Sanırım Hamileyim Ama Sevinemedim

Ne bileyim canım sende duygularında haklısındır tabi ama bizde çok özlemle bekliyoruz ondan keşke bende olsam dedim yinede böyle düşünmezdim ama tabi bilemiyorum da sende gönlünü ferah tut
Ben de anne olamam sanıp üzülüyordum 3 ayda bir adet olan birinin bebeği oluyorsa çoğu kişinin olur inşallah size de nasip olur

Benim çocuklarım var size benimde testlerim erkenden belli olmuştu hamilesiniz yazmıştım. Onu diyorum siz gerçekten çok dalgınsınız olayın şoku heralde neyse güzel olur herşey inşallaj
Dün beni engellediler de yanlış yere konu açtığım için kusura bakmayın kafam da dalgın

Cok simartmislar sizi..biraz ayaklariniz yere bassin
Beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle söylüyorsunuz insanoğlunun şımarık olmaya da hakkı vardır şımarık olunmadan güçlü olunmaz. Ayaklarım yere basıyor çok şükür endişe insana ait normal bir duygudur.

Düzeliyor,endişelenmeyin.Tam 5.5 yıl uğraştım.2.tüp bebek denememde 1 kızım oldu.9 aylık olmak üzere.Çok saçma ama hamile olduğumu öğrenince sanki sevinemedim.Yıllardır o anı beklerken,sıradan bir olaymış gibi karşıladım durumu.Ya sevemezsem,birşey hissetmiyorum diyip durdum.Doğum yaptığım gün de evet sevindim ama bir bebeğim olduğunu idrak edemiyordum sanki.Hayatım birden değişti sonuçta.Ama doğumdan sonra 2.haftamdan itibaren kızıma ben bakmaya başladım,yanımda kimse yoktu.Sonra ne mi oldu :) Ben Anne oldum.İçime büyük bir aşk girdi,kızıma baktıkça hala gözlerim doluyor mesela.Düşünün ki minicik birşey gözlerinizin içine bakıyor,sizi tanıyor.Nasıl sevilmez ki evlat yaa candan öte.Çok şükür Allah'a onu bana nasip etti.Dileyen herkese nasip olsun bu duygu inşallah.

Simarik olmadan guclu olunmaz mi...ee bu zaten benim ne kadar iyi bir tespit yaptigimin gostergesi...Guclu olmak icin simarmaya degil saglam bir karaktere ihtiyac vardir..

Ohoo ne bitmesi,daha doğacak ana ateşi çıktı neyi var diyecen. Rüzgar var üşütür kapar diyecen,nette küçük masum hasta çocuk.fotosu gördüğünde Allah im evlat sağlığıyla imtihan etme diyecen. Uykuya aşırı düşkünüm,uykumu alamazsam canavarlasabiliyorum. Sipa bir buçuk yasinda,sabahın yedisinde kafama oturuyor mama mama diye,gece uyumadan kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. Hayatın değişecek kabullen Allah sağlıkla büyütmeyi,kucağına almayı nasip etsin.

Testiniz negatif çıksaydı da üzülecektiniz.Belki yillarca cocuk bekleyecektiniz.O zamnda cocugum olmuyor diye dert edecektiniz.İnsanoglu bazen elimizr verilen sansin kiymetini bilmiyoruz.Umarım hersey gonlunuzce olur

Hormon onlar hormon. Uğraşmış kişilerde daha çok bastırıyor sanki. Ben bile çok istememe ve tonlarca ilaç tedavi doktorlara rağmen hala olsa ne yaparım diye arada gelir. Ne tesadüf tamda ilaçlara başladığımda oluyor bunlar.
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın.❤

Gerçekten mi, bir de annem geçen bir şey dedi o da beni etkiledi.

Biz 6 aylık evliyiz 1 ay denedik

Gerçekten mi, bir de annem geçen bir şey dedi o da beni etkiledi.

Hiç birşey duymayın, görmeyin. Sağlığınıza odaklanın sadece. Anneler genelde kızınca bazen bişeyler der. Aslında içten demez merak etmeyin. O yüzden annenin duası babanın bedduası tutar derler herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…