Psikolojik bozukluk değil de dediğiniz gibi özgüvensiz ve boyun eğmeye eğilimli diyelim. Zaten bu tür kişiliksizler boyun eğdiremeceği kişileri on metre uzaktan tanır uzak dururlar, kendilerine saf iyi niyetli, hayır diyemeyen, afffedici, merhametli, uyumlu kişileri kurban olarak seçerler. Benim eş kişisi ailemdeki bütün safları farketmişti ve bana cok saf ve iyi niyetliler diye onları övüyordu. Cin gibiler insanların içini, zaaflarını, korkularını cok iyi görüyolar. Çocukluğunda yalnız hissetmiş, sevgi eksikliği yaşamış kişilerde bu tür insanların verdiği sevgiye kayıtsız kalamayıp, hatalarını görmezden gelip sineye çekiyolar.. Filmlerdeki kurban rolünü oynayan kişilerde genelde ailesi tarafından eksik bırakılmış kişiler hep.. Fi dizisindeki Duru, You dizisindeki Beck hep anne baba sevgisinden uzak büyümüşler.. Psikologların neden cocukluga inmeye calıstıgını artık daha iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım çünkü.. Bundan sonra yapılacak şey zaaflarımızdan, güvensizliğimizden, korkularımızdan kurtulmak.. Bu tür kişilere karşı kendimiz daha iyi koruyabilmek adına hatalarımızdan ders çıkarmak..