- 24 Aralık 2014
- 5.256
- 7.049
- 398
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
Bir şey olacaksa bu olacaktır zaten bunun önüne geçemezsin hiç birimiz geçemeyiz.İlk bebeğime hamile kaldığımda vajinismus tedavim biteli 1 buçuk 2 ay olmuştu ben tabii hemen olacağını beklemiyordum ilk öğrenince ay erken mi oldu ki vs diye saçma sapan düşünceler geçti kafamdan sonra kaybettim öyle pişman oldum ki kendimi suçladım.Şimdi tekrar hamileyim kaç tane ilaç kullanıyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbeğinden vuruyorum göbeğimde iğne izi olmayan yer kalmadı ama o izler bana mutluluk veriyor iğne saatşm gelsin diye bekliyorum insan kendine iğne batırmaktan mutluluk duyar mı ben duyuyorum,k vitamini içeren şeyler çikolata turşu fazla yoğurt peynir kiraz çilek limon vs yasak ki ben onlar olmadan yaşayamam zannederdim yaşanırmış aklıma bile gelmiyor nefsimin çok zorladığı noktalar oluyor ama kendimi frenliyorum...Eşimle yakınlık konusu da keza öyle.. bir takım şikayetlerim daha var o bile mutlu ediyor.O iyi olsun da ben istersem yataktan çıkmayayım razıyım diyorum insan bir süre sonra kendini evladına göre adapte ediyor sen de alışırsın