- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Sizin sonucunuz neDün zaten ilk yazan bendim hatta yazmıştım adettimden önce belli olmuştu diye digerletinin aksine yeni testlerinizede baktım evet benimkiler gibi
Ben de anne olamam sanıp üzülüyordum 3 ayda bir adet olan birinin bebeği oluyorsa çoğu kişinin olur inşallah size de nasip olurNe bileyim canım sende duygularında haklısındır tabi ama bizde çok özlemle bekliyoruz ondan keşke bende olsam dedim yinede böyle düşünmezdim ama tabi bilemiyorum da sende gönlünü ferah tut
Odak değişsin yeter ki razıyımBence azalmayacak artacakçünkü bu sefer acaba sağlığı iyi mi, şöyle mi böyle miii endişeler değişecek. Sanırım şu an kendimize odaklıyken odağımız değişecek ama bence endişeler azalmayacak canımm
Benim çocuklarım var size benimde testlerim erkenden belli olmuştu hamilesiniz yazmıştım. Onu diyorum siz gerçekten çok dalgınsınız olayın şoku heralde neyse güzel olur herşey inşallajSizin sonucunuz ne
Dün beni engellediler de yanlış yere konu açtığım için kusura bakmayın kafam da dalgınBenim çocuklarım var size benimde testlerim erkenden belli olmuştu hamilesiniz yazmıştım. Onu diyorum siz gerçekten çok dalgınsınız olayın şoku heralde neyse güzel olur herşey inşallaj
Beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle söylüyorsunuz insanoğlunun şımarık olmaya da hakkı vardır şımarık olunmadan güçlü olunmaz. Ayaklarım yere basıyor çok şükür endişe insana ait normal bir duygudur.Cok simartmislar sizi..biraz ayaklariniz yere bassin
Olur öyle önemli değilDün beni engellediler de yanlış yere konu açtığım için kusura bakmayın kafam da dalgın
Simarik olmadan guclu olunmaz mi...ee bu zaten benim ne kadar iyi bir tespit yaptigimin gostergesi...Guclu olmak icin simarmaya degil saglam bir karaktere ihtiyac vardir..Beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle söylüyorsunuz insanoğlunun şımarık olmaya da hakkı vardır şımarık olunmadan güçlü olunmaz. Ayaklarım yere basıyor çok şükür endişe insana ait normal bir duygudur.
Kimse güçlü doğmuyor, herkes önceleri şımarıktır. Ayrıca tek konudan bunu çıkaramazsınız.Simarik olmadan guclu olunmaz mi...ee bu zaten benim ne kadar iyi bir tespit yaptigimin gostergesi...Guclu olmak icin simarmaya degil saglam bir karaktere ihtiyac vardir..
Alıp kafanı en fazla cocuk uyuduktan sonra balkona gidebilirsin.Ben öyle yapıyorum.Artık özgür değil miyim kafamı alıp gidemeyecek miyim,
Gerçekten mi, bir de annem geçen bir şey dedi o da beni etkiledi.Hormon onlar hormon. Uğraşmış kişilerde daha çok bastırıyor sanki. Ben bile çok istememe ve tonlarca ilaç tedavi doktorlara rağmen hala olsa ne yaparım diye arada gelir. Ne tesadüf tamda ilaçlara başladığımda oluyor bunlar.
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın.❤
Çarşı da olurAlıp kafanı en fazla cocuk uyuduktan sonra balkona gidebilirsin.Ben öyle yapıyorum.
Biz 6 aylık evliyiz 1 ay denedikHormon onlar hormon. Uğraşmış kişilerde daha çok bastırıyor sanki. Ben bile çok istememe ve tonlarca ilaç tedavi doktorlara rağmen hala olsa ne yaparım diye arada gelir. Ne tesadüf tamda ilaçlara başladığımda oluyor bunlar.
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın.❤
Gerçekten mi, bir de annem geçen bir şey dedi o da beni etkiledi.
Biz 6 aylık evliyiz 1 ay denedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?