Sanırım hamileyim

Kızlar merhaba kafam iyice karıştı Adetlerim çok düzensiz normalde hep 1 hafta 10 gün geçer en son 29 ekim adet oldum adetim 1 hafta geçtikten sonra yani 5 Aralık'ta test yaptım artımed silik çıktı ona güvenmeyip başka marka aldım onda hiç çıkmadı ve şüphe edip kan verdim kan sonucum 0,29 çıktı ve hamile olmadığıma kesin inandım çünkü 1 hafta geçmişti adetimden kesin çıkardı dedim ve bekledim 12 Kasım oldu hala adet olmayınca tekrar test aldım artımed marka çok silik çıktı ve başka marka aldım onda artık tam yanımdakilerinde göreceği şekilde çıktı kan verdim kan değerim 93,03 çıktı ve ben şok oldum 12 gün gecikmeden sonra bunu öğrendim anlamadığım şey ise ilk yaptırdığım kan çok düşük çıktı yani oazmanda aslında hamileydim onunda biraz bile olsun yüksek çıkması gerekmezmiydi

Canım hamilesin. Ama iki güne bir kan testi ver iki kat artış oluyor mu bak. Dış gebelik ve kimyasal ihtimaline karşılık. Benim başımdan geçtiği için diyorum
Adet olcakmışım gibi ağrım oluyor bazen vajinal ağrı bazen bel yatınca ayakta farketmiyor doktor korkulacak bir şey yok dedi sizde de oldu mu

Adet olcakmışım gibi ağrım oluyor bazen vajinal ağrı bazen bel yatınca ayakta farketmiyor doktor korkulacak bir şey yok dedi sizde de oldu mu
Onlar çok normal bende de olmuştu sol kaşığın sürekli ağrıdı birşeyler batıyor gibi. Belimde aynı şekilde

Ne zaman yorumlarını görsem benmişsin gibi geliyor

Bakıyorum mesela, aynı soruya aynı yanıtı vereceğim yorumların var Zaten bi senle ben kaldık burada hamile olmayıp sorulara bilgilendirici yazılar yazan

Bakıyorum mesela, aynı soruya aynı yanıtı vereceğim yorumların var Zaten bi senle ben kaldık burada hamile olmayıp sorulara bilgilendirici yazılar yazan
bazen linçliyorlar beni doğruları söyleyince. Araştırdığım okuduğum doktorlardan ne gördüysem onu paylaşıyorum ama yok. Yine kendi bildiklerini okuyorlar

bazen linçliyorlar beni doğruları söyleyince. Araştırdığım okuduğum doktorlardan ne gördüysem onu paylaşıyorum ama yok. Yine kendi bildiklerini okuyorlar
Halbuki zaten biz de onlarla aynı şeyleri yaşıyoruz. Her ay. Pozitif bile göremedim daha 10 aydır. Biz de az çok öğreniyoruz

Düşündükçe daha çok olmuyor, olmadıkça daha çok düşünüyoruz. Berbat bir döngü
Kesimlikle öyle. Benim tiroidlerim çalışmıyormuş onu öğrendim ve D vitamini yerlerde. Şimdi bu ikisinin takviyesine başladım bakalım. Umutluyum.

Kesimlikle öyle. Benim tiroidlerim çalışmıyormuş onu öğrendim ve D vitamini yerlerde. Şimdi bu ikisinin takviyesine başladım bakalım. Umutluyum.
Valla benim 2 ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum

Hormonlarına ve amh değerine baktırmış muydın
Ya 1 ayda 2 kere yumurtluyorum. Daha önce ikiz gebelik geçirdim 20 haftalıkken açılma oldu kaybettim. Hamile kalabiliyorum ama bilmiyorum ya tüplerle alakalı ya da daha vakti var. Sabretmeye çalışıyorum

Ya 1 ayda 2 kere yumurtluyorum. Daha önce ikiz gebelik geçirdim 20 haftalıkken açılma oldu kaybettim. Hamile kalabiliyorum ama bilmiyorum ya tüplerle alakalı ya da daha vakti var. Sabretmeye çalışıyorum
Yaaa senin adına üzüldüm inşaAllah Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Mutlaka vakti var. Biliyorum o sabırsızlığı. Ama Rabbim hazırlıyordur sana. Bekle

Yaaa senin adına üzüldüm inşaAllah Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Mutlaka vakti var. Biliyorum o sabırsızlığı. Ama Rabbim hazırlıyordur sana. Bekle
Amin İnşallah senin de dünyalar tatlısı, sağlıklı bir bebeğin olur. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…