Sanırım Hayatımın Hatasını Yaptım

o zaman guzelim kocanin derdineyse psikolog psikiyatristen destek alacak

Sağ salim döndüğünde ilk işim o olacak. Bir daha böyle bir şey olmasına izin vermeyeceğim. Bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadığımızdan durumu sorun olarak algılamadım.

O mektubun eski olduğunu biliyor dimi, Yeni bişey sanmasında, o daha kötü.
Gerçi eskiyi saklamana da bozulmuş olabilir ama tepkiyi abartmış , haber alınca yaz burayada

Ay bilmiyorum öyle bir şeyde olabilir. Hatta sanırım öyle zannetti ama resimden anlaması lazım diye düşünüyorum. O an ki sinirle farklı mı algıladı acaba :'( Mantıklı düşünemiyorum artık

İnşallah sakinleşip konuşmak için döner bir an önce.Eşine üzüldüm,nasıl yaraları varsa kahrolmuş.Senin yaptığın da olabilecek bişey,karışıp gelir insanlık hali düğün telaşı vs

Sağ salim döndüğünde ilk işim o olacak. Bir daha böyle bir şey olmasına izin vermeyeceğim. Bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadığımızdan durumu sorun olarak algılamadım.
İlk işin temiz bi dayak olsun ikinci işin psikolog.

Şu yaptığının mantıklı bi açıklaması yok. Söylediği saatten 2 saat gecikince telaşlanıyoruz 2 gündür kimseyi düşünmeden ortadan kaybolmak.

Bence gelince bi de sen kaybol yana yakıla danışsın oraya buraya napıcam diye.

Duygusalsa hislenip hislenip ağlar
Çok dokunabilir
Gerekli yerleri ara
2 gün geçmiş
Olmuyorsa da meslekli kadınsın Al konuş
Yol ver gitsin

Duygusalsa hislenip hislenip ağlar
Çok dokunabilir
Gerekli yerleri ara
2 gün geçmiş
Olmuyorsa da meslekli kadınsın Al konuş
Yol ver gitsin

Eşime sahip çıkmayı tercih ederim. Çünkü tersi bir durum olsaydı o bana öyle yaklaşırdı. Bu yüzden bu adamla evlendim.

Bu konunun neredeyse aynısını dün okudum. O da yeni üye tarafından yazılmıştı. Onda da konu sahibinin hiçbir suçu yoktu, konu eski sevgiliydi. Onda da koca arabasının anahtarını ve telefonunu almadan evden çıkmıştı.

O konuyu siz yazmadıysanız o konuya da bakın. Siz yazdıysanız sorun olur, IP'den bulurlar, ban yersiniz, gelip derdinizi yazamazsınız, haberiniz olsun.

Teşekkürler ama diğer konu hakkında bilgim yok. İlk defa konu açıyorum.

Eşime sahip çıkmayı tercih ederim. Çünkü tersi bir durum olsaydı o bana öyle yaklaşırdı. Bu yüzden bu adamla evlendim.
Sen sahip çıkta adam çıkmayıp evden kaçmış
Gerekli mercileri arada duygusalsa Allah korusun bişi falan etmesin kendine

evet aynisi
et

Haber verdiniz mi emniyete

konu sahibi kocasina olumsyz tek bir siz bile soylemiyor cok sasirtici konuyu sanki koca acti evi terkedecek de karar mi veremedi acep bir de cok hassasmis sanki kendidinden bahsediyor cok sinirlendim simdi dysununce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…