Benimde ilşkiden 9 gün snra aşırı kasık ağrılarım falan oldu şimdi geçti 2 gğn sürdü ağrılar ama adetime daha 10 gün vardı. snra baktım bi kaç yerden yerleşme sancısı falan dediler. Bu arada grip oldum çok kötü hasthanye gttim test yaptırdım hamileysem antibiyotik ona göre versinler diye ama negatif çıktı adetime daha 7 gün var sizce negatif çıkması normal ama adet geçtikten snra pozitif olma ihtimali var mıHerkesin yumurtlama günü tabi ki farklı ve döngüsü tabi ki farklı o yüzden diyorum ama 14 gün kuralı sabittir. Ama iki gün geç gelir ama erken. Bu da farklıdır dönemsel veya stres kaynaklı vs. Ama döllenmeyen yumurta 14 gün sonra adetle atılır. Döngünüzün
13.gününde korunmasız ilişki olmuşsa,döngünüz de 28 ise 14.gün yumurtlayacaktınız demektir. Yumurtlama 14.gündür 28lik döngüde (bunu doktorlar söylüyor ben değil) , 23.gün hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz. 28 zaten beklenen adet tarihiniz. Yani normal 5 gün kalması. Üşenmedim hesapladımilahi ben. Bakın ben uydurmuyorum. Daha önce bir gebelik yaşamadım. Doktor da değilim. Ebe de değilim fakat çok araştırıyorum. 1 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum ve bu yüzden okumadığım doktor sitesi kalmadı. Ama şuna eminim her yumurtlamamdan 13-14 gün sonra regl oluyorum. Herkesin döngüsü aynı gün aynı saatte gelmediği için insanlar burada böyle okuyup regline 6 gün 10 gün kala test yapıyor ve gebelik varsa Bile öğrenemiyor. Siz 6 diyorsunuz ha 5 ha 6 farketmez,ben 10 gün kala öğrendim diyeni okudum burada.Şahsen benim regl çoğu zaman düzensiz. İlk korunmayı bıraktığımda 7 gün kala test yaptığımı bilirim burada okuduktan sonra.
Neyse bunları boşverelim. Sonuç olarak hamilesiniz ne güzel. Darısı bana
Şüpheli ilişkinizden tam olarak kaç gün geçmiş olduBenimde ilşkiden 9 gün snra aşırı kasık ağrılarım falan oldu şimdi geçti 2 gğn sürdü ağrılar ama adetime daha 10 gün vardı. snra baktım bi kaç yerden yerleşme sancısı falan dediler. Bu arada grip oldum çok kötü hasthanye gttim test yaptırdım hamileysem antibiyotik ona göre versinler diye ama negatif çıktı adetime daha 7 gün var sizce negatif çıkması normal ama adet geçtikten snra pozitif olma ihtimali var mı
Yok şüpheli değil evliyim ben çocuk düşünüyoruz. 4 aralıkta 6 aralıkta ve 9 aralıkta ilşkiye girdik . Bir hafta snra hemen kasıklarım ağrımaya başladı o zaman 10 gün vardı adetime bugün test verdim 7 gün var daha adeteŞüpheli ilişkinizden tam olarak kaç gün geçmiş oldu
Adet olarak değil de ilişki olarak bakın mesela ilişkiden bi hafta geçse kanda cıkar.Yok şüpheli değil evliyim ben çocuk düşünüyoruz. 4 aralıkta 6 aralıkta ve 9 aralıkta ilşkiye girdik . Bir hafta snra hemen kasıklarım ağrımaya başladı o zaman 10 gün vardı adetime bugün test verdim 7 gün var daha adete
Şüpheli derken o anlamda değil,gebelik olmasını planladığınız ilişkiyi kastettimYok şüpheli değil evliyim ben çocuk düşünüyoruz. 4 aralıkta 6 aralıkta ve 9 aralıkta ilşkiye girdik . Bir hafta snra hemen kasıklarım ağrımaya başladı o zaman 10 gün vardı adetime bugün test verdim 7 gün var daha adete
9 aralıkta yumurtama günümde sanırım çnkü en son adet tarihim 26 Kasım . Hayrlısı evet dediğiniz gibi. Ama zaten şuan grib olmuşum bir haftadır ve çok ağır o etkilemiş olabilirŞüpheli derken o anlamda değil,gebelik olmasını planladığınız ilişkiyi kastettim
9 aralıktaki ilişkinizi düşünelim maksimum olarak. Olur Ya belki o denk gelmiştir diye. 10 gün sonra anca belirti verse,bu durumda 19 aralıktan önce öğrenemezsiniz. Bakalım ne olacak,hayırlısı olsun
Bence olsaydı testte çıkardı benceMerhaba benimde yumurtlama günün de eşimle birlikteliğimiz oldu yani ayın 3 de dün adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım ama negatif çıktı sizce erken olduğu için mi yoksa hamilelik yok mu
Teşekkür ederimBence olsaydı testte çıkardı bence
Bende diğer aylarda kafama o kadar çok takıyordm gibi 1hafta adetim geçikirdi
Ama benim ilk adet görmemle beraber hiç düzensizliğim olmamıştı
Herkes diyor ya kafana takma
Diye aslında olmuyor ama
Bi ay dene düşünmeden özellikle yumurtlama gününü
O gribe ben de yakalandım ve adetim bile erken geldi kullandığım ilaçlardan. Eğer dediğiniz gibi 9 uysa 19-20 kasımdan önce gebelik testi yapmayın.9 aralıkta yumurtama günümde sanırım çnkü en son adet tarihim 26 Kasım . Hayrlısı evet dediğiniz gibi. Ama zaten şuan grib olmuşum bir haftadır ve çok ağır o etkilemiş olabilir
Çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedi doktorO gribe ben de yakalandım ve adetim bile erken geldi kullandığım ilaçlardan. Eğer dediğiniz gibi 9 uysa 19-20 kasımdan önce gebelik testi yapmayın.
Son adet tarihin neydiÇıktı sonuç 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedi doktor
25kAsımSon adet tarihin neydi
Nasıl yani25kAsım
Yok qq25 kasım son adetNasıl yani
25 kasımda adetin başladı ama dimi ?
Senin erken yumurtlaman olmuş o zaman
Bugün daha 21. Günün
Tahminen 9 yada 10.gün yumurtladın o zaman
25 kasım da adetim tamamen bittiYok qq25 kasım son adet
Benimde aynen böyle çıkmıştı aynı marka sanirimArkadaşlar merhaba
Bu ay yumurtlama Günlerimizi değerlendirdik
Adetime 8 gün varken ara ara kasık batması oldu kahvaltı yaptım geçen gün birden midem bulandı kustum
Bugün kasık batması sıklaştı adet olcakmışım gibi karnım ağrı oluyor sonra geçiyor bu arada oluyor göğüslerim şişti ve arada ağrı oluyor dokunsam acıyor bugün adetime 6 gün var bu belirti mi bilmiyorum ayaklarım hiç ısınmıyor test yaptım sonuca bakarmısınız bu arada erken gebelik testi ile yaptım
Canım hamilesin. Ama iki güne bir kan testi ver iki kat artış oluyor mu bak. Dış gebelik ve kimyasal ihtimaline karşılık. Benim başımdan geçtiği için diyorumÇıktı sonuç 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedi doktor
Insallah sağlıkla artar değerin gönlündeki olurÇıktı sonuç 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedi doktor
Sanırım sende hamilesin canimInsallah sağlıkla artar değerin gönlündeki olur
Benimde testime bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?