, çok yeni evlisiniz. Eşiniz ilgisini göstwrmiyor peki siz gösteriyor musunuz? Gelince nasıl davranıyorsunuz?

Oturup her akşam ailesinin dedikodusunu yapmiyorsunuzdur inşallah erkekler genellikle böyle durumlarfan dolayı soğuyabiliyorlar ve siz çok erken başlamışsınız eleştirmeye sanki 40 yıllık karısıymış gibi davranmayın daha 2 yıllik evlisiniz bırakın onu bunu birbirinizle ilgilenin sohbet edin, gezin, bol bol sevişin.. Cicim aylarını yaşayın ayol..

Son düzenleme:
Konuştum. Ona göre icat çıkarıyorum. Ne istiyorsun ? Diyor. İlgi diyorum. İlgiliyim ya diyor. Hangi ilgi ? Gelip bir sarılayım bir öpeyim yok. Nasılsın günün nasıl geçti sorunca ilgilendiği sanıyor.
bende sarılmayı sevmem , öpmeyi sevmem . onlar benim için özel anlardır. zırt pıst sarılma bendede yok . eşimdede yok . akşamları yemekte günün kritiğini yaparız , sonra herkes kendi dünyasına. çokta mutlum . kendi yaşam alanım var işten yorgun geliyoruz dinlenmek istiyoruz.

hadi boşandınız , daha iyisini bulacağınıza eminmisiniz

Sen ve ben tamamen aynı kişiyiz. Kocamla da kocan aynı kişi hemde tamamen aynı . Bende rüyamda aşık oldugumu aşk hissini görüyorum bakıyorum yastığım ıslak uyanmisim ağlamışım . Tutku heyecan istiyorum ama benim oğlak Burcu kocam evin temel ihtiyaçlarını yapmayı ilgi sanar. Dışardan bakana güzel bir evliliğimiz var ama bide kamera arkası var tabi
Eee kaç yıldır evlisiniz ? Gidiyor mu yani böyle ? Merak ettim valla bir tek ben böyleyim sanıyordum.
Siz ilgi gösteriyor musunuz? Eve gelince yada arada arada sarılıp öpüyor musunuz?
Film izleyelim falan diyor musunuz vs iste
Tabi gidip birden öperim sarılırım mesela ama sevmiyor işte öyle şeyleri de çok .
bende sarılmayı sevmem , öpmeyi sevmem . onlar benim için özel anlardır. zırt pıst sarılma bendede yok . eşimdede yok . akşamları yemekte günün kritiğini yaparız , sonra herkes kendi dünyasına. çokta mutlum . kendi yaşam alanım var işten yorgun geliyoruz dinlenmek istiyoruz.

hadi boşandınız , daha iyisini bulacağınıza eminmisiniz
Yokkk nasıl emin olayım. İyi ki de emin değilim zaten 🤦🏻‍♀️

Eee kaç yıldır evlisiniz ? Gidiyor mu yani böyle ? Merak ettim valla bir tek ben böyleyim sanıyordum.

Tabi gidip birden öperim sarılırım mesela ama sevmiyor işte öyle şeyleri de çok .

Yokkk nasıl emin olayım. İyi ki de emin değilim zaten 🤦🏻‍♀️
Sevgiliyken de sevmiyor muydu?
Yani benim sevgiliyken beraber olduğum adamla ,evlendiğim adam arasında çok fark yok.

Evlenmeden önce 3 yıl geçirmişsiniz. Bu adam sonradan mı ilgisizleşti yoksa hep mi böyleydi. Belki de sizin ilgi adı altında ne beklediğinizi farkedemiyor. Siz ona yeterince ilgi gösterip beklentilerinizi açık açık konuşsanız keşke. Sevmiyorsanız zaten boşanın ama seviyorsanız bir şeyler düzelebilir diye düşünüyorum. Fakat birgün başkasını sever miyim gibi bir acabanız varsa adamı da yormayın boşanın gitsin. Herkes yolunu çizsin coluk cocuk yokken

Back
X