Sanırım hamileyim

Benimde ilşkiden 9 gün snra aşırı kasık ağrılarım falan oldu şimdi geçti 2 gğn sürdü ağrılar ama adetime daha 10 gün vardı. snra baktım bi kaç yerden yerleşme sancısı falan dediler. Bu arada grip oldum çok kötü hasthanye gttim test yaptırdım hamileysem antibiyotik ona göre versinler diye ama negatif çıktı adetime daha 7 gün var sizce negatif çıkması normal ama adet geçtikten snra pozitif olma ihtimali var mı

Şüpheli ilişkinizden tam olarak kaç gün geçmiş oldu

Şüpheli ilişkinizden tam olarak kaç gün geçmiş oldu
Yok şüpheli değil evliyim ben çocuk düşünüyoruz. 4 aralıkta 6 aralıkta ve 9 aralıkta ilşkiye girdik . Bir hafta snra hemen kasıklarım ağrımaya başladı o zaman 10 gün vardı adetime bugün test verdim 7 gün var daha adete

Adet olarak değil de ilişki olarak bakın mesela ilişkiden bi hafta geçse kanda cıkar.

Şüpheli derken o anlamda değil,gebelik olmasını planladığınız ilişkiyi kastettim
9 aralıktaki ilişkinizi düşünelim maksimum olarak. Olur Ya belki o denk gelmiştir diye. 10 gün sonra anca belirti verse,bu durumda 19 aralıktan önce öğrenemezsiniz. Bakalım ne olacak,hayırlısı olsun

9 aralıkta yumurtama günümde sanırım çnkü en son adet tarihim 26 Kasım . Hayrlısı evet dediğiniz gibi. Ama zaten şuan grib olmuşum bir haftadır ve çok ağır o etkilemiş olabilir

Merhaba benimde yumurtlama günün de eşimle birlikteliğimiz oldu yani ayın 3 de dün adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım ama negatif çıktı sizce erken olduğu için mi yoksa hamilelik yok mu
Bence olsaydı testte çıkardı bence
Bende diğer aylarda kafama o kadar çok takıyordm gibi 1hafta adetim geçikirdi
Ama benim ilk adet görmemle beraber hiç düzensizliğim olmamıştı
Herkes diyor ya kafana takma
Diye aslında olmuyor ama
Bi ay dene düşünmeden özellikle yumurtlama gününü

Teşekkür ederim

9 aralıkta yumurtama günümde sanırım çnkü en son adet tarihim 26 Kasım . Hayrlısı evet dediğiniz gibi. Ama zaten şuan grib olmuşum bir haftadır ve çok ağır o etkilemiş olabilir
O gribe ben de yakalandım ve adetim bile erken geldi kullandığım ilaçlardan. Eğer dediğiniz gibi 9 uysa 19-20 kasımdan önce gebelik testi yapmayın.

Anladım canım benimde 93,03çıktı pazartesi doktora gidicem ama kaç haftalık olduğumu bilmiyorum bu arada adetim 15 gün geçti öyle öğrendim gebeliğimi geç döllenme heralde

O gribe ben de yakalandım ve adetim bile erken geldi kullandığım ilaçlardan. Eğer dediğiniz gibi 9 uysa 19-20 kasımdan önce gebelik testi yapmayın.
Çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedi doktor

Eklentiler

• CAF0533B-3F25-4C3B-841D-F056EFC60BEB.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 189
Benimde aynen böyle çıkmıştı aynı marka sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…