• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Hamileyim Ama Sevinemedim

Sorulari_olanbiri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
176
-93
13
31
Kızlar dün paylaştım testimi bugün de testler yaptım gebelik kısmında bulabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum. Ama sorun şu ki kafama taktım ya boş gebelikse ya kürtaj olmam gerekirse ya bebek düşerse ya bebeğe yeterince iyi bakamazsak, eşim beni daha az severse, çocuğu zayıflığım olarak görürse gibi saçma konular. Bir süre önce bebeğimiz olsun diye uğraşıp dua ederken niye şimdi böyle oldu?? Artık özgür değil miyim kafamı alıp gidemeyecek miyim, çocuk ne saçma şey gibi aptalca şeyler düşünmeye başladım. Niye böyle oldu sizce??

Gebelikten korkup kan verdiğimde şimdi ben iki sene alkol/sigara kullanamayacak mıyım diye üzülmüştüm. Allahtan boşaymış. 🥺Çok normal korkular bence bunlar, hayatınız tamamen değişecek. Ama istediğiniz bir bebekmiş ne güzel, olumsuzluklara odaklanıp kendinizi üzmeyin akışa bırakın kendinizi. Her şey güzel olur umarım :)

Dün ben demiştim hamilesiniz diye.artık bebek rahime düşmüş böyle endişeler Tabiki olacak anne olmak kolay değil ama dünyanın en güzel duygusu 🥰

Kızlar dün paylaştım testimi bugün de testler yaptım gebelik kısmında bulabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum. Ama sorun şu ki kafama taktım ya boş gebelikse ya kürtaj olmam gerekirse ya bebek düşerse ya bebeğe yeterince iyi bakamazsak, eşim beni daha az severse, çocuğu zayıflığım olarak görürse gibi saçma konular. Bir süre önce bebeğimiz olsun diye uğraşıp dua ederken niye şimdi böyle oldu?? Artık özgür değil miyim kafamı alıp gidemeyecek miyim, çocuk ne saçma şey gibi aptalca şeyler düşünmeye başladım. Niye böyle oldu sizce??
Testtw ilk pozitifiliği gördüğümde hissettiğim ilk şey ben yapamamdıııı bence bunlar normal duygulaaar. Gerçekten büyük bir yük çünkü

Bunlati neden daha önce düşünmediniz ? Kusura bakmayın yağlayıp ballayamam. Cocuk yapmayı bu kadar isteyip sonra ya şöyle ya böyle demek doğru değil. Ayrica gene basinizi alip gidebilirsiniz cocugunuzla yeter ki güçlü olun.
Daha önce bunlar aklıma geldiyse de çocuk sevgim önüne geçti ama şimdi endişeliyim

Ben tam tersi hamilelğimin 20 haftasında flan korkmaya başlamıştm.. o kadan olumsuz konuşuyordular ki uykusuz geceler sürekli yorgunluk falan diye ben de korkmaya başlamıştım ama en çok bakabilecek miym diye korkuyordum.. Ama yanımda kucağımda ya.. 😍😍 Allahımmmm çoookkkk şükür diyorum.. Rabbim herşeyin kolaylığını veriyor..

Ayrıca şunu söyleyeyim adetlerim o kadar düzensizdi ki 2 3 ayda bir olurdum. Ve çocuğumun olmayacağını sanırdım. Ama demek ki olabiliyormuş. Şimdi düşerse diye endişeliyim silik olması kimyasal gebelik demek mi acaba

Ben tam tersi hamilelğimin 20 haftasında flan korkmaya başlamıştm.. o kadan olumsuz konuşuyordular ki uykusuz geceler sürekli yorgunluk falan diye ben de korkmaya başlamıştım ama en çok bakabilecek miym diye korkuyordum.. Ama yanımda kucağımda ya.. 😍😍 Allahımmmm çoookkkk şükür diyorum.. Rabbim herşeyin kolaylığını veriyor..
Zaten bebek fotoğraflarına bakınca bile geçiyor bu düşünceler her şeye değer aslında ama havalara uçmam gerekirken olmadı bu duygu

Kizim doğduğunda benim gibi bir anneyi neden sevsin ki ben olsam sevmem diyordum eşime. Bazı akşamlar kucağımda bebek ağladığım olmustu.. Bugün kızım 15 aylık oldu. Boynuma sarılıp anneeem diyor. Birbirimize aşık olduk galiba 😍💕

İnşallah o günleri görürüz

Back
X