Adet olcakmışım gibi ağrım oluyor bazen vajinal ağrı bazen bel yatınca ayakta farketmiyor doktor korkulacak bir şey yok dedi sizde de oldu muCanım hamilesin. Ama iki güne bir kan testi ver iki kat artış oluyor mu bak. Dış gebelik ve kimyasal ihtimaline karşılık. Benim başımdan geçtiği için diyorum
Onlar çok normal bende de olmuştu sol kaşığın sürekli ağrıdı birşeyler batıyor gibi. Belimde aynı şekildeAdet olcakmışım gibi ağrım oluyor bazen vajinal ağrı bazen bel yatınca ayakta farketmiyor doktor korkulacak bir şey yok dedi sizde de oldu mu
Her an adet olabilirmişim hissiOnlar çok normal bende de olmuştu sol kaşığın sürekli ağrıdı birşeyler batıyor gibi. Belimde aynı şekilde
Beta hcg de artış yokCanım hamilesin. Ama iki güne bir kan testi ver iki kat artış oluyor mu bak. Dış gebelik ve kimyasal ihtimaline karşılık. Benim başımdan geçtiği için diyorum
merhaba ne yaptınız merak ettim,Beta hcg de artış yok
Düşüşte yok
Dr kimyasal olabilir dedi
Merhaba kimyasal gebelik geçirdimmerhaba ne yaptınız merak ettim,
Ne zaman yorumlarını görsem benmişsin gibi geliyorHerkesin yumurtlama günü tabi ki farklı ve döngüsü tabi ki farklı o yüzden diyorum ama 14 gün kuralı sabittir. Ama iki gün geç gelir ama erken. Bu da farklıdır dönemsel veya stres kaynaklı vs. Ama döllenmeyen yumurta 14 gün sonra adetle atılır. Döngünüzün
13.gününde korunmasız ilişki olmuşsa,döngünüz de 28 ise 14.gün yumurtlayacaktınız demektir. Yumurtlama 14.gündür 28lik döngüde (bunu doktorlar söylüyor ben değil) , 23.gün hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz. 28 zaten beklenen adet tarihiniz. Yani normal 5 gün kalması. Üşenmedim hesapladımilahi ben. Bakın ben uydurmuyorum. Daha önce bir gebelik yaşamadım. Doktor da değilim. Ebe de değilim fakat çok araştırıyorum. 1 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum ve bu yüzden okumadığım doktor sitesi kalmadı. Ama şuna eminim her yumurtlamamdan 13-14 gün sonra regl oluyorum. Herkesin döngüsü aynı gün aynı saatte gelmediği için insanlar burada böyle okuyup regline 6 gün 10 gün kala test yapıyor ve gebelik varsa Bile öğrenemiyor. Siz 6 diyorsunuz ha 5 ha 6 farketmez,ben 10 gün kala öğrendim diyeni okudum burada.Şahsen benim regl çoğu zaman düzensiz. İlk korunmayı bıraktığımda 7 gün kala test yaptığımı bilirim burada okuduktan sonra.
Neyse bunları boşverelim. Sonuç olarak hamilesiniz ne güzel. Darısı bana
Hahahaha niyeNe zaman yorumlarını görsem benmişsin gibi geliyor
Bakıyorum mesela, aynı soruya aynı yanıtı vereceğim yorumların varHahahaha niye
Bakıyorum mesela, aynı soruya aynı yanıtı vereceğim yorumların varZaten bi senle ben kaldık burada hamile olmayıp sorulara bilgilendirici yazılar yazan
Halbuki zaten biz de onlarla aynı şeyleri yaşıyoruz. Her ay. Pozitif bile göremedim daha 10 aydır. Biz de az çok öğreniyoruzbazen linçliyorlar beni doğruları söyleyince. Araştırdığım okuduğum doktorlardan ne gördüysem onu paylaşıyorum ama yok. Yine kendi bildiklerini okuyorlar
Al benden de o kadarHalbuki zaten biz de onlarla aynı şeyleri yaşıyoruz. Her ay. Pozitif bile göremedim daha 10 aydır. Biz de az çok öğreniyoruz
Düşündükçe daha çok olmuyor, olmadıkça daha çok düşünüyoruz. Berbat bir döngüAl benden de o kadar
1 sene doldu benim de
Kesimlikle öyle. Benim tiroidlerim çalışmıyormuş onu öğrendim ve D vitamini yerlerde. Şimdi bu ikisinin takviyesine başladım bakalım. Umutluyum.Düşündükçe daha çok olmuyor, olmadıkça daha çok düşünüyoruz. Berbat bir döngü
Valla benim 2 ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorumKesimlikle öyle. Benim tiroidlerim çalışmıyormuş onu öğrendim ve D vitamini yerlerde. Şimdi bu ikisinin takviyesine başladım bakalım. Umutluyum.
Hormonlarına ve amh değerine baktırmış muydınValla benim 2 ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Ya 1 ayda 2 kere yumurtluyorum. Daha önce ikiz gebelik geçirdim 20 haftalıkken açılma oldu kaybettim. Hamile kalabiliyorum ama bilmiyorum ya tüplerle alakalı ya da daha vakti var. Sabretmeye çalışıyorumHormonlarına ve amh değerine baktırmış muydın
Yaaa senin adına üzüldümYa 1 ayda 2 kere yumurtluyorum. Daha önce ikiz gebelik geçirdim 20 haftalıkken açılma oldu kaybettim. Hamile kalabiliyorum ama bilmiyorum ya tüplerle alakalı ya da daha vakti var. Sabretmeye çalışıyorum
AminYaaa senin adına üzüldüminşaAllah Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Mutlaka vakti var. Biliyorum o sabırsızlığı. Ama Rabbim hazırlıyordur sana. Bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?