sanırım gereksiz yere kuruntu yapıyorum

benim çalıştığım yerin kadrosu çok iyidir dışarıdada görüştüğüm insanlar. ben bu çocukla seneye beraber çalışacağım ve sohbeti iyi diye toplamda 20 gün felan görüştük ve hiç başbaşa kalmadık toplasanız 10-12 kez görüştüm zaten. sonra baktım ki bu arkadaş havalara girmeye başlıyor iletişimi tamamen kestim. şimdi doğruya doğru bi kaç kez güzel sözler söyledi ama hiç haddini aşmadı kötü konuşmadı ama 7/24 mesaj atınca rahatsız olup konuşmayı kestim... şimdi ortada dile dökülmüş birşey yok o yüzden bana takmaz diyorum zaten kaç gündür de sesi çıkmıyor ama bir yandan da içimde kötü hisler var. o yüzden sizede sormak isterim siz ne hissediyorsunuz peşimi bırakmış mıdır acaba :26:

Benim bir kere arkadaş grubumdan böyle bir şey oldu. Hatta kıramam ben insanları hayır diyemem. Sinemaya gitmişliğimiz var. Ama baktım ben bir şey diyemiyorum arkadaş grubundan biriyle sanırım arkadaşlık dışı bir şey istiyor ama ben o şekilde görmüyorum onu demiştim. Bir süre çok fazla konuşmadık ama şu an arkadaşız. Şu an sizi rahatsız etmiyorsa ilerde de sorun olacağını düşünmüyorum. Mantıklı bir insansa tabi.

yorum için teşekkür ediyorum umarım benim olayımda mutlu sonla kapanır. tabi mutlu sondan kastım seneye aynı yerde çalışmamamız onun yüzünü görmemem ve onun kendisine bir kız arkadaş bulması bende insanları kırmam küçümsemem ve kötü konuşmam ama sanıyorum ki bu tavırlarım onu cesaretlendirdi ki bence bunlar son derece insani tavırlar :44: şu an 3 haftadır hiç iletişime geçmedi ama ben tatil olup bu şehirden gidinceye kadar rahat edemeyeceğim

Bunu sen düşünüyorsun.Karşı tarafın düşüncesini bilemezsin.Uzaktaysan,yalnızsan bu tür ilişkilere arkadaşlıkta dahi olsa dikkat etmelisin.Bu işin güzellikle yakından uzaktan alakası yok.Karşı taraftan aldıkları cesaretle alakalı.Sana şimdi kalkıp tanıdığın bi çocuk durup durup özlü sözler atıyorsa,iyi geceler diyorsa eh şimdi sence bu normal mi?Ya tavrını alacaksın,ya da sonrasında yakınlaşma çabaları olduğu zaman geri adım atmayacaksın.Senin o mesajlara cevap vermen,veya tepki vermemen evet hoşuma gidiyor izlenimi uyandırır karşı tarafa ve cesaret alır.Bir sonraki adım daha ileri olur.Kendini kzı arkadaşlar edin.Kimseye de güvenme.

mesajına cevap vermedim. 3 gün geçti aradan sesi çıkmadı mesaj atanın. ama bence sadece şansını deniyor olabilir o bilmiyorum kafam karıştı en iyisi şimdi biraz dışarı çıkıp sakin kafayla düşünmek

Güzelim bunda düşünecek ne var ki.İstemiyorsan cevap vermezsin.Israr ediyorsa terslersin.

Güzelim bunda düşünecek ne var ki.İstemiyorsan cevap vermezsin.Israr ediyorsa terslersin.

cevap vermedim zaten ama ısrar ederse terslemeli miyim yoksa cevap vermemeye devam mı edeyim bilemedim. tavrımın ters tepmesini istemem ama bence sorun olan esas çocuk

cevap vermedim zaten ama ısrar ederse terslemeli miyim yoksa cevap vermemeye devam mı edeyim bilemedim. tavrımın ters tepmesini istemem ama bence sorun olan esas çocuk

Ben inan bir sorun görmüyorum ortada.Herşey çok net.Görüşmek istemiyorsan hoşlanmıyorsan cevap vermezsin.Israrla yazmaya devam ederse engellersin.Bu kadar.

kesinlikle muhattap olma. bundan sonra muhattap olman takıntı yapabilir.

kaldığın yaşadığın yeri biliyorlar mı? biliyorlarsa dikkat et.

çok casus işi oldu ama sen yine de dikkat et. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…