Sanırım Hayatımın Hatasını Yaptım

Mektup biraz sgir olmus esinizde hassas mis tabi. Benim eski bir dostumla olan bir fotoğrafim vardi.Dostum bni dost olarak gormuyormus meğer bu yuzden kustuk.Yillar sonra annemgilden gelen albumde fotolar cikti .Esim elimden aldi hatira kiyma yazik diye bilmiyorum belki anlayisli olabilirdi esiniz birazda ironik geldi.

O zaman bende şunu sorayım. 6 yıldır birliktelermiş. Üç aşağı beş yukarı adamı tanıyor Konu Sahibi. Ne diye bu kadar problemi olan bir adamla evlendi ki? Ya bu soruların bir anlamı yok. Ben kimsenin avukatlıgını da yapmıyorum. Bazı insanlar gereğinden fazla hassas olabilirler. Geri döndüğünde yardım almazsa konu Sahibi daha ciddi bir tavır takınsin.

Avukatlığını yapıyorsunuz demedim ki. Yani sonuç olarak ortada bir psikolojik baskı var, ortada da olduğu iddia edilen bir problem var. O problemi varsa o baskıyı yapma hakkı yok. Evet ciddi bir tavır takınılması gerekiyor kendini suçlamak yerine. Böyle hiçbir sonuca varamayacağı gibi kocasını iyice tepesine çıkaracak ve bunda istediği o tepkiyi alırsa konu sahibinin eşi, trip atmak için sürekli evi terk edebilir.

Polise gitmeye ne dersin?
Bu ne rahatlık anlamadım. Adamdan 2 gündür ses soluk yok. Annesine de yalan söylemişsiniz. Birine olayını aslını anlatın da onlar gitsin bari polise. Belki rahatsızlandı, başına bir iş geldi hastanede vs dünyanın bin bir türlü hali var.

Naif mi? Hayır. Hassas mı? Alakası yok. Sen bu saçmalığı gözünde yumuşatmaya çalışıyorsun.

Eşinin verdiği bu tepki var ya benim için savaş sebebi. Adamın aklını alırım ne demek telefonu kapatıp 2 gün ortalıktan kaybolmak?? Sebep? Bence büyük haksızlığa uğramışsın. Eşin sağlıklı düşünemiyor.

Hata sende değil.Hoşuna gitmiş ve saklamış olabilirsin(öyle yapmadığını anladım ama yapsan bile bir suç değil).Fazla abartmış.Bunlar gençlik hatıraları.Başkalarına olan güven hırsını senden çıkarmasına baştan izin vermemen gerekirdi.Neyse simdi kocan sonucta bos bırakma seytana uyup kendine zarar vermesin

24 saati geçmiş böyle birşeyden şüpheleniyorsanız polise gidin hastaneler falan da araştırılır hem resimle mektubun evlilik öncesine ait oldugunu biliyordu insallah esiniz

Güvensizlik zehir gibi birşey. Adam sürekli bu zehiri eşine akıtmış. Keşke konu Sahibi birlikteliğin başında doktora gitmek konusunda konuşsaymış. Bu şekilde evi terk etmesi sırra kadem basması tabiki hoş değil. Ama belli ki içinde ki zehirle eve sığamamış.

Arkadaşlar ben size derdimi anlatamıyorum. Beni üzen beni kahreden bugüne kadar kocamdan bu tarz davranışlar görmemiş olmam. Böyle bir insan değil. Çoğu olayda benden çok daha sağduyulu yaklaşır olaylara. Sürekli küsen ya da onunla ilgilenmemi isteyen bir insanda değil. Zaten zamanının çoğunu çalışarak geçiriyor. Biz bugüne kadar ne kadar tartışırsak tartışalım birbirimize arkamızı dönmedik. Allah var ağzından bir kere kötü bir söz duymadım. Kırıcı olsa bile gönlümü alır. Yani düşündüğünüz gibi standart sorunlu bir erkek değil.

Polise başvurdum. Olayı anlatım takip edeceklerini söylediler. Hastahane takibi içinde arkadaşlarımdan destek aldım. Şuan için çok şükür kötü bir haber yok.

Eşimin eski sevgilisine yazdığı sayfalarca mektubu ve fotoğrafları gördüm .eski eşyaların içinde bi dosya bulmuş annesinde öyle eve getirmisti .istersen bakma dedi bana ama baktım da okudum da eskiden kalmış sonuçta ne var ki .ne çocukça bişey yapmış ya .korkmayin bişey olmaz ama hastaneleri falan arayın içiniz rahat etsin

neyi mantiksiz eski erkek arkadasimi cok sevdigim dogru gecti gitti bunu esim dahil herkes biliyor hatta faceten gostermistim bu sabani mi sevmistin demisti siz ne anladiniz hala sevdigimi mi
Bu çok rahatsız edici bence, iyi ki eşiniz tam sizin kaleminiz. Yoksa kocam bana faceten eski sevgilisini gösterecek çok sevmiştim diyecek... fiyüvvv hep derim rabbim dağına göre kar veriyor:))

Yarın işe gider heralde izin almadıysa degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…